prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

pajo napisal/-a:
krsimona napisal/-a:Jaz grem v nedeljo ob 5-ih in upam da se na Golovcu ne zgubim :roll:

Kje si našla tako kruto uro? Kaj sedaj? :--( Spet 3:15? :argue:

Pajo, dj, dj, pa sj tko al tko nauš mogu spat :wink: Počas se boš že zgleda navadu in nas boš ti kmal vabu ob 4:00 :lol: Zutri lepo v miru na skretu oprav, da nau spet kj črvičl po poti :-- Pa še Simona je tko fejst družba, da nimaš kj preveč razmišljat. Sam pjd :wink:
p.s. se vidmo na K-Rožniku v tork (končno mi bo zgleda uspelo prijahat). Ajd pol
krsimona napisal/-a:
pajo napisal/-a:
krsimona napisal/-a:Jaz grem v nedeljo ob 5-ih in upam da se na Golovcu ne zgubim :roll:

Kje si našla tako kruto uro? Kaj sedaj? :--( Spet 3:15? :argue:

:oops: , boš popoldan spal, ko bo vroče :twisted:

Nisem še spal popoldne odkar sem na tem svetu.

:oops: , boš popoldan spal, ko bo vroče :twisted:

Nisem še spal popoldne odkar sem na tem svetu.

A Pajo, to ti pa zihr ne verjamem, prav vsi dojenčki popoldne tudi kdaj zadremajo :-- pa ja ne boš trdil, da si se že velik in odrasel rodil :lol:
vilazala napisal/-a:

Kje pa je štart? Pri Fužinskem gradu? Nič ne obljubim :oops: .

Štart je na Vojkovi, če ne gre nihče, štartam od doma oz. na Koseški tržnici. Pst,.....peče se...... :D

lp,S
krsimona napisal/-a:Štart je na Vojkovi, če ne gre nihče, štartam od doma oz. na Koseški tržnici. Pst,.....peče se...... :D

lp,S

Lepo teci/te 8) Moje noge so še mal lesene :wink: , tako da bo ene 10 - 15km PSTja čist dovolj. Mogoče se pa kje srečamo in kak km skup odtečemo :juhuhu:
Nazadnje spremenil Hojca, dne 17 Avg 2013, 11:52, skupaj popravljeno 2 krat.
krsimona napisal/-a:Štart je na Vojkovi, če ne gre nihče, štartam od doma oz. na Koseški tržnici. Pst,.....peče se...... :D

lp,S

Če se nobeden ne javi, grem pa jaz zraven (tvoj tempo) :wink: start na Vojkovi mi ustreza :D
  • 1
  • 184
  • 185
  • 186
  • 187
  • 188
  • 216

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA