prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Ja debata pa taka...do jeza pa nazaj ha, ha, ha. Popravici povedano smo tekl. Štirje krajšo, nas pet z Andrejem pa neko sredjo varianto, ki je krajša od tadolge ampak ima višjo točko in je dolga dobrih 13 km. O terenu pa nebi zgubljal beset...PLUNDRA razen na cesti. Mislim da čakamo samo še vročino, dež, sneg, veter in mraz smo letos že preživeli pa se še vedno družimo res fajn.
Pa smo le uspeli tudi na dolgi trasi Igor, Andrej, Tomaž, Denis in moja malenkost , ostali so odtekli krajšo zimsko varianto. Nekaj je bilo govora o prestavitvi ure pa na koncu nismo sklenili še nič pa drugič.
Pozabil sem omeniti da se nam je po dolgem času pridružil, mislim da najstarejši Kamniški tekač, ki še tekmuje in to je Miha. Če se ne motim letnik 1938. Vesel sem in upam da se vidimo še večkrat.
Nekaj nas je bilo; ker ni bilo provokatorjev smo šli v pogovornem tempu.
Na dolgi 15.110m : Roman B., Bojan G., Barbara G., Cicman - časi od 1'14 - 1'15
Na zimski 12.350m : Marko S., Tinkara Š., Romana C.
Ja še vstrajamo ob 16 uri, nekaj je bilo govora ampak pravega interesa za 17 uro ni bilo, zato do konca meseca ostane 16 ura. APRILA pa startamo ob 18 uri, dan bo že krepko dalši pa tudi preidemo na poletno uro.
Danes je bil res krasen dan za tek. Zbralo se nas je 12 želnih teka:2x Alpner, cicman in njegova bolša polovica,Spruk M.,Sitar D.,Kemperle Z.,Cukjati T.,Galin B.,Tone P.,Šarkezi T., Capuder R.,Benedičič R. in moja malenkost.Štirje smo tekli tadolgo 15,070 km ostali pa zimsko krajšo varianto. Da omenim tokrat je bil v vlogi pravokatorja CICMAN tako da je šlo drugi del proge bolj zares. Časi 1:05,58 do 1:07,00....na žalost se je na koncu izgubi MARE, no bo naslednič ubral pravo pot.
  • 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 63

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA