Bajsi napisal/-a:...Bajsi ima na sam dan golade neodlozljivo obletnico valete (pa se organizator je) ter prosi, ce bi se dalo zaceti najkasneje ob 18.00

lp, oranzni slon
Bajsi napisal/-a:...Bajsi ima na sam dan golade neodlozljivo obletnico valete (pa se organizator je) ter prosi, ce bi se dalo zaceti najkasneje ob 18.00
oranzni_slon napisal/-a:8) Mater Bajsi, sem zdele pogruntal, da sem kiksnil dan.Ma, ja, ni blema, greva midva eno izi Golado ob 1745, ostali naj se pa ponoci gonijo po tisith hribih.
![]()
Torej, petek 2.7. oranzni in bajsi startata ob 1745 na obicajnem mestu. Jusuf bo startal nekoliko kasneje.
![]()
lp, oranzni slon
raziskovalec napisal/-a:18:30 je bilo le prejšnji teden, sicer velja tisto, kar je v glavi
Nataša napisal/-a:oranzni_slon napisal/-a:Torej, petek 2.7. oranzni in bajsi startata ob 1745 na obicajnem mestu. Jusuf bo startal nekoliko kasneje.
pa sej ne bi blo treba tooook prej napovedat...![]()
![]()
Nataša napisal/-a:raziskovalec napisal/-a:18:30 je bilo le prejšnji teden, sicer velja tisto, kar je v glavi
aja?Glede na to, koliko časa je svetlo, a ne bi čez poletje vseen kar permanentno premaknil na 18.30? (razen če se me hočte po lepi poti losat, potem pa kar veselo ob 17+ na pot!
)
Bajsi napisal/-a:Helou!
Ma ja, ce je 18.30 veljalo samo oni petek, potem lahko tudi ob 17.30 (se bolje).
Drugace se pa vidimo 2.6.!
Nataša napisal/-a:oranzni_slon napisal/-a:Torej, petek 2.7. oranzni in bajsi startata ob 1745 na obicajnem mestu. Jusuf bo startal nekoliko kasneje.pa sej ne bi blo treba tooook prej napovedat...![]()
![]()
še1PR napisal/-a:Hojla Slon!
Welcome back!![]()
še1PR napisal/-a:Smo te pogrešal! Ob obujanju tvojih šal sem skoraj predčasno zaključila zadnjo Golado...(smehPRESS). ..... Vidim, da boš imel ta teden malce manj ZEN družbo.![]()
oranzni_slon napisal/-a:Ma, ja, ni blema, greva midva eno izi Golado ob 1745, ostali naj se pa ponoci gonijo po tisith hribih.![]()
Torej, petek 2.7. oranzni in bajsi startata ob 1745 na obicajnem mestu.
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA