prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Tek uspel; luna je sijala v polni moči, vročina je malo popustila, družba pa itak kot vedno super :clap:
Na tem teku se nam je pridružil tudi dexi27 iz "totega konca" Hvala še enkrat za družbo. :clap:
Na startu se nas je zbralo točno toliko, kolikor se nas je najavilo :D padalcev tokrat ni bilo :lol: pa tudi čakali jih nismo :-- saj smo začeli točno ob 22h :D
Hojca in vilazala sta se z avtom odpeljali :driver: do Livade kjer sta startali. Jaz sem sklenil, da mace ne pustim same ponoči po PST zato sem tempo prilagodil njej, ostali pa so v svojem ritmu odbrzeli naprej. :lauf:
Maca je imela namen iti do Viča, kjer je imela parkiran svoj :driver: Golovec sva prehodila v hitrem tempu (klance), ostalo pretekla. Od Peruzzijeve naprej sva šla v tempu nekaj čez 6 min/km, saj sva si imela veliko za povedat :D tako da je čas hitro minil in Vič je bil, kar naenkrat pred nama. :shock: Ker pa bi midva še kar klepetala, je z mano nadaljevala še do stopnic na Brdu. :D No tudi klepeta mora biti enkrat konec. :(
Od Brda naprej sem nadaljeval v svojem tempu malo pod 6min/km v upanju, da polžke ulovim pred Fužinami. Na nobeni ravnini jih ni bilo na vidnem polju pred mano. Te pa šibajo danes sem si mislil. :roll: :lauf: Ker jih do Letališke nisem ulovil, sem potem sklenil, da krog skrajšam in sem zato nadaljeval naravnost do Zaloške ceste, mimo Hoferja do Fužinskega gradu, (ja zajc, saj vem, da se mi ne šteje cel PST :nono: ) kjer so bili že vsi v cilju, tudi polžki. :clap:
Malo smo poklepetali, z dexi27-jem malo več, saj se nisva videla že dolgo. :D Povedal mi je tudi novico, za katero sem bil zelo vesel :wink: :D Srečno.

Skratka bilo je super, kot se za PST-je spodobi :laola Hvala vsem za družbo.

P.S. Da ne pozabim, začela se je sezona PST-jev, bliža se LM, zato spremljajte to temo. :lol: :lol:
Ni več kaj pripomniti, ste že vse napisali. Še dobro, ker me na AnaLizi ni bilo.

Teh dobrih 13 km do viča je bilo zame ravno prav, da sem jih z užitkom pretekla. Pa še najboljšo družbo sem imela, hvala Rosi64.

No, lepo vas je bilo videti, ene smo tudi malo pogrešali. Se vidimo naslednjič, tudi jaz na celem krogu.
ROSI64 napisal/-a:Malo smo poklepetali, z dexi27-jem malo več, saj se nisva videla že dolgo. :D Povedal mi je tudi novico, za katero sem bil zelo vesel :wink: :D Srečno.

Hvala Rosi, vedno mi je v veselje ko sem lahko v tvoji družbi.

Pa spet sem imel priložnost spoznat par novih fac iz foruma, da lahk zaj povežem vzdevke z obrazi.
ROSI64 napisal/-a:...
Od Brda naprej sem nadaljeval v svojem tempu malo pod 6min/km v upanju, da polžke ulovim pred Fužinami. Na nobeni ravnini jih ni bilo na vidnem polju pred mano. Te pa šibajo danes sem si mislil. :roll: :lauf: Ker jih do Letališke nisem ulovil, sem potem sklenil, da krog skrajšam in sem zato nadaljeval naravnost do Zaloške ceste, mimo Hoferja do Fužinskega gradu, (ja zajc, saj vem, da se mi ne šteje cel PST :nono: ) kjer so bili že vsi v cilju, tudi polžki. :clap:
...

hahaha Rosi, če bi vedli, da naju loviš, bi pa res šibali :-- :lol: :lol: ...ne ne, počakali bi te, ampak sva šele mal po Letališki (ko so naju dohiteli tisti, ki so res šibali) zvedeli, da ne tečeš v skupini, takrat pa ...bolš, da te nisva čakali :wink: :lol:

Drugače pa, kot so že drugi povedali, super je bilo :D . Vse po planu, še oblaki so se pravočasno umaknili, tako da je luna res lepo svetila, pa kresničke so nam pot kazale :lol: ...lepo :D

Hvala Rosiju za organizacijo, vilazali za družbo med in vsem skupaj po teku :D ...drugič pa spet (če bom le v Ljubljani in bo primerno počasna družba).
:laola
:laola včerajšnjim tekačem na nočnem PST. :clap: vsem!
Tudi polžki se izboljšujemo in nas drugi lovijo :-- , pustimo ob strani 8km prednosti :lol: .
Hvala Hojci za družbo in uživaški tek, Rosiju za pobudo in vsem za AnaLizo. Ponovimo, samo, da se vrnemo.
Trenutno pa lep pozdrav iz Beograda, smo že prišli iz večernega sprehoda po centru mesta in obveznega sladoleda. Lepo po polžje se pomikamo še bolj proti jugu Evrope :D .
ROSI64 napisal/-a:
spela* napisal/-a:(Zaenkrat) le poizvedba. Menda se bo naslednji teden nekoliko ohladilo. V torek je državni praznik. Bi ga kdo počastil s tekom na PST?

:roll: :roll: :roll:

Nihče se ni javil ... :?:
spela* napisal/-a:
ROSI64 napisal/-a:
spela* napisal/-a:(Zaenkrat) le poizvedba. Menda se bo naslednji teden nekoliko ohladilo. V torek je državni praznik. Bi ga kdo počastil s tekom na PST?

:roll: :roll: :roll:

Nihče se ni javil ... :?:

Naša zabava je zvečer. In baje, da bo zelo dobra.
RAZPIS: nočna dvojka 8)

Kdaj: petek, 28.6.2013, ob 22:00
Dolžina: 66 km ali 2 x 33 km ali 2 x PST (po želji)
Začetek: LM ali pri meni, pobiram padalce ob poti

Tempo: če bom šel sam, računam 2 x 3:05, verjetno bo šlo počasneje, sem pa prilagodljiv :lol:

Okrepčevalnice: Žale (samo voda), Vič (samo voda), pri meni doma (vse)
Vreme: Aladin ne napoveduje dežja
Število udeležencev: neomejeno, računam na 0-0,1 udeleženca :lol:
  • 1
  • 171
  • 172
  • 173
  • 174
  • 175
  • 216

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA