prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Ema upam da bo zdravje kmalu boljše in se vidimo na druženju. Včeraj smo tekli...Cicman, Medo, Boštjan, Grega, Roman, Bojan, one P. in moja malenkost. Ja obljuba dela dolg in na moj praznik smo se na koncu okrepčali z IZOTONIČNO pijačo po imenu BOROVNIČKE.
Ja še eno druženje je zanami....na tadolgi smo tekli: moja malenkost, Cicman, Denis, Luka.....na takratki pa Bojan G., Tinkara, Roman, Drago, Tone T. in povratnica na rundi Ema. Se vidmo...
No, bom pa jest danes podal poročilo.

Čeprav je cel dan malo deževalo, malo pa ne, smo sicer imeli precej blatno progo ampak brez kapljice dežja med tekom.
Tekli smo 4je: Tinkara, Igor (ni imel nobenega provokatorja :D ), Zvone in moja malenkost.
Očitno se vsi šparajo za petek :D .

Tinkara je odtekla zimsko varianto, Igor je mal dirkal samostojno, Zvone se je odcepil v Stranjah, tako, da je prišel v cilj vsak posebej.

LP
Ker so pravokatorji počivali saj pred njimi hud iziv 24 UR sv. Primoža, sva z Gregom tekla malo hitreje ampak še v pogovornem tempom čas 1:09,50 in sva ujela družbo na krajši trasi Emo, Toneta in Tinkaro....Zvone pa mislim da je na jezu zavil proti domu.Na koncu je padla še debata o teku trojk v LJ. Se vidmo....
tekac 007 napisal/-a:Na koncu je padla še debata o teku trojk v LJ.

Mislim, da se obeta hud boj med kamniškim trojkami :wink:
... in izvedeli smo, da sotekača Johane ne bosta porivala, kot si je zaželela :D , ampak jo bosta vlekla. Meni to ne bi pomagalo. Bi me morala kotalit :lol:
lpE :wink:
Tomaž veš da se teče, tolk treniramo da ni časa za pisanje poročil. Ta torek nas je bilo sedem....met tekom smo predebatirali tek trojk in 24 ur sv. primoža. Mi je pa žal da ti ni uspelo, pa kaj češ prvo je zdravje... tekem bo pa še veliko.
  • 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 63

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA