prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Sobotna ideja prehaja v realizacijo :clap: :clap:
Forrest napisal/-a:V soboto 31.8. ali nedeljo 1.9

V soboto bi lahko, v nedeljo pa imam podoben trening, le da grem proti V :D
Forrest napisal/-a: s štartom ob 7:00(stvar dogovora) na Viču(P+R).

Ura starta mi ustreza, glede na to, da ni več vročine. Bi pa parkiral pred Avtotehno Gruda, ker je brezplačno. Tek pa lahko začnemo in končamo pred tablo PST 0 km.

Upam pa, da ne bo tempo ubijalski :oops: ker na sobotnem teku so se porajale tudi ideje o tempu 4:00 min/km :shock: še dobro da niso bile realizirane, saj že tempo nekaj čez 5:00 min/km sem težko držat :oops:
[quote="ROSI64"]
Ura starta mi ustreza, glede na to, da ni več vročine. Bi pa parkiral pred Avtotehno Gruda, ker je brezplačno. Tek pa lahko začnemo in končamo pred tablo PST 0 km.

O.k.,štart na zadnji dan v avgustu ob 7:00 pri tabli PST 0 km.
Tempo se bo prilagajal najpočasnejšemu.Upam,da se nas vsa nekaj nabere.
ROSI64 napisal/-a:
Forrest napisal/-a:
ROSI64 napisal/-a:Upam,da se nas vsa nekaj nabere.

Hm, hm, zelo vabljivo, lep konc, nova trasa, družba odlična :wink: Še razmišljam ... neki sm si obljublju počitek ... no pa, sj sm že spočil :mrgreen: Sporočim do petka, lpM
Misho76 napisal/-a:Hm, hm, zelo vabljivo, lep konc, nova trasa, družba odlična :wink: Še razmišljam ... neki sm si obljublju počitek ... no pa, sj sm že spočil :mrgreen: Sporočim do petka, lpM

Oj!
Misho, bodi pameten in ne dejal celega kroga, ampak pojdi na bus po kakih 25 km - idealno mesto, če boste startali na Viču (in šli v običajni smeri), je na Dolenjski, torej ko prideš z Golovca. Ujameš trojko, se odpelješ do Aškerčeve ali Slovenske, greš na enko in se odpelješ nazaj do izhodišča. Samo nasvet. :wink:
spela* napisal/-a:Oj!
Misho, bodi pameten in ne dejal celega kroga, ampak pojdi na bus po kakih 25 km - idealno mesto, če boste startali na Viču (in šli v običajni smeri), je na Dolenjski, torej ko prideš z Golovca. Ujameš trojko, se odpelješ do Aškerčeve ali Slovenske, greš na enko in se odpelješ nazaj do izhodišča. Samo nasvet. :wink:

spela* hvala za nasvet, tudi to je opcija :wink: Ampak sj veš kako je to, ko moškemu rečeš 'bodi pameten' :lol: Ponavad bl prime, če rečeš lih kontra, pol pa: 'A sm ti rekla !' :lol: Mj se, M
Misho76 napisal/-a:

spela* hvala za nasvet, tudi to je opcija :wink: Ampak sj veš kako je to, ko moškemu rečeš 'bodi pameten' :lol: Ponavad bl prime, če rečeš lih kontra, pol pa: 'A sm ti rekla !' :lol: Mj se, M

Kje pa imata vidva na progi; Glovec, Dolenjska, Aškerčeva,... :roll: jaz tega ne najdem
na tej progi: http://www.endomondo.com/routes/236457489
ROSI64 napisal/-a:
Misho76 napisal/-a:

Kje pa imata vidva na progi; Glovec, Dolenjska, Aškerčeva,... :roll: jaz tega ne najdem
na tej progi: http://www.endomondo.com/routes/236457489

Potem pa odprite novo temo! Na PST je čisto vse, kar sem jaz naštela! :--
@Rossi, je opcija ... če povečaš zemljevid in se premakneš desno :lol: Ni pa blizu, to pa drži :wink: Ok, dost heca, v glavnem javim do petka kako pa kaj. LpM
@Rossi, Forrest, jaz odpadem k knof od gat :arrow: morm otroke vahtat & pedenat, ker bodejo njihova mati (beri žena) odsotni v soboto. Fajn se mejta, lpM
  • 1
  • 187
  • 188
  • 189
  • 190
  • 191
  • 216

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA