prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

spela* napisal/-a:Ja, luzr, prišla na belem konju, pardon, kolesu, preizkusila vožnjo v klanec (kar je po prvih nerodnih prestavljanjih šlo) in navdzol (kar mi je bilo malo manj prijetno). Eni so pa tekli in nekaj sem jih ujela s fotoaparatom:
http://picasaweb.google.si/1spela789/KRoznik962009#

Špela, misliš reči, da smo se delali, da tečemo :lol: :oops: . No, pa vseeno, danes postavljen moj rekord (vsaj odkar merim s Sovico, da je nekje evidentno) in to skoraj 2 minuti hitreje. Hvala za držanje tempa družba :clap:
Češnjice so pa njami, njami, njami, jagode seveda tudi uh, tile kRožniki so čudoviti. Upam, da je tudi Kresnička uspela :D
Raf je preživel :-- :laola moje čestitanje, ampak res je car, občudovanja vreden, kapo dol.
V Kresnički smo se tudi imeli fajn, štirje vztrajni, bilo je vsega, nekateri so skoraj tudi jokali...to zadnje sem si izmislil da je bolj žmohtno...res je pa padlo nekaj dobrih idej da o opravljanju vseh tistih ki vas ni bilo zraven sploh ne govorim. Mogoče je vzrok poldrugi pir ampak kaže da se bosta dve vidni predstavnici TF pripeljali na sobotni piknik v Šenčur na čoperju ...ja Lenči, kaj pa na to porečeš ? V vsakem primeru se obeta spektakularen tekaški vikend...res bi bilo škoda če ne bi mogel zraven, khm..
Ravno smo najbolj sopihali, pa se pojavi fotoreporterka na novem belem kolesu. Lepo si nas pofotkala Špela, hvala :clap:
Ja Lenči, za držanje tempa se moram pa tudi jaz zahvalit. Če bi danes tole šla sama, bi sigurno pol prehodila :twisted: Takole v krasni družbi pa kar potegne... :juhuhu:
In hvala za slastne sadne dobrote :D
maj napisal/-a: Mogoče je vzrok poldrugi pir ampak kaže da se bosta dve vidni predstavnici TF pripeljali na sobotni piknik v Šenčur na čoperju ...ja Lenči, kaj pa na to porečeš ?

Jupiiiiiiiiiiiiii, samo upam, da bo to res, da ni govoril samo pir :--
Hehe js sem pa imel danes težave s problemi, pa sem očitno vse skupaj dobro skrival, ker na fotki zgledam prav prešerno (se ne vidi, da je pulz 175 ane? 8) ). Hvala za vse naturalne dobrote na koncu, tako jagode kot češnje (in tudi požirek vode od.. žal po imenu (še) ne poznam :oops: ) so bile neverjetno okusne in so se zelo prilegle.

LP
Cormi napisal/-a:Danes je bilo res fajn, od teka se sicer tolk ne spomnim, zaključek je bil pa carski. Pogrešali smo Lauferja, zgleda da na češnje ne trza....bomo zrihtali kukije :lol:

A sem slišal besedo kuki? :lol: Kdaj kje? :mrgreen: Ej Cormi lahko bi se me "dobr no nas" usmilla in prinesla na piknik kaj tvojih kuijev!!! Mislm sploh jih še nisem jedel letos, kam to pelje :| :lol:
Kaj vse človek ne zamuja, ko ga ni na kRožniku! :) Od :lauf: , pa opravljanja :argue: , paparacov :idea: , pa vse do popivanja :beer: Ja, Lenči-obljuba še vedno velja-sam ponavljam da si s klanci še nismo na "Ti" in bo to zame konkreten trening.. :oops:
Wega napisal/-a:V bistvu mi itak ni jasno, zakaj tolikokrat rečem "danes ne morem, naslednji teden pa ziher pridem". Pa kaj vse zamujam... :)

Ja Wega, vprašaj se res ZAKAJ? :wink:

Lepo te je bilo videti spet na "tvojem" kRožniku.
  • 1
  • 173
  • 174
  • 175
  • 176
  • 177
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA