prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 IRA
Velja ... primorci vi kr pejte tekmovat, mi bomo pa ogrevali vaše proge :twisted:

Mojculja se bomo zmenili :wink:
Uporabniški avatar
 Arabo
Po mojem mnenju za torek tekel standardno progo Koper-Bertoki-Škofije in nazaj. Startal bi ob 16.30 z Bonifike.
Uporabniški avatar
 riba
alora pridem ob 17 v Bertoke :roll:
Uporabniški avatar
 Arabo
Pa sva z ribo opravila še en "dober" trening pred prihajajočimi tekaškimi prireditvami. Riba gre s Katjo na Kamenjak, jaz pa v Bovec in blizu prestolnice čez weekend.

Ponovno sva tekla brez ostale družbe. Predvsem lonely zadnje čase nas zelo "zanemarja". :wink: Seveda povsem opravičljivo, saj je odtekel ultramaraton v Mnišku in ga čaka res naporen mesec ali celo več (obvezna regeneracija).

O Boštjanu ne duha ne sluha!? :nono:

Z ribo sva za jutri dogovorjena, da opraviva ponovno bolj razgibalni trening na Bonifiki nekaj po 12. uri. :lauf: Upam, da ne bo prevroče in da ne bo preveč vetrovno.

Ribo pa moram spet pohvaliti... za vse. :clap: Vodilna sila in brez nje si res ne predstavljam naše skupinice. :cast:
Uporabniški avatar
 lonely
Tukaj sem, tukaj.....redno spremljam vse vaše aktivnosti in rad bi bil z vami ampak sem ta teden zelo zaseden v službi (najmanj 12 ur) .....za regeneracijo mi pa zadošča 48 ur.
V soboto sem začel "hudo" serijo: 9 tednov-8 maratonov .....v torek bom sigurno z vami.
Uporabniški avatar
 riba
Včeraj sem bila tko zmantrana, da niti pisat nisem mogla. Odtekli smo v dokaj hitrem (vsaj zame) in enakomernem tempu do Škofij, kar mi je prav pasalo. Na Škofijah smo se ustavli in je blo zelo težko mašino ponovno spravit v pogon. Naslednjič grem brez postanka :twisted:

Arabo napisal/-a:Vodilna sila in brez nje si res ne predstavljam naše skupinice. :cast:

vsi ostali ste vodilna sila, jaz pa samo na repu :oops:

@Lonely: mi te čakamo :lol:
Uporabniški avatar
 riba
danes smo imeli na bonifiki en čist lahkoten trening (2 kroga + vaje + 2 kroga)...... ravno prav zame...... :cast1:

napoved za jutri ni ravno rožnatoa :oops: .... pa vseeno se gremo mal razmigat :wink: ...... progo in uro bomo določili glede na vremenske razmere (last minute) :twisted:
Uporabniški avatar
 lenči
lonely napisal/-a:Tukaj sem, tukaj.....redno spremljam vse vaše aktivnosti in rad bi bil z vami ampak sem ta teden zelo zaseden v službi (najmanj 12 ur) .....za regeneracijo mi pa zadošča 48 ur.
V soboto sem začel "hudo" serijo: 9 tednov-8 maratonov .....v torek bom sigurno z vami.

:laola Držim pesti za odlične teke, neuničljiv si :wink: . Bravooooo
Uporabniški avatar
 Hojca
Primorci, kolk ste pa vi lahko srečni, da imate take lepe proge 8) . No tale, ki smo jo z Iro in Daliborjem v nedeljo odtekli je res krasna - čez celo Izolo ob morju, mimo SanSimona na Belvedere,....do Strunjana in po kolesarski stezi čez tunelček nazaj v Izolo. V ta pravem polžjem tempu (7min/km) smo naredili cca. 15km. Meni je bilo super in komaj čakam, da spet pridem v vaše kraje :wink:

:laola
Uporabniški avatar
 Arabo
Z veseljem bi se vam pridružil, a sem žal imel že zaseden termin z drugimi tekaškimi "obveznostmi". Navedeno progo rad pretečem tudi sam. Podobno sem odtekel včeraj (Izola(tunel-Strunjan-Ronek-Belveder-Izola(tunel). A bolj kot proga je lepo biti v dobri družbi. Upam, da ste se po teku kaj skupaj okrepčali v kakem dobrem lokalu. To sem pogrešal tudi zadnjič, ko smo odtekli malo daljšo varianto proge, kljub temu da smo se o tem nekaj dogovarjali. Pač na koncu smo bili vsi malo utrujeni in tudi teka nismo končali vsi istočasno (pozabili smo se dogovoriti).

Vesel sem, da ste imeli lepo vreme. Sedaj, ko se že skoraj bližamo poletju, bo bistveno več prilik za druženje ob morju (verjetno tudi med tednom).

Uspešen in zadovoljen tekaški dan želim vsem.
Uporabniški avatar
 riba
Welcome Ira & company :clap:

Po exspressnem okrevanju se bom danes odpravla na trening na Bonifiko. Dogovorjeni smo ob 12.15. Vabljeni tudi ostali tekači :roll:
 dvince
Lep pozdrav vsem obalnim tekačev :)
Letos sem tudi sam začel malo lavfat v kombinaciji s kolesarstvom.

Zanimam se predvsem za gorski tek. Je kdo(katera 8) ) iz obale, ki redno trenira gorske teke in bi rad šel (šla) kdaj na kakšen skupen trening?

Lp,
D.
Uporabniški avatar
 Arabo
Če kot gorski tek misliš klanec do bolnice ali Šareda, Baredov, do Padne ali klančkanje po Strunjanu ali klanec San Simon-Belveder-Ronek, velja.

Več, ki je vročine, več bom tekel tudi po Tinjanu, Pomjanu in drugih bolj "senčnih" predelih (verjetno tudi kakšen Slavnik) ali po poti Srca in prijateljstva (okoli vanganelskega jezera do Marezig), a vsekakor ne redno. In tudi kakšnih posebno hitrih tempov se ne bom lotil, predvsem gre za fartlek.

Ti samo sporoči po ZS ali kar tu na forumu, kdaj in kaj nameravaš. Se ti bomo javili. Seveda pa vsaj nekaj časa prej. Lahko tudi pokličeš na moj GSM 030/922-716.
Uporabniški avatar
 riba
Danes sva z Katjo odtekle iz Simonovega do Strunjana in nazaj. Razmišljale sva, da bi šle v sredo okrog 17 ure teč na Tinjan.....samo je problem ker ne vemo poti...... pa tudi tle je bila malo prej debata o klančkih :roll: ..... kakšna telepatija :lol:

@Arabo: bi lahko bil za vodiča???? Si zadnjič omenil, da obvladaš teren :wink:
  • 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 37

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA