prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

toooo Rosi :D :clap:

jp, tud polžki se že zbiramo, z vilazalo sva si eno tričetrtinko zamislili, če le kaj neprevidenega ne "uleti" :wink: . Točno od kje do kje in ostali detajli so pa še stvar dogovora (najverjetneje pa Fužine -Žale). :laola
dexi27 napisal/-a:Sam bom rabu mal pomoči, da najdem štart :oops:

Ni problem, ti bom sporočil moj gsm.
Koordinate starta za gps pa so:
Zemljepisna širina: 46° 3'1.56"S
Zemljepisna dolžina: 14°33'52.04"V
Bor napisal/-a:zanimivo....kolk časa pa planiraš?

Kot kaže bo vse od hitrih do polžkov. Jaz bom laufal malo pod 6:00 min/km. :D
Hojca napisal/-a:jp, tud polžki se že zbiramo, z vilazalo sva si eno tričetrtinko zamislili, če le kaj neprevidenega ne "uleti" :wink: . Točno od kje do kje in ostali detajli so pa še stvar dogovora (najverjetneje pa Fužine -Žale). :laola

Super polžki, bravo Hojca, :clap: da ste/si se javili/a, sedaj bo veliko lažje zbirat prijave, ker drugače samo vsi čakajo, če se bo kdo prijavil. :wink:
ROSI64 napisal/-a:
dexi27 napisal/-a:Sam bom rabu mal pomoči, da najdem štart :oops:

Ni problem, ti bom sporočil moj gsm.
Koordinate starta za gps pa so:
Zemljepisna širina: 46° 3'1.56"S
Zemljepisna dolžina: 14°33'52.04"V

Ja super tele koordinate, zdaj še sam skočim nekam po GPS :--

Se boma raj čula po telefonu :wink:
spela* napisal/-a:Menda se bo naslednji teden nekoliko ohladilo. V torek je državni praznik. Bi ga kdo počastil s tekom na PST?

Ohladilo se bo že v petek :wink: od nedelje naprej in v začetku prihodnjega tedna, bodo pa plohe in nevihte :-- :--
ROSI64 napisal/-a:
spela* napisal/-a:Menda se bo naslednji teden nekoliko ohladilo. V torek je državni praznik. Bi ga kdo počastil s tekom na PST?

Ohladilo se bo že v petek :wink: od nedelje naprej in v začetku prihodnjega tedna, bodo pa plohe in nevihte :-- :--

V nedeljo jaz žal ne morem, ker ima plavalno tekmo.
Če prestavite na soboto ... :oops:
Scooby napisal/-a:Saj je v soboto. :D

O, pa res. Sem slabo prebrala. :oops:
No, vseeno, cilj je že v nedeljo. :D Saj teoretično je to še vedno dovolj časa, da bi se tudi naspala. Bom še razmislila. :wink:
Poletno - nočni PST ob polni luni
Kdaj: V soboto 22.6.2013
Start: Ob 22h
Kje: Fužinski grad
Poleg celega PST-ja so možne 3/4, polovičke,... skratka; po željah in zmožnostih vsakega posameznika.
Analiza bi pa sledila po teku pri Fužinskem gradu. Pijačo in jedačo prinesemo sami.

Vodo :drink na trasi bo pa možno dobit; na 1/3 pokopališče Vič, :drink 2/3 pokopališče Žale :drink

Torej začnimo s seznamom:
Cel krog:
ROSI64
dexi27
luks

Od Fužin do Žal
Hojca
vilazala

Trenutno je stanje tako, :lol: kot vedno pa pride še kdo potihoma :lol: :lol:
Nazadnje spremenil ROSI64, dne 20 Jun 2013, 19:49, skupaj popravljeno 1 krat.
Z mini ovinkom je voda na voljo tudi pri Koseškem bajerju, približno tukaj...
http://goo.gl/x9qur

Črpalki na Viču in na Dunajski bosta tudi še odprti ob tej uri.

Mimogrede, enkrat sem Jankoviću poslal pobudo, da naj Vo-Ka postavi nekaj pitnikov ob PST, ker bi v poletnih mesecih marsikomu prišli zelo prav (ne samo tekačem). Idejo je pograbil, zgodilo pa se seveda ni nič.
Jaz tudi, sicer še na antibiotikih, ma pogovorni tempo ne bi smel škoditi in če seveda ne zgrešim Fužinskega gradu za katerega drugega :lol: Allora, cel krog.
  • 1
  • 169
  • 170
  • 171
  • 172
  • 173
  • 216

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA