prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 Jusuf
Hoj!

:twisted: No, da se ne bi kaj zabusavalo tale mesec, ki prhaja. :) :D Sicer lahko blefirate, da ste zelo pridni, ampak rezultati vas bodo izdali, ce boste samo analizirali in nic tekli. :D Govoril sem :!: :twisted:
Srecno!

Jusuf ili Islam :twisted:

p.s.: Pegaz, ne pozabi, da je zaupanje vredu, kontrola pa se boljsa. ;)
Uporabniški avatar
 pegaz
Jusuf,

Ne skrbi, mojemu budnemu nadvojvodskemu očesu le malokaj uide (no, recimo, med 2 in 4 uro zjutraj mogoče včasih kaj). Vsekakor bomo Goladke in Goladci pridno tekli. Baje se poleg jeklene ekipe celo Ninočka oglasi ta teden!
(kaj pa MojcaB :arrow: :?: )

Srečno pot, pazi na O.S. in
vrni se s ščitom, ne na ščitu!

Pegaz :)
Uporabniški avatar
 pegaz
Jaz bom verjetno tu, torej pridem.
LL, Jest:)
Uporabniški avatar
 tini
Pridem s kar precejsno verjetnostjo. :)

lptini
Uporabniški avatar
 Xrock
Po dogovoru z Raziskovalcem (sicer neposredno po njegovem polmaratonu v Radencih) zopet obujava tole temo in v odsotnosti (da le ni lenoba :) :twisted: :wink: ) dvojnega dvojca vabiva na ponovno snidenje ta petek!
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Xrock napisal/-a:Po dogovoru z Raziskovalcem (sicer neposredno po njegovem polmaratonu v Radencih) zopet obujava tole temo in v odsotnosti (da le ni lenoba :) :twisted: :wink: ) dvojnega dvojca vabiva na ponovno snidenje ta petek!

Pri polni zavesti in opravilni sposobnosti izjavljavljam, da potrjujem in podpiram zgoraj navedeno izjavo Xrock-a. Tudi, če je v soboto tekma, v petek pade vsaj ZEN Golada.
 Nataša
Goladarji, kaj če bi prestavili čas štarta še za kakšno urico glede na to, da je precej pozno še svetlo? Glasujem za pol sedmo

:wink:
 Marinka
Kje pa je štart? Na Golovcu sem bila samo dvakrat, enkrat letos na trojkah, pa potem še s kolesom in so mi to dokaj neznana področja.
Uporabniški avatar
 pegaz
Nataša napisal/-a:Goladarji, kaj če bi prestavili čas štarta še za kakšno urico glede na to, da je precej pozno še svetlo? Glasujem za pol sedmo
:wink:

Hmmmm...... no, prou.
Ampak sam če prideš zraven!
Jest mam pol let u tople kraje zvečer, tko da bo ZENLOOO PONČAAASIIIII.
Raziskovalec, Xrock, sta za? 18.30 ?

Marinka: poglej si začetek teme, tu je vse napisano. Konec ul. Goce Delčeva. Ne morš falit, ki si sicer polomiš nos in padeš u Ljubljanico.

LL, Nadvodovojvoda :)
 Nataša
pegaz napisal/-a:Ampak sam če prideš zraven!

tole je blo pa lahko... :roll: a skej bolan?! :wink:
pridem!
Uporabniški avatar
 pegaz
Nataša napisal/-a:
pegaz napisal/-a:Ampak sam če prideš zraven!

tole je blo pa lahko... :roll: a skej bolan?! :wink:
pridem!

Nta, Nta, očitno ne veš, kako se lovi prepelice. Najprej jim daš sol na rep, pol pa ...
- > SOFT KUŠNS!!!!!! KONFES! KONFES!!! < -

Hnje he he heeee.....
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Meni je 18:30 čisto v redu. Se vidimo.
Uporabniški avatar
 Snezinka
pegaz napisal/-a:(ptice selivke: moje opravičilo... :oops: :( )

:cmok: , oproščeno.

Me je en Črnogorc v 13ih minutah prestavil iz Šiške do Brnika: "Punca, sam da buš ti sreeečna ... denar, omejitve, varnost... nič nije važn :shock: :roll: :D :D :D
Uporabniški avatar
 Jusuf
Hoj!

8) Takole je lubcki moji, konec heca in zabusavanja. :) Jutri je na vrsti svic, svic in predvsem svic :!: Bomo eno izi Golado snel, ker tole je pa ze cist mem. :D
Aja, govoril sem.

lp Jusuf bre Islam

p.s.: Dragi Pegaz iz prilozenega je razvidno, da sva doma. Slon je sicer se malo z glavo tam ampak bo kmalu bolje. Baje ;) :)
  • 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA