prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

spela* napisal/-a:
ROSI64 napisal/-a:A ni za soboto zjutraj napovedano slabo vreme :?: :?: Ravno po dežju pa ne bi rad laufal v tem času, ko je dovolj lepega vremena. :lol:

Lahko se pa pogovarjamo o nedelji. :)

Rajši :D seveda ob isti uri :wink:
ROSI64 napisal/-a:
spela* napisal/-a:
ROSI64 napisal/-a:A ni za soboto zjutraj napovedano slabo vreme :?: :?: Ravno po dežju pa ne bi rad laufal v tem času, ko je dovolj lepega vremena. :lol:

Iskreno povedano, vremena tud prečekiru nism, ker sem se že navadil, da je skoz lepo :mrgreen: Ja itak, če bo dež v soboto, velja za nedeljo :D seveda, da ob isti uri :wink: Se vidmo, k se zagledamo. Ajd pol
ROSI64 napisal/-a:
spela* napisal/-a:

Ali pa ob šestih ... :wink:
Misho76 napisal/-a:Iskreno povedano, vremena tud prečekiru nism, ker sem se že navadil, da je skoz lepo :mrgreen: Ja itak, če bo dež v soboto, velja za nedeljo :D seveda, da ob isti uri :wink: Se vidmo, k se zagledamo. Ajd pol

Jaz bi potem itak startal s tabo na Vojkovi ob 5h :D
maca napisal/-a:Misho, 6:00 :oops: je že prehitro zame, sploh če moram vse čvekanje opraviti jaz :lol:

Hehe, maca ne ob 6, ampak ob 5 :wink: Sj veš kwa pravjo :arrow: tko rano rani, rano dan zajebe :lol: Ni cajta bjba, morm čez dan še neki stanovanja pomalat :cry: Dj prid no, ti kupm eno nutello oblubm :lol: Ajjjd
Misho76 napisal/-a:
maca napisal/-a:Misho, 6:00 :oops: je že prehitro zame, sploh če moram vse čvekanje opraviti jaz :lol:

Hehe, maca ne ob 6, ampak ob 5 :wink: Sj veš kwa pravjo :arrow: tko rano rani, rano dan zajebe :lol: Ni cajta bjba, morm čez dan še neki stanovanja pomalat :cry: Dj prid no, ti kupm eno nutello oblubm :lol: Ajjjd

Ok, ok, pa ob 5:00. Za nutelo........Samo, da ne boš zaj... in prišel brez nje, ker se bom na petah obrnila in šla domov. In padla v lonec nutele :oops:
ROSI64 napisal/-a:Jaz bi potem itak startal s tabo na Vojkovi ob 5h :D

Rosi zmenen, se vidva v nedeljo :arrow: Sonce bo lih dobr vzšlo, ni ga lepšga lj. Aaajjd
maca napisal/-a:Ok, ok, pa ob 5:00. Za nutelo........Samo, da ne boš zaj... in prišel brez nje, ker se bom na petah obrnila in šla domov. In padla v lonec nutele :oops:

:clap: Tko se govori :clap: Ob 5:00 na Vojkovi se uzremo. Z nutelo itak :lol:
Misho76 napisal/-a:
maca napisal/-a:Ok, ok, pa ob 5:00. Za nutelo........Samo, da ne boš zaj... in prišel brez nje, ker se bom na petah obrnila in šla domov. In padla v lonec nutele :oops:

:clap: Tko se govori :clap: Ob 5:00 na Vojkovi se uzremo. Z nutelo itak :lol:

Ok, pol je zborno mesto na Vojkovi, pri Rosiju. Z nutelo :!:
Sam.... a ne mislita vidva malo bolj potegnit, poprečen tempo 6.00 je zame vseeno malo prehiter?
No, ja, saj bom lahko sama, važno da me eden brcne.
Torej- Po nutelo na Vojkovo, pol pa z musko na ušesih lepo naokrog.
Špela*, boš tudi ti (vidva) šla? Štart?
  • 1
  • 180
  • 181
  • 182
  • 183
  • 184
  • 216

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA