prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Še en PST je padel + dodatek skupaj slabih 35km :D

Je bil pa to zelo dober trening za telo in psiho. :wink: Včeraj zvečer sem bil full utrujen od celega tedna v službi (sem na nogah vseh 8h), kolena so me bolela, zaspan sem bil,... :( skratka najraje bi se ob 22h ulegel v posteljo k počitku. :( Pa se je bilo treba brcnit v rit in it na skupen trening, ki ga je tokrat organiziral zajc. :clap:

Ob 21:55 sva bila zmenjena z Indi pred mojim blokom, kjer sva počasi začela tek do PST-ju, kjer prečka Vojkovo cesto. Tam naju je že čakal cele. Skupaj smo počakali še ostali, ki so startali na različnih lokacijah; Vič, LM, zajc-čev dom. Držali smo se skupaj in tako smo potem tudi nadaljevali v zelo lepem tempu okrog 6min/km oziroma malo več. :clap:
Složna skupinica je prišla skupaj do vzpona na Golovec, kjer so močnejši tekači potegnili v hrib, jaz pa sem na strmejših vzponih hodil. Skupaj z zajcem in 2810 smo premagali Golovec. Po prihodu na Dolenjko pa presenečenje. :shock: Vsa hitrejša skupina naju je počakala :clap: in skupaj smo spet nadaljevali. Potem so nastale 2-3 skupinice, ki pa niso bile narazen več kot 200- 300m. Vič je bil kar naenkrat pred nami in tam okrepčevalnica pri mateju712 :clap: Bilo je vse kar si srce poželi. :D Matej hvala še enkrat :clap: :clap:
Od Viča naprej se mi je pa že poznala utrujenost celega tedna, a tempo je le malo padel. Naslednja okrepčevalnica je pa bila pri zajcu doma (cca 200-300m od PST-ja), ker pa sem imel jaz do doma še cca 3km sem namesto k zajcu nadaljeval sam naprej po PST-ju do Vojkove in potem po Vojkovi domov.

Hvala vsem za družbo, :clap: mateju712 za obilno okrepčevalnico, :clap: hvala vsem hitrim, ki so se prilagajali nam počasnejšim :clap: hvala zajcu, ki je držal obljubo in se držal od začetka do konca najpočasnejšega :clap:

Skratka bilo je spet super in komaj čakam naslednjega :laola ti PST-ji so res nekaj posebnega :laola
Še en PST je za nami. Kot vedno, tudi tudi tokrat v dobri družbi. Meni bolj ustreza start na Viču, kar se je izkazalo za dobro kombinacijo z okrepčevalnico. Upam, da je bilo dovolj okrepčila za vse - sicer ni bilo nič posebnega, malo napolitank in pijače. :oops: :lol:

Tekaški kilometri se pa kar nabirajo (letos ni pravega vremena za kolo) - to je moj četrti zaporedni mesec z več kot 200 pretečenimi km-ji. Skupaj letos že okroglih 1250.
Tale nočni tek je bil prav zabaven, na začetku smo kapljali iz vseh strani, ampak na koncu se nas je nabrala skupina 12ih. Softiči smo opravili en krog hardiči še drugega :clap:
Matej in zajc hvala za colo in napolitanke.

Verjetno je bila prav cola kriva da kasneje nisem mogel zaspati :( , kako je bilo pri ostalih.

Zanima me še kakšen koliko ste potrebovali za drugi krog?
ROSI64 napisal/-a:P.S. spela*; povprečni tempo je bil 6:06 min/km :D škoda ker nismo stavili :lol:

Res škoda, ker ta tempo pomeni, da ste tekli malo manj kot tri ure in pol. Kar je hitreje, kot če bi tekli 4 ure. :--
Uff, sem še dolžen eno poročilo za "nočno dvojko". Prišlo nas je nepričakovano veliko. 12. Tempo je bil ravno pravi (vsaj zame). Jaz imam še vedno težave s tekom ob večernih urah. To sem manifestiral z zgodnjim obiskom WC (grmovje PRESS). Zato sem ubežnike lovil 3 km. Na Golovcu sem se pridružil zadnjima dvema in smo do vrha v glavnem hodili. "Tahitri" so nas na dnu počakali, jaz pa sem še drugič zavil na WC. Tokrat sem ubežnike lovil skoraj 5 km in jih komaj ulovil na Viču. Tokrat res ni bila moja noč za tek. V želodcu me je stiskalo, noge sem imel "težke", za nameček sem bil še zaspan. Saj pravim, še sreča, da nismo prehitro tekli in da je matej712 imel okrepčevalnico. Še pred zaključkum prvega kroga nas je zapustil "cele".

V 2. krog smo šli trije. Tekli smo praktično z istim tempom kot 1. krog, mogoče nekoliko počasneje, ker smo celo pot na Golovec prehodili. Ob spustu sem edini videl srno tik ob poti, forrest in Indi pa sta mislila, da sem haluciniral :lol: V glavnem se mi je 2. krog vlekel, ker enostavno to ni bila moja noč za tek. Forrest je bil poln energije in je tekel gor in dol :shock: , Indi pa se ni nič pritoževala in na videz dajala vtis kot da ni nič utrujena :clap: , jaz pa sem imel dobre in slabe trenutke. Za nameček me je "šraufalo", papirja za WC pa nisem imel več :oops: Bil sem fasciniran nad Indi, ko mi je pripovedalovala kako trenira tek. V glavnem mi dejstvo, da od nje pretečem 10x(?) več, ni nič pomagalo, ker sem bil jaz tak kot bi me povozil valjar, ona pa je delovala kot da bi šele začela s tekom :clap: Na začetku zadnje tretjine kroga nas je čakala tudi "skrita" okrepčevalnica od 2810.

Domov sem prišel povožen. Po dveh sendvičih in 1 uri spanja pa sem bi kot prerojen in sem se spraševal kaj mi je bilo nekaj ur nazaj :roll:

Hvala vsem, ki ste prišli in upam, da boste še kdaj prišli.
Danes na Krožniku sem nekaj slišal... Aja zajca smo imeli za spremembo na naši progi ne na PST-ju. Obeta se nekaj v stilu... Pa saj to ni res!!! Vse ob svojem času. Zgodovina PST-ja se piše na novo. :laola
pajo napisal/-a:Danes na Krožniku sem nekaj slišal... Aja zajca smo imeli za spremembo na naši progi ne na PST-ju. Obeta se nekaj v stilu... Pa saj to ni res!!! Vse ob svojem času. Zgodovina PST-ja se piše na novo. :laola

Le kaj se je govorilo :?: :roll: :roll:
ROSI64 napisal/-a:
pajo napisal/-a:Danes na Krožniku sem nekaj slišal... Aja zajca smo imeli za spremembo na naši progi ne na PST-ju. Obeta se nekaj v stilu... Pa saj to ni res!!! Vse ob svojem času. Zgodovina PST-ja se piše na novo. :laola

Le kaj se je govorilo :?: :roll: :roll:

Kaj govorili... Teklo se bo, da bo joj. :wink: Čakamo zajca.
matej712 napisal/-a:
pajo napisal/-a:Kaj govorili... Teklo se bo, da bo joj. :wink: Čakamo zajca.

3 kroge, a?

Za toliko se mu ne splača preoblačiti. :laola Pridem vsaj na 1 krog. Upam, da bom doma.
  • 1
  • 174
  • 175
  • 176
  • 177
  • 178
  • 216

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA