prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

maca napisal/-a: Sam.... a ne mislita vidva malo bolj potegnit, poprečen tempo 6.00 je zame vseeno malo prehiter ?
No, ja, saj bom lahko sama, važno da me eden brcne.

Jzt ne mislm nč kj bolj potegnt (mi je bila zadnjič dobra šola k sm norel do Fužin, ker sm zaspal, se spomniš) ... nč nauš sama laufala, se ti bova prilagodila ... kdo bo pa čvekal pol lj :lol:

@špela, na Fužinah (beri grad) bomo ob ca 5:40 :shock: hec, hec :lol: tsp. do tam je ca 10 km :arrow: računi tam v dobri urci.
spela* napisal/-a:Morava se še zmeniti. :D
Sicer pa je ob petih zame prezgodaj, takrat Beno še spi. :lol:
Kdaj nameravata biti na Fužinah?

Zaspanci. Nekaj me zanima. V čem je razlika ali greste teči ob 5:00 ali 6:00? Če spite npr. do 10:00 je vseeno ali greš teči ob 5:00 ali 6:00 :lol: V obeh primerih se boste zbudili utrujeni in bili cel dan zaspani. Ne vem, no :twisted: Jaz bi šel na vašem mestu zaradi družbe ob 5:00 :roll:

Bi se vam pridružil, pa imam ob 3:00 druge (daljše) načrte. Uživajte.
maca napisal/-a:
Misho76 napisal/-a:
maca napisal/-a:Misho, 6:00 :oops: je že prehitro zame, sploh če moram vse čvekanje opraviti jaz :lol:

Hehe, maca ne ob 6, ampak ob 5 :wink: Sj veš kwa pravjo :arrow: tko rano rani, rano dan zajebe :lol: Ni cajta bjba, morm čez dan še neki stanovanja pomalat :cry: Dj prid no, ti kupm eno nutello oblubm :lol: Ajjjd

Ok, ok, pa ob 5:00. Za nutelo........Samo, da ne boš zaj... in prišel brez nje, ker se bom na petah obrnila in šla domov. In padla v lonec nutele :oops:

Koliko km imam jaz do Vojkove, oziroma , kje se četica na PST priključi?
Globoko razmišljam o druženju z vami :lol: :lol: :lol:

:wink:
miciM napisal/-a:Koliko km imam jaz do Vojkove, oziroma , kje se četica na PST priključi?

S katerega doma :--
-iz Dravelj cca 6km
-iz Jarš - te lahko pred blokom poberemo

Mi začnemo na Vojkovi kjer PST prečka cesto :D

Vabljena, pa ne razmišljaj preveč :lol:
ROSI64 napisal/-a:
miciM napisal/-a:Koliko km imam jaz do Vojkove, oziroma , kje se četica na PST priključi?

S katerega doma :--
-iz Dravelj cca 6km
-iz Jarš - te lahko pred blokom poberemo

Mi začnemo na Vojkovi kjer PST prečka cesto :D

Vabljena, pa ne razmišljaj preveč :lol:

Hvala sem si potem tudi jaz malo ogledala lokacijo :D , joj mani kdaj bom morala od doma, ker imam do zbornega mesta 6km. Upam, da se bom pravi čas odpravila od doma :D .

zajc napisal/-a:
spela* napisal/-a:Morava se še zmeniti. :D
Sicer pa je ob petih zame prezgodaj, takrat Beno še spi. :lol:
Kdaj nameravata biti na Fužinah?

Zaspanci. Nekaj me zanima. V čem je razlika ali greste teči ob 5:00 ali 6:00? Če spite npr. do 10:00 je vseeno ali greš teči ob 5:00 ali 6:00 :lol: V obeh primerih se boste zbudili utrujeni in bili cel dan zaspani. Ne vem, no :twisted: Jaz bi šel na vašem mestu zaradi družbe ob 5:00 :roll:

Bi se vam pridružil, pa imam ob 3:00 druge (daljše) načrte. Uživajte.

Ne spimo do desetih, ampak nekje do sedmih. Če se gre teč, pač vsatemo kako urico ali dve prej. Ne vem, zakaj bi vstajala 4 ure prej, če ni treba ... :D
Čeprav sam veš, kako sta me z grbom sredi zime (ko je jutranje vstajanje neprimerljivo težje kot poleti) prepričala, da sem z vama tekla PST že sredi noči. Sama še zdaj ne morem verjeti. :lol:
Ampak tokrat zajca ne bo, tako da ... :(
zajc napisal/-a:Zaspanci. Nekaj me zanima. V čem je razlika ali greste teči ob 5:00 ali 6:00? Če spite npr. do 10:00 je vseeno ali greš teči ob 5:00 ali 6:00 :lol: V obeh primerih se boste zbudili utrujeni in bili cel dan zaspani. Ne vem, no :twisted:

Točno to. Tako si jaz mislim, ko vstajam za v hribe. Če mi je težko vstat ob 6:00, je vseeno če vstanem še dve uri prej, mi ni bilo še nikoli žal :D
Danes zjutraj sem tudi jaz testirala vstajanje ob 2,30 in štart teka po PST-ju ob 3,00, brez lune in v družbi Zajca (Hvala!!).

Kljub celotedenskim opozorilom o visoki toplotni obremenitvi je bilo v tem času na delih poti v bližini vode precej sveže, samo na Golovcu se je malo bolj ogrelo, skoraj povsod čista tišina, med tekom se ni treba nikomur izogibati, vse ceste se da prečkati brez čakanja pred semaforji, vidiš svitanje in sončni vzhod, danes na Barju videla celo dva (poni) konjička (!), ob času - ko se običajno s težavo spravljaš iz postelje - se že vračaš domov …

Ima kar nekaj prednosti ta nočno-jutranji PST. Mogoče se celo navdušim nad njim. ;-) Edino dvomim, da bi na pot lahko šla sama.

P.S. V nedeljo bom pa manjkala, se gremo hladit na gore.
Indi napisal/-a:Danes zjutraj sem tudi jaz testirala vstajanje ob 2,30 in štart teka po PST-ju ob 3,00, brez lune in v družbi Zajca (Hvala!!).

Kljub celotedenskim opozorilom o visoki toplotni obremenitvi je bilo v tem času na delih poti v bližini vode precej sveže, samo na Golovcu se je malo bolj ogrelo, skoraj povsod čista tišina, med tekom se ni treba nikomur izogibati, vse ceste se da prečkati brez čakanja pred semaforji, vidiš svitanje in sončni vzhod, danes na Barju videla celo dva (poni) konjička (!), ob času - ko se običajno s težavo spravljaš iz postelje - se že vračaš domov …

Ima kar nekaj prednosti ta nočno-jutranji PST. Mogoče se celo navdušim nad njim. ;-) Edino dvomim, da bi na pot lahko šla sama.

P.S. V nedeljo bom pa manjkala, se gremo hladit na gore.

Zajc je po jutranjem PST "gotof". Doma leži z 37,7 vročine in je, kot smo že omenili,"gotof". Naj vas to ne prestraši :lol:
zajc napisal/-a:Zajc je po jutranjem PST "gotof". Doma leži z 37,7 vročine in je, kot smo že omenili,"gotof". Naj vas to ne prestraši :lol:

Saj ti pravim, da zjutraj ni za laufat :nono: je najbolj mrzlo :D potem se pa prehladiš :lol: :lol:
Ja zgleda da zima prihaja na pst. Danes se je mimo mene pripeljal en na kolesu v dolgi trenirki spodaj in zgoraj ter z volneno kapo. :roll: Men je pa švic teku v potokih. :lol:

Drugače pa na pst-ju brez posebnosti. Mislim, da moj prvi letos. Malo se mi je mudilo, ker sem štartal šele ob 5:20. Zato temu primeren tudi končni čas. 2:35 je vse kar sem uspel iztisnit. Jutri bom pa čist kripl! :roll:
Scooby napisal/-a:2:35 je vse kar sem uspel iztisnit.

:shock: A sam tok al kaj :?: Scooby, ti se hecaš iz nas navadnih smrtnikov :lol: Jzt ga mogoče pretečem v takem času, sam če se nadopingiram k Armstrong lj :nono: :mrgreen: Ajd pol
  • 1
  • 181
  • 182
  • 183
  • 184
  • 185
  • 216

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA