prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

se verjetno pridružim v nedeljo zjutraj.....ob 8.000 pridem. edino je dilema ali pridem na štart v Fužine ali bom štartal v Šiški ob 6.30, da pridem do 8.00 v Fužine, ker do tam imam 14 km približno.
vencelj napisal/-a:
vencelj napisal/-a:
pajo napisal/-a:vencelj kaj ne štima? :? Bom probal 1x ta cel krog bolj ali manj preteči.Upam.

Oj, pajo, vse štima...sem vprašal samo zato, ker je do takrat še več kot dva meseca...
Saj bo šlo :!:
:juhuhu: :laola

LP, vencelj

...in seveda razmišljam, da bi šel zraven :lauf: ...

Dva meseca sta bila hitro mimo, jaz pa se ravninam še vedno izogibam...iz te moke (še) ne bo kruha.
Dober tek!

LP
Pisalo se je leto 2004...
Točno 30.03.
Cela trasa:
matjaž, milkec, Bajsi, PR, dragons??, tini, matevž??, mirc, TanjaO, Tuareg
Del trase:
simi, H2O, sale66, Nataša, LojzeP??, mark, mirans, Močka??, ero??!!??
Kje so vsi ti tekači? Jih sploh vse poznamo? Nekaj že.
Uheeec napisal/-a:kakšnega malo hitrejšega asa, pa verjetno ne bo, ane? :x

damn.... :(

Lahko se zmenimo. Samo pri meni gre tudi bolj po polžje :oops: Kakšnih 5 še nekako zmorem, več pa tudi ne :oops: Jaz bi začel ob 7h pri LM, lahko tudi prej 8)

Drugače pa pozor! Podhod na Viču je popljaven in če bo še naprej deževalo, boste morali preko železniških tirov. Previdno pri prečkanju!
pajo napisal/-a:Pisalo se je leto 2004...
Točno 30.03.
Cela trasa:
matjaž, milkec, Bajsi, PR, dragons??, tini, matevž??, mirc, TanjaO, Tuareg
Del trase:
simi, H2O, sale66, Nataša, LojzeP??, mark, mirans, Močka??, ero??!!??
Kje so vsi ti tekači? Jih sploh vse poznamo? Nekaj že.

Hja, takrat sem jaz naredila prvih tekaških 100 m(sto metrov) ali 200 m(dvesto metrov) :oops:.
Tak ti je lajf, pa me sedaj poglej :clap:
Ampak so mi v zadnjem letu deževne tekme tako stopile sladkorni obliv po telesu, da si ne upam več na mokroto :? in me jutri ne bo.
zajc napisal/-a:Drugače pa pozor! Podhod na Viču je popljaven in če bo še naprej deževalo, boste morali preko železniških tirov. Previdno pri prečkanju!

Jaz pa sem se ravnokar sprehajala po delčku PSTja in ugotovila, da izogibanje malim lužam, pomeni skok v Veliko :lol: , zato jutri veselo skaklanje po lužah, saj brez tega ne bo šlo jih je preveč.

:wink:
Pa smo bili...in eni ga nismo celega :oops: . Če sem bila tako "nora", da sem prišla, sem bila malo bolj "pametna" in sem pri 25 km odnehala (Mojca je imela priročno tam parkiran avto za postojanko :wink: ). Družba pa enkratna, da tečeš po PST v družbi zajca je neprecenljivo in nepozabno doživetje :laola . Prva postojanka je bila res prava pojedina in težko je bilo nadaljevati :clap: . Vode nam ni primanjkovalo, smo bili kot rastline, črpali smo iz tal iz zraka :-- :lol: . No, edino, ko je pritekla sveža voda v superge, si jo moral malo segreti, da je bilo prijetno :wink: ...do naslednje luže (ki so se pa kar vrstile :evil: ) .
Skratka, zanimivo doživetje,v kakšnem lepem, suhem vremenu bi bilo že kičasto :laola .
Družba, hvala za druženje, se je splačalo priti :clap: :laola
Čestitke vsem za opravljen super tek kljub dežju :laola . Do zadnjega sem mislila, da se vam pridružim, vendar so mi v četrtek na Polikliniki potegnili noht s prsta na nogi in prisilno počivam :( . Leto je še dolgo, zato upam, da se vam naslednjič pridružim tudi jaz.
  • 1
  • 163
  • 164
  • 165
  • 166
  • 167
  • 216

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA