prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

pajo napisal/-a:
Loni napisal/-a:Zgolj v vednost, danes so po Mostecu strašili redarji :evil: :evil:, sicer na ta drugem parkingu-

Tukaj kjer smo mi mislim, da ni prepovedi za parkiranje. Tam pa mislim, da bi zanalo biti prepovedano.

Povsod je prepovedano parkiranje, ker je krajinski park. Dovoljeno parkiranje je pri Biološkem središču pred rampo desno in Živalskem vrtu na na asfaltnem prostoru ter čez cesto na makadamu.

Parkiranje pri dovozni cesti do oštarije/turistične lope/ lovske koče v Mostecu je pravzaprav prepovedano, ampak ga tolerirajo. Ker se pravzaprav večina družinic in ostalih ljubiteljev zdravega življenja tja pricijazi s smrdljivim štirikolesnikom. Na svež zrak, seveda...

Sedaj še k zbirališču udeležencev torkovih tekov Tekaškega foruma...
Parkiranje pri dovozu do skakalnice je prepovedano. Vsaj včasih je bil znak prepovedi za vse promet(!), z dopolnilno tablo, ki je dovoljevala dostavo do skakalnic(e). Ta znak je bil lociran sicer nižje v gozdu.
Verjetno ni samo moje mneje, gre za ilegalna oziroma divja parkirišča.
Bom spremljala, kaj se boste odločili, ker jaz razen pri živalskem ne vem za druga parkirišča. Je pa 80€ res drago parkiranje. Pa so vsak dan tam in kontrolirajo?

Kje oz. kaj pa je tabu :?: bobr, saj veš, eni nismo seznanjeni z detalji :oops:
Do nadaljnjega s popoldansko-večernimi variantami teka pri meni ne bo nič, alergije mi ne dajo dihat, kaj šele tečt.

Moji K-Rožniki so preloženi na jutranjo šesto uro, danes je bilo super, podaljšana varianta, samo ob bajerju so že kosili travo, kar pa spet ni bilo ravno najboljše.
bobr napisal/-a:Spela se strinjam, ful bo vroce in razmisljam o nocnem teku.
Mici kdaj bo pojedina, to pa vseeno pridem :D

No tako dragi moji, Krožnik je danes ob 19.00, sladkanje in pijača ob 20.00
se vidimo

:wink:
miciM napisal/-a:
bobr napisal/-a:Spela se strinjam, ful bo vroce in razmisljam o nocnem teku.
Mici kdaj bo pojedina, to pa vseeno pridem :D

No tako dragi moji, Krožnik je danes ob 19.00, sladkanje in pijača ob 20.00
se vidimo

:wink:

Živjo, je to zdaj "uradno"?
  • 1
  • 168
  • 169
  • 170
  • 171
  • 172
  • 433