prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Ja tokratni krožnik je bil pa prav lušten.... prvi krog začel ob 16:20 - sam - malo izven plana...zato je bilo potrebno kar pošteno na gas stopit če sem želel nekako okoli 17- biti ponovno na štartu...no tja prispem cca. 17:05 malo okrepčila in spet nadaljujem -sam- nikjer nobenega junaka..... ker sem imel do 18-ih kar nekaj časa...je bil temu primerno sproščen tudi drugi krog... tako da prispem na štart 17:55 in imam ravno prav časa za okrepčilo potem pa v prijetni družbi, moje drage, mojculje, Cormi in vidkul-a nadaljujem v nov krog... :D ...ja in tokrat sem bil bolj družabne narave in nisem odbezljal naprej.... :lol: :lol: :lol:

...ja tokrat mislim, da sem opravil sprejemni izpit za sprejem med polžke.... :lol: :lol:

...na koncu pa še slastna lubenica...njam, njam.... :D :D

...no čisto na koncu pa se iz "hoste" z "belo mrcino" med nogami prikaže še 5rca....izgubljena duša Krožnika... :lol: :lol: :lol:

mojculja in cormi
bobr napisal/-a:Dons grem na dvojni ravninski. Začnem čimkasneje, pomojem nekje okoli 19:30.
Gre kdo zraven?

OK...tegale sploh nisem videl...res pa je da mi je tale ura totalno prepozna...ampak bobr morva se zmenit za kakšen krog po krožniku, vidim, da imaš lep tempo tako da bi bilo prav super :D :D :D enega odlaufat...no al pa dva... :lol: :lol: :lol: :lol:
AVI ti si čist norc :) kar tri kroge si počil včeraj, bravo!

V tej sparini se meni ne da tečt zato lovim čimkasnejše čase. Če sem iskren sem šel tečt še kasneje. Malo pred osmo sem štartal z ogrevanjem. Prvi krog je šel po planu nekje do sedmega km. Potem sem začel vidno zgubljat moč in pulz je naraščal. Čemu tako je lahko več vzrokov. Kljub utrujenosti sem pritiskal na gas in zdržal do konca v povprečju nekje okoli 4:45.
V cilju prvega malo popijem in glej presenečenje. Na štart pritečeta micim in maj :lol: Če njiju ne bi bilo bi ziher zavil proti domu. Tako sva z micimi odtekla še en pol manjši krogec do kresničke kjer se je maj že hladil s sladoledom :D
Avi se bova zmenila kaj. Naslednji teden spet službeno potujem tako da teden za tem pa lahko.
bobr napisal/-a:Avi se bova zmenila kaj. Naslednji teden spet službeno potujem tako da teden za tem pa lahko.
V 32 tednu se vama z veseljem pridružim za ene 3 kroge (lahko tudi manj :D ), če me vzameta in če vaju bom lahko držal. :wink:

lp
Marjan
bobr napisal/-a: V cilju prvega malo popijem in glej presenečenje. Na štart pritečeta micim in maj :lol: Če njiju ne bi bilo bi ziher zavil proti domu. Tako sva z micimi odtekla še en pol manjši krogec do kresničke kjer se je maj že hladil s sladoledom :D

To srečanje je bilo tudi zame dobrodošlo, ker sem po dolgem času pretekla 15km,prav uredu je blo, pa še po poti domol sem jedla sladoled :D

:wink:
marjan napisal/-a:
bobr napisal/-a:Avi se bova zmenila kaj. Naslednji teden spet službeno potujem tako da teden za tem pa lahko.
V 32 tednu se vama z veseljem pridružim za ene 3 kroge (lahko tudi manj :D ), če me vzameta in če vaju bom lahko držal. :wink:

lp
Marjan

OK...super, potem smo zmenjeni za 32. teden pa gremo eno srednjo dolžinsko varianto...samo marjan ne vem kdo bo koga sledil.. :lol: :lol: :lol:
AVI napisal/-a:...no čisto na koncu pa se iz "hoste" z "belo mrcino" med nogami prikaže še 5rca....izgubljena duša Krožnika... :lol: :lol: :lol:

upam da je vsem jasno kdo je "bela mrcina" :-- da ne bi slučajno mislili, da sem prijahala na lipicancu :)

Avi ... Kresničarke izvedele, zakaj z Andrejo nista mogla na analizo :)
imata opravičeno :wink: smo pa predlagale, da obveznost prestavite na kak drug dan :)
bobr napisal/-a:AVI ti si čist norc :) kar tri kroge si počil včeraj, bravo!

Pa še v tretjem je sprejemni izpit za sprejem med polžke naredil :clap: :clap: Tkole počasi tečt... :cast:...si se moral kar namatrat :clap: :-- ...je bil pa zato že tako luštkan KRožnik še bolj zanimiv :D
Ja, jutri je ponovno torek in spet je čas za Krožnik....uf tole je pa slišat kakor kakšna "cheap" reklama za pralni prašek... :lol: :lol: :lol: :lol: ....

tokrat na štart prijadram sam, ali ob 17-ih ali ob 18-ih....še javim...če bi se kdo slučano pridružil....ampak glede udeležbo na zadnjih Krožnikih, ne vem kako se bomo vsi zgužvali po tisti ozki poti do živalskega vrta.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

...hec mora bi....

LP
Lepo tekajte, jaz sem svoje za danes že odtekla, v prijetnih 15 stopinjah :D . Pridem pa še sigurno delat gužvo :-- , ker sem bila v soboto na Römerlaufu zelooooo hvaležna kRožnikovim klančkom, saj me tisti vzpon sploh ni motil.
  • 1
  • 182
  • 183
  • 184
  • 185
  • 186
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA