Pozdrav.
Evo sem oddelal mojo zastavljeno traso. Štart je bil ob 05:00 uri iz Murgel. Ko sem prišel na Brdo sem začutil manjšo bolečino v levi meči, no kmalu je izginila in jaz sem pogumno nadaljeval pot proti Koseškemu bajerju.
Šele bri bajerju sem srečal dva ki stza sprehajala kužke. No jaz pa kar pogumno naprej. Uh od bajerja do AMZS-ja se mi je vleklo k pr norcih. A vseeno sem zagledal AMZS.
Potem pa pogumno proti žalam, tam sem se moral na klopci ustaviti in iz leve superge stresti pridelan pesek da me nebi ožulil. Preko mostička in glej v daljavi so Žale. Super občutek. Ko sem tekel proti Žalam je začelo zelo prijetno rositi (najverjetneje darilo od boga). Nadaljeval preko Žal in v Jarše.
Ko sem prišel da bivšega FRS-ja (vojašnice) se je prikazala neskončna ravnina, v nogah manjši krči, a sem rekel bo že nekako šlo. Če Zajc loh 2 cela PST-ja odteče in Pajo na Vršič bom tudi jaz zmogel to ravnino. Od daleč zagledam tablo na kateri bo pisalo koliko KM je že (v glavi imam pomislek ali je 17 ali 18) in glej ga zlomka, ko pridem do table na njej številka 16.
A pogumno nadaljujem in vse bližje je ovinek na koncu ravnine, ma do tja bo šlo pol pa zavijem na desno in oh

spet ravnina. Ni ne konca ne kraja teh ravnin. A saj bo šlo si pravim in z težkimi nogami nadaljujem proti Polju. Pridem preko avtoceste in oh .... ni ravnina ampak klanec, kaj sedaj ma nič bo že šlo, stisnem vse možno in že sem na Zaloški in pred menoj je samo še manjši spust in preko bolnice proti Fužinskemu gradu (zastavljenemu cilju).
Ko pridem pod avtocesto na desni mamljivo stoji klopca in že sem na riti. Noge bolijo, pečejo, potreben sem vode in seveda klicati moram Nadj@, da me bo prišla iskat k gradu. Opravim vse to, končno se odločim nadaljevati pot, ostalo mi je samo borih 800m. a noge, prepone bolijo, hočem začet z tekom a komaj se premikam, hodim kot kakšna pohabljena raca. In nekako se prebijem do gradu, kjer me pobere Nadj@ in me odpelje domov na zasluženo tuširanje in seveda zajtrk.
Zmogel se Pajo.
Pretekel celih 22 KM. ZELO ZELO zadovoljen z opravljeno nalogo.