- 29 Jun 2013, 10:12
Še en PST je padel + dodatek skupaj slabih 35km
Je bil pa to zelo dober trening za telo in psiho.
Včeraj zvečer sem bil full utrujen od celega tedna v službi (sem na nogah vseh 8h), kolena so me bolela, zaspan sem bil,...
skratka najraje bi se ob 22h ulegel v posteljo k počitku.
Pa se je bilo treba brcnit v rit in it na skupen trening, ki ga je tokrat organiziral zajc.
Ob 21:55 sva bila zmenjena z Indi pred mojim blokom, kjer sva počasi začela tek do PST-ju, kjer prečka Vojkovo cesto. Tam naju je že čakal cele. Skupaj smo počakali še ostali, ki so startali na različnih lokacijah; Vič, LM, zajc-čev dom. Držali smo se skupaj in tako smo potem tudi nadaljevali v zelo lepem tempu okrog 6min/km oziroma malo več.
Složna skupinica je prišla skupaj do vzpona na Golovec, kjer so močnejši tekači potegnili v hrib, jaz pa sem na strmejših vzponih hodil. Skupaj z zajcem in 2810 smo premagali Golovec. Po prihodu na Dolenjko pa presenečenje.
Vsa hitrejša skupina naju je počakala
in skupaj smo spet nadaljevali. Potem so nastale 2-3 skupinice, ki pa niso bile narazen več kot 200- 300m. Vič je bil kar naenkrat pred nami in tam okrepčevalnica pri mateju712
Bilo je vse kar si srce poželi.
Matej hvala še enkrat
Od Viča naprej se mi je pa že poznala utrujenost celega tedna, a tempo je le malo padel. Naslednja okrepčevalnica je pa bila pri zajcu doma (cca 200-300m od PST-ja), ker pa sem imel jaz do doma še cca 3km sem namesto k zajcu nadaljeval sam naprej po PST-ju do Vojkove in potem po Vojkovi domov.
Hvala vsem za družbo,
mateju712 za obilno okrepčevalnico,
hvala vsem hitrim, ki so se prilagajali nam počasnejšim
hvala zajcu, ki je držal obljubo in se držal od začetka do konca najpočasnejšega
Skratka bilo je spet super in komaj čakam naslednjega
ti PST-ji so res nekaj posebnega 

Je bil pa to zelo dober trening za telo in psiho.

Ob 21:55 sva bila zmenjena z Indi pred mojim blokom, kjer sva počasi začela tek do PST-ju, kjer prečka Vojkovo cesto. Tam naju je že čakal cele. Skupaj smo počakali še ostali, ki so startali na različnih lokacijah; Vič, LM, zajc-čev dom. Držali smo se skupaj in tako smo potem tudi nadaljevali v zelo lepem tempu okrog 6min/km oziroma malo več.

Složna skupinica je prišla skupaj do vzpona na Golovec, kjer so močnejši tekači potegnili v hrib, jaz pa sem na strmejših vzponih hodil. Skupaj z zajcem in 2810 smo premagali Golovec. Po prihodu na Dolenjko pa presenečenje.

Od Viča naprej se mi je pa že poznala utrujenost celega tedna, a tempo je le malo padel. Naslednja okrepčevalnica je pa bila pri zajcu doma (cca 200-300m od PST-ja), ker pa sem imel jaz do doma še cca 3km sem namesto k zajcu nadaljeval sam naprej po PST-ju do Vojkove in potem po Vojkovi domov.
Hvala vsem za družbo,

Skratka bilo je spet super in komaj čakam naslednjega