prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

raf napisal/-a:Komarji?
je to kaj za pojesti.......
mene ne marajo je maca zadnjič opazovala pristanek komarja na moji roki in kako se je sprehajal gori doli ter iskal primerno lokacijo za pik in seveda odletel dolgega kljuna naprej k maci...... :rol:
p.s.
zgleda, da vpliv coke na komarje ni najbolj prijeten.(zdravo pikaj press)
:piti:
[/quote]
No, prehitro si se pohvalil, očitno so eni na coki :--
Loni napisal/-a:
lenči napisal/-a:Takole, tukaj so fotke, lepo nas je videti :wink:
http://picasaweb.google.com/alenka131/KRoznik1952009#
Pa moja obljuba drži, samo da najdem čas, pa bo spet njami.

Lenči, mislim, da lahko spet odpreva sezono za konopljo, kaj praviš :--
Ker ko bova medve z Lenči pečico prižgali, pa ko bo Cormi končala z dieto...

Joj, ne vsega povedat :lol: , jaz sem kao zdravo prehrano obljubljala :oops: . Bo pa več za nas ostalo Slika
Ma kašni komarji neki. Al nas tahitre ne dohitijo komarji al pa zaledje preveč čveka med potjo :)
Anyway fajn vas je bilo videt v takem številu. Se vidi da se sezona krožnika spet pobira. Moj današnji nastop je prinesel okroglih 21km v prvem ravninskem in drugi predelani klasiki. In še kar dobro mi je šlo :lol:
Za analizo nisem niti vedel ker sem kar domov odvil pod hladen tuš. Pa drugič.
Stena fajn te je blo spoznat in hvala za motivacijo v hrib.
Ta počasni bolj švicamo pa dalj časa klepetamo in še kaj pojemo sladkega pa eto ti rezultata na lastnem telesu. Glanc v tetivo - kje je tam našel kaj užitnega. Drugače pa dobra družba in veliko pomenjkanje sape. Se zelo pozna pavza brez teke.
Prvič sem bila na K-Rožniku. Bilo je prijetno in pridem še kdaj, sploh če bo kaj padla motivacija. Take množice tekačev vidiš samo še na tekmah. :D
Potem pa še pijača in okrepčilo.
Spet sem uspešno pretekel K-ROŽNIK. Tempo je bil ravno pravi (ko lahko se čvekaš :D , razen v bregu proti vrhu Rožnika.
Hvala za prigrizke, se posebej Pajo-tu za čokoldne "kukije", da ne omenjam jagod in banan.
Skratka prijetna družba in fajn motivacija.

Bilo nas pa je točno tolko na začetku:
:laola :laola :laola

ŽABEC
Jaz sem tudi včeraj prvič prišla na kRožnik, lepo, da sem spoznala še nekatere.
Bilo mi je fajn, samo mogoče so me tile klanci kar namučiili (čeprav sem tudi hodila se ve). Z Loni smo malo zalutale in sem se že ustrašila, da bova zato naredili še veliko več poti.
Mi je pa kar fajn malo zamenjat teren za tekanje, ker v Murglah je mal že dolgcajt, tek v skupini je pa tudi velika vzpodbuda. :)
Se še vidimo! lp
Loni napisal/-a: No, pa skoraj sem povzročila, da bi jarška posadka končala nekje v grabnu, ko sem si dotično zapestnico stavila gor, eterična olja za omamljat. Poduk - tega se ne počne v avtu.

Tole je pa bolj poduk zame - glej na cesto in ne kaj za eno čudo si sovoznica na roke natika :-- :-- :--

Drugače pa še en luškan KRožnik, sem prav vesela, da nas je vedno več za v zaledje.
Pa jasno, hvala Pajotu in Asparagus za dobrote.
Loni napisal/-a:Zgolj v vednost, danes so po Mostecu strašili redarji :evil: :evil:, sicer na ta drugem parkingu-

Uh, a to pomeni, da ne smemo jutri priti na kR :hehe: ožnik brez debele denarnice ? Ma pridem, nisem čez vikend tekla, sem tečna in smotana in sploh in oh :twisted: .
ker imam jutri ravno ob tisit uri v Kc en sestanek z zdravniki edukatorji bom moral izpustiti krožnik in bom čakal na odzive sodelujočih kako so jekelni konjički preživel plenilske hijene v rdečih majicah.
raf napisal/-a:ker imam jutri ravno ob tisit uri v Kc en sestanek z zdravniki edukatorji bom moral izpustiti krožnik in bom čakal na odzive sodelujočih kako so jekelni konjički preživel plenilske hijene v rdečih majicah.

Moj bo ostal na parkirišču pred blokom, pridem brez njega. :--
  • 1
  • 167
  • 168
  • 169
  • 170
  • 171
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA