prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

a nje ni napisal/-a:hvala vsem za številke! :D Uroš, če si hiter ti ne morm družbe delat, ker sem najbrž prepočasna :? če me pa najdeš na PSTju pa pomahi :) se zna zgodit da bom šla v nedeljo proti večeru na raziskovanje ljubljane :juhuhu:

Pa saj ni hiter. 4:30h na km. Kaj to sploh je? Če ga boš lahko dohajala... pa še zraven kakšno rekla...
Uroš Sobočan napisal/-a:
pajo napisal/-a:Pa saj ni hiter. 4:30h na km. Kaj to sploh je?

Ogrevanje :lol: tam 4:20 se začne prava stvar :lol: :mrgreen:

Saj vem počasi tudi tečt :wink: ne vem zakaj mate tako fobijo pred mano :|

Saj je nimamo. Dosti, da te vidimo na teku pa vse jasno. Ebiga polži pač.
a nje ni napisal/-a:koseški bajer
Koseški bajer res ni ravno majhen...
a nje ni napisal/-a:45 minut v eno stran in 50 minut za nazaj-do murgel. torej sm šla res počasi :?
To ni počasi ampak zmerno. Sploh, če te nihče ne priganja ali nič ne preganja...

Približne razdalje. 2.5 km od bajerja do velikega bunkerja pri Drevoredu korumprianih politikov, od tam do Ceste na Brdo 0.5km, do stopnic na Fižolovcu 0.5 km, mimo pokopališča :mrgreen: , kjer je včasih na različne načine nevarno tudi podnevi, skozi tunelček 1938 do izhodišča 1km, in potem še 1 km do začetka Murgel.
No, z Nano sva jo danes družno mahnili od oznake 13 do nule in nazaj. Po mojih ugotavljanjih, da na dolgih tekih v solo varianti ravno ne morem vrteti jezikov, je bila včerajšnja odločitev superca. Vmes sva srečali še mojo sestro, ki je testirala nove superge. Šlo nama je pa čisto lepo po planu, še bolj fajn je bil pa zaključek, sladoled in kava. Plus nadaljevanje čvekitičveka.
Slika
Ko nama je sape zmanjkovalo, sva pogrešali tebe ROSI64 in Marjana, da bi zapolnila tišino :D Nataša bi verjetno z nama sopla :wink: No, saj ni dolgo trajalo, sva hitro ujeli sapo in čvekali naprej :D Tek v družbi je veliko bolj prijeten, jaz bi brez Loni tole danes skrajšala na 15 :oops:

Se vidimo 30.8. :D

Dajmo se zmenit še za analizo, da se ne bomo preveč razbežali... Bi šli tokrat mogoče k Portalu? Sončka, natakarji so že nekaj časa kar prijazni :wink:
Madona, smo pridni! Jaz sem danes tekla od doma do doma v Kamniški Bistrici in nazaj. Nisem si še zračunala, ampak morali bi nanesti kakih 32 km. Kar vroče je bilo, domov sem prišla ravno okoli 12h, ko ni bilo nikjer nobene žive duše.

Se vidimo čez 14 dni!

Za analizo pa najverjetneje ne bom, bom šla domov k detetu :wink:
Haha, Nana, kaj pa vem, mogoče bom spet kaj narobe rekla, pa bodo natakarji našpičeni ;-) Še ne vem, če pridem, bi pa rada... Še sporočim... Čestitke vsem, ki pridno trenirate dolge razdalje...
  • 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 216

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA