prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Odtekla 1. letošnji PST.
Zajca nisem srečala :--(
Ostalih PST-jevcev tudi ne :evil:
Po Golovcu našla žrtev za klepet, nisva se predstavili, hvala :laola
Srečala Classixa :clap: , Obija :clap: , Igorja :clap:
Srečala par znanih fac, ki v mojem spominu (še) nimajo imen :oops:

Kakav z rogljičem na Petrolovi črpalki je bil njami :lol:
Preživela tavanje mimo vojašnice. Brez črevesnih težav :--
Gonila svoj ego :argue: , ker se je hotel ustaviti, pa hoditi, sam sebi se je smili :twisted:

Zaključila PST v 3:25:00.Bravo jaz :laola
Ožgana od sonca :bum:
maca napisal/-a:Odtekla 1. letošnji PST.
Zajca nisem srečala :--(
Ostalih PST-jevcev tudi ne :evil:
Po Golovcu našla žrtev za klepet, nisva se predstavili, hvala :laola
Srečala Classixa :clap: , Obija :clap: , Igorja :clap:
Srečala par znanih fac, ki v mojem spominu (še) nimajo imen :oops:

Kakav z rogljičem na Petrolovi črpalki je bil njami :lol:
Preživela tavanje mimo vojašnice. Brez črevesnih težav :--
Gonila svoj ego :argue: , ker se je hotel ustaviti, pa hoditi, sam sebi se je smili :twisted:

Zaključila PST v 3:25:00.Bravo jaz :laola
Ožgana od sonca :bum:

lepo te je blo videt :clap:
pa cestitam za dober cas :laola
zajc napisal/-a:
maca napisal/-a:Zajca nisem srečala :--(

Si šla mimo mene ;-) Sem te opazil okoli 12h, ko sem bil na šolskem igrišču pri LM, ampak si tako šibala mimo, da te nisem mogel dohiteti :mrgreen:

Hitra jaz, japajade, zajc, ti si za štose. Ampak tam se mi je že prikazoval rogliček s kakavom :D

Glede hitrosti-z vsem čvekom in malico je bil bruto čas 3:50, kar tudi ni slabo, se pa ne more primerjati z 2:50, ha, kot bi vidva delala 2 kroga.

Matjaž, jaz sem startala, ko se je začelo sonce, malo pred enajsto.
Nazadnje spremenil maca, dne 07 Jan 2013, 20:20, skupaj popravljeno 1 krat.
maca ma jajca. Res.Sam pa kolebam okrog teh 33 km, da me bo na koncu še minilo vse skupaj. Pa sem bil danes blizu temu. Na Rudniku sem študiral če potegnem čez Golovec. Pa... drugič.Dan in ura sta bila kot naročena za to.
pajo napisal/-a:maca ma jajca. Res.Sam pa kolebam okrog teh 33 km, da me bo na koncu še minilo vse skupaj. Pa sem bil danes blizu temu. Na Rudniku sem študiral če potegnem čez Golovec. Pa... drugič.Dan in ura sta bila kot naročena za to.

Pajo, sem tekla po označbah, pa mi je garmin naklofal 32,3 km, manj kot 33 :-- . Torej tudi zate ni ovire :lol:
Saj bom še šla, se zmeniva, da si bova lahko jokala in stokala po poti.
Nekaj novega na PST-ju. Kaj? Od Kosez do Tržaške ceste imamo nove koše za smeti. Ker tiste plastične ali so jih potrgali, če to ni šlo so jih zažgali ali pa obrnili na glavo. In so bile smeti pač povsod po poti. Ti so vsaj enotni vsem ostalim na PST-ju. . Pohvalno. :clap:
31.3.2013 bodo polžki okupirali PST, se vnaprej opravičujemo za oviranje vseh hitrih tekačev :lol: :clap: .
Štartali bomo ob 8.00 pri Fužinskem gradu :D . Uf, spet bo treba zgodaj vstati, da bom lahko uživala :wink:
ROSI64 napisal/-a:A udeležba je samo za polžke :?: :?:
Bravo lenči za zelo zgodnjo najavo :clap: imam občutek, da bo udeležba zelo številčna :D za nekatere bo verjetno prvi cel PST :D :wink:

Udeležba je za vse, tole je bilo bolj opozorilo ostalim, da bodo imeli "ovire" na progi :-- . Itak pa velja klasika, vabljeni vsi zainteresirani, vse razdalje, organiziramo se vedno :wink: . Pride poštena pošiljka s Štajerske :clap:
  • 1
  • 159
  • 160
  • 161
  • 162
  • 163
  • 216

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA