prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

pajo napisal/-a:vencelj kaj ne štima? :? Bom probal 1x ta cel krog bolj ali manj preteči.Upam.

Oj, pajo, vse štima...sem vprašal samo zato, ker je do takrat še več kot dva meseca...
Saj bo šlo :!:
:juhuhu: :laola

LP, vencelj
vencelj napisal/-a:
pajo napisal/-a:vencelj kaj ne štima? :? Bom probal 1x ta cel krog bolj ali manj preteči.Upam.

Oj, pajo, vse štima...sem vprašal samo zato, ker je do takrat še več kot dva meseca...
Saj bo šlo :!:
:juhuhu: :laola

LP, vencelj

...in seveda razmišljam, da bi šel zraven :lauf: ...
vencelj napisal/-a:
lenči napisal/-a:31.3.2013 bodo polžki okupirali PST

:roll: :roll: ... lenči, a datum je pravi :?:

Ja, je, polžki rabimo čas, da prilezemo do faze, ko lahko gremo PST :oops: :D . Pa še naslednji dan je prosto, da lahko k sebi pridemo :wink: .
lenči napisal/-a:Udeležba 31.3.2013 se najavlja zelo visoka, ne vem, ali je to zato, ker se obetajo velikonočne dobrote :?: :-- :clap: . To bo res cel žur, bravo TF :laola

Super, se že veselim datuma :wink:

Razy in slon, to bi bil že kr fajni trening za našo trojko, kaj pravita?

LP, Mojca :wink:
MojcaZ napisal/-a:Razy in slon, to bi bil že kr fajni trening za našo trojko, kaj pravita?

Zdaj ju boš morala kar preganjati, se bojim. V letih, ko sta vsakič znova vse do zadnjega iskala punco, sta se namreč še trudila trenirati, da bi bila čim bolj všečna. :D
Zdaj se bojim, da si mislita, da jima ni treba (toliko), ker punco že imata. :D
Ampak ne daj, se, Mojca! :D
Po Medei :wink: (21km) razmišljam, da bi končno odtekel tudi kak daljši tek :?

Zato me zanima, če ima kdo namen v nedeljo odlaufat cel PST? Z veseljem bi se komu pridružil, ker sam po pravici povedano niti ne poznam poti :oops:

Aja pa še to, moj tempo bi bil verjetno tam okoli 5:00/km :?
Nazadnje spremenil Skipper, dne 25 Jan 2013, 14:00, skupaj popravljeno 1 krat.
bernarda napisal/-a:Hmmmm :roll: kaj bo kakšna počasna skupinica tudi za kaj kratkega :wink: ne :drink ,tekaškega :-- ,celi PST bo za mene še prehitro takrat :mrgreen:

prehitro :lol: :lol: PST je le 2,6km daljši od Medeje, pa tudi tako letet kot v Medeji ti ne bo treba :lol: :lol:
ROSI64 napisal/-a:
bernarda napisal/-a:Hmmmm :roll: kaj bo kakšna počasna skupinica tudi za kaj kratkega :wink: ne :drink ,tekaškega :-- ,celi PST bo za mene še prehitro takrat :mrgreen:

prehitro :lol: :lol: PST je le 2,6km daljši od Medeje, pa tudi tako letet kot v Medeji ti ne bo treba :lol: :lol:

Takrat bom rabila krajšo razdaljo za regeneracijo :mrgreen: , prehitro mi bo spet dolga razdalja :--(
MojcaZ napisal/-a:
lenči napisal/-a:Udeležba 31.3.2013 se najavlja zelo visoka, ne vem, ali je to zato, ker se obetajo velikonočne dobrote :?: :-- :clap: . To bo res cel žur, bravo TF :laola

Super, se že veselim datuma :wink:

Razy in slon, to bi bil že kr fajni trening za našo trojko, kaj pravita?

Mogoče pa res.
Pozdrav!

MojcaZ napisal/-a:Razy in slon, to bi bil že kr fajni trening za našo trojko, kaj pravita?

:) Jaz bom rekel samo: "Razumem!" in si datum zapisal v koledar. :D

Lp, oranzni slon
p.s.: Se opravičujem za malček pozen odgovor. :)
Pozdrav!
spela* napisal/-a:

Zdaj ju boš morala kar preganjati, se bojim. ... snip, snip ...

;) Se bojim, da ne bo treba. :P V prejšnjih letih sva se pripravljala na različne programe teka (pač glede na želje voditeljic). Za letos je program jasen. Orto! Brez razprave. :P Eto, tako je to spela*. :D

Lp, oranzni slon
  • 1
  • 160
  • 161
  • 162
  • 163
  • 164
  • 216

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA