prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

ROSI64 napisal/-a:
Uheeec napisal/-a:kdaj pa bo tale akcija 3-krogi? =) upam da ne ta vikend :(

Mislim, da zajc ni imel v mislih 3 krogov, ampak nekaj večjega :D

24 ur PST-ja? :lol:

za zajca nič presenetljivega, mogoče bo vsak drugi krog tekel vzvratno, da bo razbil monotonost :D

P.S.: ravno zdajle sem se spomnil, ko smo tekli z NGU-jem na Kodeljevem...kratek "vic" o zajcu :D

Precej veliko krogov sem odtekel z vojaško reprezentanco, predvsem z Alešem Žontarjem. Ko se je prikazal zajc, sem dejal: "O, glej ga, zajca z vozičkom, saj se mu je čist odpeljalo :lol: !" Aleš pa mi odvrne: "Saj sploh ne ve, da teče! :D "
Ja bi znalo biti 24h PST-ja! zajc samo pravočasno sporoči datum. Neki kozlov bi pa teklo kak km. Tempo? Aahhh polžji kakšen pa.To je še najmanjši problem. Da le ne bo spet kak Abraham na sporedu takrat.
Pozdrav.
Evo sem oddelal mojo zastavljeno traso. Štart je bil ob 05:00 uri iz Murgel. Ko sem prišel na Brdo sem začutil manjšo bolečino v levi meči, no kmalu je izginila in jaz sem pogumno nadaljeval pot proti Koseškemu bajerju.
:laola :laola
Šele bri bajerju sem srečal dva ki stza sprehajala kužke. No jaz pa kar pogumno naprej. Uh od bajerja do AMZS-ja se mi je vleklo k pr norcih. A vseeno sem zagledal AMZS.
Potem pa pogumno proti žalam, tam sem se moral na klopci ustaviti in iz leve superge stresti pridelan pesek da me nebi ožulil. Preko mostička in glej v daljavi so Žale. Super občutek. Ko sem tekel proti Žalam je začelo zelo prijetno rositi (najverjetneje darilo od boga). Nadaljeval preko Žal in v Jarše.
Ko sem prišel da bivšega FRS-ja (vojašnice) se je prikazala neskončna ravnina, v nogah manjši krči, a sem rekel bo že nekako šlo. Če Zajc loh 2 cela PST-ja odteče in Pajo na Vršič bom tudi jaz zmogel to ravnino. Od daleč zagledam tablo na kateri bo pisalo koliko KM je že (v glavi imam pomislek ali je 17 ali 18) in glej ga zlomka, ko pridem do table na njej številka 16.
A pogumno nadaljujem in vse bližje je ovinek na koncu ravnine, ma do tja bo šlo pol pa zavijem na desno in oh :| :| :-- :-- :| :| spet ravnina. Ni ne konca ne kraja teh ravnin. A saj bo šlo si pravim in z težkimi nogami nadaljujem proti Polju. Pridem preko avtoceste in oh .... ni ravnina ampak klanec, kaj sedaj ma nič bo že šlo, stisnem vse možno in že sem na Zaloški in pred menoj je samo še manjši spust in preko bolnice proti Fužinskemu gradu (zastavljenemu cilju).
Ko pridem pod avtocesto na desni mamljivo stoji klopca in že sem na riti. Noge bolijo, pečejo, potreben sem vode in seveda klicati moram Nadj@, da me bo prišla iskat k gradu. Opravim vse to, končno se odločim nadaljevati pot, ostalo mi je samo borih 800m. a noge, prepone bolijo, hočem začet z tekom a komaj se premikam, hodim kot kakšna pohabljena raca. In nekako se prebijem do gradu, kjer me pobere Nadj@ in me odpelje domov na zasluženo tuširanje in seveda zajtrk.
Zmogel se Pajo. :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
Pretekel celih 22 KM. ZELO ZELO zadovoljen z opravljeno nalogo. :drink :drink :drink

Ma stari ejga čestitam :laola Če pa dons nisi zaslužil en pirček naj me hudič vzame. Ma dej 2 saj veš žeja je huda zadeva. In ti mi imaš neke pomisleke glede tega PST-ja? Ne heci se. :D Zjutraj pa je bila dilema. Ali naj te počakam pri bajerju pa kak km naredim v tvoji družbi pa se vrnem do 7h nazaj do bajerja kjer sva bila dogovorjena z Mojco za kak km ali pa na vrtu pogledam za polži. Itak, da sem pobiral polže (ne z roko) ker so mi packoni prvo rundo bučk požrli. Z Mojco potem naredila še prijetne km po PST-ju.Hvala za družbo. Tekačev izredno malo kar je bil za naju samo plus. Tako, da... v nedeljo bom spet na tvojem koncu samo ne tako zgodaj. Tja do Livade si me nabere ravno dovolj km. :clap:
Nazadnje spremenil pajo, dne 07 Jul 2013, 12:01, skupaj popravljeno 1 krat.
Bravo kustus :clap: :clap: :laola

Sem imala pa tudi jaz pomisleke, da bi javila Pajotu, če prestaviva tek na bolj zgodnjo uro, pa bi lahko kakšen km skup odtekli, ampak ura :roll: :oops: :roll: , tako da...itak bojo še priložnosti.
Pozdrav!

Danes ob 21ih štartam s prijateljem iz primorske 1 krog po PST-ju. Če želite se nama lahko pridružite (ROSI-boš lahko po primorsko udrihal). Se pravi ob 21ih v Novih Jaršah pri šoli. Če je kdo za javite. Tempo bo 5.40 do 6.00 nič pretiravanja. Pa lep pozdrav vsem.
Mamljivo :wink: me zelo mika :D kako malo je potrebno meni, da se odločim. :D

cele napisal/-a:Se pravi ob 21ih v Novih Jaršah pri šoli. Če je kdo za javite. Tempo bo 5.40 do 6.00 nič pretiravanja. Pa lep pozdrav vsem.

Šola na na Clevelandski ulici 11 :?: to pozna, ali je mogoče še kje kakšna :?:
Skoraj 100% pridem, če seveda ne pride kaj vmes. Bom pa probal bit tam pred 21h. :D
Juhu spet PST :laola
Tempo pa super za mojo utrujenost in zaspanost. :D
cele napisal/-a:Tako ta šola. Ko se konča makadam ko prideš iz žal. Tm bom čaku oziroma bova čakala s frendom. Se vidimo

To je pa potem druga šola :roll: kot sedaj opisuješ, ta je na Jarški cesti. :wink:
Važen, da sedaj vem za katero šolo gre. :wink:
Pa smo ga še enega pretekli :laola nočnega. :laola

Zelo hitro smo se zmenili za ta PST. :D Še en dokaz, da se da mene zelo hitro prepričat za druženje po PST-ju. :lol: Jaz, cele in Uroš smo se dobili ob 21h v Jaršah in od tam začeli krog. :D
Tako utrujen in zaspan še nisem šel na dolgi tek, to se je poznalo tudi na tempu. :(
Hvala obema, da sta bila razumna in držala moj tempo. :oops: Hitreje ni šlo :( Da je bil problem le utrujenost in zaspanost pove podatek, da sem imel povprečni pulz 128.
Noge so bile utrujene in trde kot beton. Ko sem prišel domov, topel tuš in potem sem samo še padel v posteljo. :lol: :lol:

To je bil spet eden dober trening za vzdržljivost telesa, saj ko je telo utrujeno in bi šlo rado k počitku, greš na trening in ga prisiliš v gibanje.

Hvala obema za družbo, :clap: hvala cele-tu, :clap: da je javno objavil, da sem se jima lahko pridružil. :clap: Še kdaj :wink:
Nazadnje spremenil ROSI64, dne 14 Jul 2013, 19:13, skupaj popravljeno 1 krat.
Najprej hvala lepa celetu da je šel z mano in Rosiju da se je pridružil. Iz telefonskega klica celetu in vprašanja če bi sam lahko našel pot po PST-ju sem dobil dva spremljevalca in vodiča po Ljubljani. Ni možnosti da bi našel pot, verjetno tudi ne podnevi kaj šele ponoči. Torej moj prvi PST je za mano, ni bilo lahko še posebej zadnjih 5 km ki so se kar vlekli in vlekli. Pridem še.
Uroš R.
  • 1
  • 175
  • 176
  • 177
  • 178
  • 179
  • 216

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA