prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Velikonočno jutro, pa še deževno povrhu...mi pa na PST :bum: :roll: , ni čudno, da nismo srečali skoraj nobenega tekača. Je bilo pa zato doživetje še toliko lepše :D

Šest se nas je zbralo pred Fužinskim gradom, pa še dva, ki sta pritekla od doma. Čez Golovec smo (gor grede) v glavnem hodili in kmalu po začetku ravnega dela PST-ja je sledil prvi postanek :D Sabina, hvala, super je bilo :clap: . Za nekatere tempo ekstra počasen, ampak so ga zmogli :wink: :lol: . V čast nam je bilo teči v družbi zajca :cast: , pa zabavno in zanimivo tudi. No meni tale tempo sploh ni bil počasen, sem bila danes najšibkejši člen :wink: . Zato sem pri Celovških dvorih PST majčken posekala, pohodila in nadaljevanje je bilo precej lažje 8) In takole spočita sem začela razmišljat, da bi potegnila do konca, kljub temu, da je bil plan do Žal in me je tam čakal avto. Ampak na licu mesta odločitev ni bila težka, malo sta mi pomagala še lenči in Pajo. In kar prav je tako. 24 se mi jih je nabralo, za danes je bilo to dovolj, so bile kasneje na vrsti še druge praznične "obveznosti". Priložnosti bo še itak veliko...v družbi al pa sama.

Hvala lenči za pobudo in vsem za super družbo. In čestitke Jani za prvega :clap:
:laola
Pozdrav!

:) Na tem mestu je potrebno zapisat, da se je trojka MojcaZ, raziskovalec in moja malenkost držala dogovora in včeraj opravila celoten PST. :) Prav je tudi, da se prizna, da je bilo zadnje tri dni malo cincanja ali bi ali raje ne bi. ;) Na srečjo je bila MojcaZ dovolj odločna in je prekinila vsako neodločnost. In smo šli. Ob sedem in deset (ja, jaz sem zamudil). :) Deževalo sicer je ampak ne prav veliko. ;) Luže so tudi bile. Različne. Tudi velike in globoke. Niso motile. 8) Pri Livadi prvi postanek s krmljenjem (oranzni sloni so zelo lačne živali). Na Viču izogibanje jezeru v podhodu z razpravo o literaturi in oblakih polnih blata. Pri bajerju postanek za polnjenje zalog vode, telefon in krmljenje lačne živali (orazni slon). Pri celovških dvorih je Razy pokazal kje je PST podhod. Ob Francu Rozmanu smo navijali za tiste, ki so tekli znotraj ograje. Ves čas pa se je veliko pogovarjalo in smejalo. Tempo je bil primeren in brez velikih odstopanj od začrtanega. :)
Lahko rečem, da je bilo lepo. Hvala za res prijetno družbo.

Lp, oranzni slon
Pozdrav!

raf napisal/-a:če ne bi bil prvi april, bi še verjel Oranžni slon..... :mrgreen:

8) Ja, pozabil sem dodati v poročilo, da je MojcaZ nasproti Litostroja prepoznala avtomobil enega od udeležencev PST-ja, ki je zjutraj tam začel krog. ;) Postavilo se je vprašanje ali je bilo dovolj ob sedmih ali ob pol sedmih začeti s tekom? :roll: :D

Lp, oranzni slon
Evo se javljam 2. aprila, da boste verjeli. Štart je bil ob 7 po novem času (ob 6 po starem). Ampak je bil že dan. In ne morem verjeti, pretekel sem skoraj celega (za kakšen dober kilometerček je bilo z moje strani tudi bližnjice). Moja so-trojkaša sta bila odlična, jaz pa sem se blago rečeno malo vlekel. Pravzaprav sem se presenetil, da sem se sploh privlekel. Tempo .. no to še pride, tokrat je bolo najvažnejše, da se ni oglasila nobena poškodba. Zopet sem v igri, Juhuhu.
Indi napisal/-a:Če je ta 'odprava' še aktualna, se vam pridružim jutri zjutraj tudi jaz.

Ostaja prvotni plan: start ob 8h pri Fužinskem gradu Indi, 2810 in luks, zajc pa nas tudi ujame. Se vidimo! :laola
ROSI64 napisal/-a:
luks napisal/-a:Lahko prilagodimo tempo, če te mika :D

Ne me izivat, :D ker pri meni ni problem motivacija in sem hitro za :wink:
vem pa, da pametno ne bi bilo. :wink:

Vem, sem se hecal, saj bo še priložnosti. :clap:
  • 1
  • 164
  • 165
  • 166
  • 167
  • 168
  • 216