prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

spela*
luzr napisal/-a:
Poleg tega bo izbirčni krivoverki pretiravanje nekaj dni pred tekmo zopet škodovalo...

Krivojedka se bo na kraju dogodka odločila, ali bo odtekla počasno Golado ali pa bo delala bobru družbo med njegovim počitkom med posameznimi intervali. Sicer jo bolj mika klasika, ker je prijetno klepetati, če le sotekači niso prehitri, ampak dejstvo je, da je stadion raven, da nima korenin in da dolžina proge ni vnaprej določena, tako da lahko preteče tudi samo 2 km, pa ima opravljen trening. :lol:
 spela*
Golada uspela, menda smo s svojim počasnim tekom kljub temu postavili letošnji zimski rekord proge (dobra ura :shock: ). Nekateri še zdaj proslavljajo.
7 nas razsvetljevalo temačni Golovec, eden se je, brez delujoče ure, izgubljal v krogih na stadionu (ki jih je moral šteti ročno), a je kljub izgubljeni navigaciji našel pot nazaj do starta/cilja/vmesne postojanke pred drugim krogom.
Šefi so predpriprave spustili in so prišli samo na glavni del. :twisted:
Uporabniški avatar
 Loni
In tako je bilo dobro za jest, da sva z neimenovanim sosedom dobesedno polizala krožnike, glede na dejstvo, da smo bili v mesnem raju, se je našlo kaj tudi za krivojedce.

Aja, o tekaških podvigih je pa spela* že vse napisala, Avija smo ugledali samo za sekundo ali dve, miciM nam je pokazala nekaj novih trikov, Razy je tekel v novem outfitu, Maj tudi, prav fletne progaste gate je imel :P

Samo maco sem pa pogrešala, je tekla z nami v mislih.
Uporabniški avatar
 bobr
Tek je prav fajn. Po dolgem času sem šel nažigat temne kroge brez vodenja. Je šlo kar uredu a nisem niti pretiraval.
Luzr bil si pogrešan a se ti je kej kolcalo :).
Čevapi itak zakon in pecivo s twingota sploh njami. Zadnji del praznovanja je tudi zaključen. Z tinijem sva obdržala čast golade in obletnico zalila v cutty sarku :lol:. Vse zaspane mežve lahko vam je žal :wink:

Aja še to slike sledijo enkrat dopoldan.

P.s.: pozor za naslednje zabave! Če si lastite fotoaparat na zabavi ga čimbolj skrite pred Aljo :lol:. Resno, to je nevarna kombinacija ha ha.
Uporabniški avatar
 bobr
Slike so tukaj: http://picasaweb.google.com/uros.76/Goladni3RojDan#

Na žalost ni slik s teka da si ne bo kdo mislil da smo samo žrli in pili :)

Analiza v 10vpol se je začela takole
Slika
Slika

Pegaz je prispeval "domače" pecivo
Slika

In na koncu ko so vsi glavni akterji pobegnili sva z Tinijem nadaljevala praznovanje roj. dne :)
Slika
 spela*
bobr napisal/-a:Tek je prav fajn. Po dolgem času sem šel nažigat temne kroge brez vodenja. Je šlo kar uredu a nisem niti pretiraval.
Luzr bil si pogrešan a se ti je kej kolcalo :).
Čevapi itak zakon in pecivo s twingota sploh njami.

Saj veš, bobr, eni raje tečejo ob lihih dnevih (razen seveda takrat, ko ne tečejo :lol: ).

O mesnih specialitetah imam pa drugačno mnenje. :lol:
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Upam, da bo tudi za tek jutri vsaj pol takšno zanimanje kot je bilo za praznovanje prejšnji teden.

Pofočkajte se, ponovno se za uro demokratično dogovarjamo (17:00, 18:00) ali oboje.

Meni je zaenkrat ljubše ob 17:00. Se pa prilagajam glasu večine.
 spela*
raziskovalec napisal/-a:Upam, da bo tudi za tek jutri vsaj pol takšno zanimanje kot je bilo za praznovanje prejšnji teden.

Pofočkajte se, ponovno se za uro demokratično dogovarjamo (17:00, 18:00) ali oboje.

Meni je zaenkrat ljubše ob 17:00. Se pa prilagajam glasu večine.

Mislim, da mi žal ne bo uspelo. Službene obveznosti. Naslednji teden me tudi ne bo, bom pa vzela superge s sabo v Bratislavo. Čez dva tedna pa pridem, res! :D
 kovit
Eno vprašanje za mojstrske poznavalce Golovca...Tisti modri cementni stebri tam preden se potka priključi na cesto ko greš proti Orlam, to je točno nad predorom, ob cesti še neka naprava v zaščitni mreži (z utežmi preko škripcev napete jeklene vrvi). Mogoče kdo ve čemu služijo oziroma so služile te stvari?
Uporabniški avatar
 Laufer
Jaz sem za 17.00.

@kovit
Vem kje je in kako izgleda, ampak ne vem čemu bi to služilo :roll:
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Štart (1. skupine) je torej ob 17:00.
2. skupina za ob 18:00 je še prazna množica.

Kovit, sem videl tisto tehnično čudo, pa tudi ne vem, a tisto tunel gor drži, ali kaj :lol: :wink: Sem pa tudi jaz radoveden, kaj bi (bodo) rekli strokovnjaki za (nizke) gradnje o tem fenomenu.
 ton
Držijo strop predora v zraku, da ne pade dol. Zato ne tikaj! 8)
 spela*
raziskovalec napisal/-a:2. skupina za ob 18:00 je še prazna množica.

:lol:

Samo da ne bo število elementov prve množice na koncu enak vsoti kvadratov sinx in cosx ... tako kot pred dvema tednoma ... :lol:

Ajde, Špela, zdaj se pa že resno spravi k delu, da ne boš spet zadnjih rokov lovila! :twisted:
 kovit
ton napisal/-a: strop predora v zraku

Filozofi...pri vas itak vse visi nekje v zraku :D
Uporabniški avatar
 miciM
Pridem ob 17h

:wink:
  • 1
  • 173
  • 174
  • 175
  • 176