prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 raziskovalec
AVI napisal/-a:....pohodniška sekcija se vkup spravlja... kako pa kej tekaška....je morda kdo za kako daljšo varianto...do urha in nazaj čez golovec....štart bi lahko bil skupaj s pohodniki..... :wink:

Sem za, če si za moj tempo.
Uporabniški avatar
 miciM
Kolk km je ta varjanta do urha??? Hodila nebi, oval me ne mika, kar pomeni da če ne grem tadolge sem sama

:cry: :cry: :cry:

:wink:
Uporabniški avatar
 AVI
...tokratni "golo-urh" je bil prav luštno izpeljan....potka nič kaj dosti blatna in prav luštna.... :D :D :D
..."kdor ni šou, mu je lohka žau"....
Uporabniški avatar
 miciM
No, meni ni nič žal da sem šla, tudi počutje je OK, km pa se je nabralo kar 17,5. dehidracija je bila pa velika, ne vem kje so se skrivale postojanke....samo una za nimus je bla :lol: :lol:

:wink:
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Se popolnoma strinjam, čeprav sem kar sopihal na Golourhni progi je bilo luštno tudi sproti in ne le na koncu, ko sem ugonobil cel liter ... obogatene vode.
Uporabniški avatar
 Laufer
Hadiči so se pridno javili, ostali pa smo bolj tiho. No včerajšnja Golada je bila zelo pestra, prva skupina dolgoprogaši, druga pohodniki, potem dva tradicionalista in trije, ki so krožili po ovalu.
Test superg uspel, z Bobrom sva začela počasi in potem pospeševala.
Lepo je bilo po dolgem času videti Milkeca in Bajsija.
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!
8) Najprej bi rad izrazil vse spoštovanje golouharjem. :cast: Ne pozabite, da se ob takšnih razdaljah zaneste le nase in svojega "kljuse". :P
Z Bajsijem sva opravila klasično Golado in na začetku pozdravil satelite v krožnici okoli zelenice, srečala pohodniški odsek, ki je neizmerno hitro napredoval in nisva dočakala golouharjev (no vsaj jaz sem prej odpujsal). :) Njegova mastnost se je nekaj pritoževala nad manjkom različnih dobrot v cilju. :P Bojda bo ta teden bolje. :)
Aja, ne pozabite tudi ta teden je Golada na običajnem mestu (konec GD) in ob običajnem času (1700) . Seveda v četrtek. :)

Lp, oranzni slon
Uporabniški avatar
 Loni
Menda je četrtek danes. Saj ne, da bi jaz prišla, klance šparam za bolj toplo vreme.
Uporabniški avatar
 Laufer
:roll:
Sem šprical današnjo Golado, bil pa sem na bližnjem ovalu in malo krožil v prijetni družbi.
Uporabniški avatar
 maca
Tudi jaz bila danes na ovalu in tudi jaz v prijetni družbi :lol:

Sedaj pa spet visim doma in se sama sebi smilim, ker mi iz nosa še vedno teče kot za stavo. Sem upala, da se bo mojemu vohalnemu organu od kroženja zrolalo in bo nehal puščati, pa nič.

Išče se vodovodni inštalater, da zapre pipico v mojem nosu.
Uporabniški avatar
 zlopi
Hoj,
jaz pa sem si danes po dvotedenskem tekaškem postu privoščil "domačo Golado". Ta se prične s štartom izpred bloka na Chengdujski cesti, se pravi doma, se nadaljuje proti Golovcu in preko Golovca, po stopnicah iz poti na Golovec, preko mosta na Roško ter mimo Kodeljevega, ob Ljubljanici do Chengdujske ceste, ponovno doma.
Pot je bila zelo z občutkom pobeljena in ni drsela. Mislim, da sem srečal tudi eno TF sprehodalko.

Lp, zlopi
Uporabniški avatar
 simi
Res je Zlopi, srečal si goladarsko sprehajalko, včeraj edino.
Za ovalarja pa lahko tudi potrdim, da sta bila videna :)

lp,s
Nazadnje spremenil simi, dne 20 Feb 2009, 09:12, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 Loni
Jaz sem pa najprej mislila tudi priti ovale štet, pa me noge niso tle ubogat, sem delala doma drugačne kroge - štih proba za pusta in sem se lotila pekarije krofov.
 maj
Za arhivo samo, pa da ne bo kdo mislil da Golada kdaj miruje: včeraj smo jo pretekli v pet, hja 4 moški in 1 ženska pa pika (brez com) In je bilo zelo romantično, pobeljene steze Golovca so čudovite in dnevne svetlobe je že dovolj (No, jaz sem seveda poiskal tudi tiste še ne shojene bližnjice kot je že v navadi..)
  • 1
  • 183
  • 184
  • 185
  • 186
  • 187
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA