prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Samo ne v vsej vaši brzini pozabit na teto analizo, bo kar malce čez sedmo, ko se čez Rožnik privalimo še ta hudi :D, glede na čvekitičvek družbo, ki se obeta, zna trajati še kako minuto dalj.

Komarje vljudno naprošam, da svoja lovišča premaknejo na kak drug kucl v bližini.
marjan napisal/-a:Avi poskusiva res ob 17 klasiko, potem pa še 2 ravninski z Bobrom - še vedno lahko prej zaključiva, če bo prehudo :D

lp
Marjan

OK...se strinjam...predlagam pa, da štartava ob 17.10 ali da bober pride na štart ob 17:50...ena ali druga varianta, da se med krogi ne ohlajava... :D :D bobr, može?

analiza...bo za nas predvidoma nekaj minut do osmih...če bo še kje kakšna živa dušica....heheheheh.....glede na vremeske prilike in neprilike...bi bila kresnička prav dobra izbora....pa slišal sem, da tam baje ni komarjev....
AVI napisal/-a:OK...se strinjam...predlagam pa, da štartava ob 17.10 ali da bober pride na štart ob 17:50...ena ali druga varianta, da se med krogi ne ohlajava... :D :D bobr, može?

analiza...bo za nas predvidoma nekaj minut do osmih...če bo še kje kakšna živa dušica....heheheheh.....glede na vremeske prilike in neprilike...bi bila kresnička prav dobra izbora....pa slišal sem, da tam baje ni komarjev....

Može ob 17:50 bom ogret in pripravljen :twisted: Target pace obeh ravnih krogov = pod 4:50

Na analizo mogoče pridem potem ko se doma stuširam in najem.
ja, ja, ja, za ta kRožnik se pofočkam tudi jaz.
mi že manjka ene dobre družbe :laola , pa nogice so na morčku počivale v vodici in ne v supergicah :--( . upam, da še pašejo v superge :oops: , drgač bo kriza :evil: .

ja,jezik še paše v goflico :-- , je treniral, pa ušeska so en teden hudo trenirala :shock: ,torej pridem. :mrgreen:

pa na ano-in-lizo tudi :drink
  • 1
  • 185
  • 186
  • 187
  • 188
  • 189
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA