prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 Bajsi
Helou!
A bi se dalo en kompromis skleniti?!
Bajsi ima na sam dan golade neodlozljivo obletnico valete (pa se organizator je) ter prosi, ce bi se dalo zaceti najkasneje ob 18.00.
Hvala in
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!
Bajsi napisal/-a:...Bajsi ima na sam dan golade neodlozljivo obletnico valete (pa se organizator je) ter prosi, ce bi se dalo zaceti najkasneje ob 18.00

8) Mater Bajsi, sem zdele pogruntal, da sem kiksnil dan. :) Ma, ja, ni blema, greva midva eno izi Golado ob 1745, ostali naj se pa ponoci gonijo po tisith hribih. :) :) Torej, petek 2.7. oranzni in bajsi startata ob 1745 na obicajnem mestu. Jusuf bo startal nekoliko kasneje. :)

lp, oranzni slon
 Nataša
oranzni_slon napisal/-a:Torej, petek 2.7. oranzni in bajsi startata ob 1745 na obicajnem mestu. Jusuf bo startal nekoliko kasneje.

pa sej ne bi blo treba tooook prej napovedat... :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 raziskovalec
oranzni_slon napisal/-a:8) Mater Bajsi, sem zdele pogruntal, da sem kiksnil dan. :) Ma, ja, ni blema, greva midva eno izi Golado ob 1745, ostali naj se pa ponoci gonijo po tisith hribih. :) :) Torej, petek 2.7. oranzni in bajsi startata ob 1745 na obicajnem mestu. Jusuf bo startal nekoliko kasneje. :)
lp, oranzni slon

Slon , Jusuf
Si kiksnil tudi uro :D :D . (18:30 je bilo le prejšnji teden, sicer velja tisto, kar je v glavi) (in morda tudi letni čas).
Nič hudega, sam da si (sta se) se vrnil-a iz južnih krajev.
Mislim, da bod(m)o tudi ostali preživeli štart ob 17:45, namesto ob 17:30, ponoči pa ne bomo tekli v nobenem primeru (na severni poluti je sedaj dan skoraj najdaljši PRESS). Pegaz je v malo manj južnih krajih, da ne boš mislil, da te ignorira.
 Nataša
raziskovalec napisal/-a:18:30 je bilo le prejšnji teden, sicer velja tisto, kar je v glavi

aja? :cry: Glede na to, koliko časa je svetlo, a ne bi čez poletje vseen kar permanentno premaknil na 18.30? (razen če se me hočte po lepi poti losat, potem pa kar veselo ob 17+ na pot! :wink: )
Uporabniški avatar
 Bajsi
Helou!
Ma ja, ce je 18.30 veljalo samo oni petek, potem lahko tudi ob 17.30 (se bolje).
Drugace se pa vidimo 2.6.!
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!
Nataša napisal/-a:
oranzni_slon napisal/-a:Torej, petek 2.7. oranzni in bajsi startata ob 1745 na obicajnem mestu. Jusuf bo startal nekoliko kasneje.

8) Bajsi, tole je pa cista groza. :) Stalno nekaj kiksam. :) 2.6. bo vredu in tudi 1745 je vredu, pa Jusuf bo pa startal tocno takrat, kot je bilo napovedano. :) (mater sem ga zeznil PRESS)
Ntka draga, tudi ti nekaj napovedujes, ce sem prav razbral iz prebranih obvestil, ki sem jih resil iz polnega nabiralnika, tik predno so padla v crno luknjo /dev/null. :)

lp, oranzni slon

p.s.: Je Jusuf lepo povedal, da moja glava se malo tava. :)
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Nataša napisal/-a:
raziskovalec napisal/-a:18:30 je bilo le prejšnji teden, sicer velja tisto, kar je v glavi

aja? :cry: Glede na to, koliko časa je svetlo, a ne bi čez poletje vseen kar permanentno premaknil na 18.30? (razen če se me hočte po lepi poti losat, potem pa kar veselo ob 17+ na pot! :wink: )

Ups .... :( sem hotel biti konstruktiven, oprosti Nataša.
Morda bi šlo takole 18.30 štatrt pravilo, ta teden pa izjemoma ob 17:30.
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!
Bajsi napisal/-a:Helou!
Ma ja, ce je 18.30 veljalo samo oni petek, potem lahko tudi ob 17.30 (se bolje).
Drugace se pa vidimo 2.6.!

8) Eto, ti sam pridi, pa bomo sli fejst zgodaj. :) Skratka brez panike, se vsako vojno smo izgubili, pa bomo se to. :)

lp, oranzni slon
Uporabniški avatar
 še1PR
Hojla Slon!
Welcome back! :lol:
Smo te pogrešal! Ob obujanju tvojih šal sem skoraj predčasno zaključila zadnjo Golado...(smehPRESS). Ta petek me bodo po sili razmer bolj bolele čeljusti kot noge, ti pa obljubljam, da te pride Črna pocukat za rep kak naslednji petek! :wink: Vidim, da boš imel ta teden malce manj ZEN družbo. :)

Nataša napisal/-a:

:nono: Nta! Tolk časa pa že ne bi zdržal! :wink: 2013 :!: :!:
Uporabniški avatar
 Jusuf
Hoj!
še1PR napisal/-a:Hojla Slon!
Welcome back! :lol:

Aja, a jaz sem pa zrak :?: Mene ni pa noben vesel :?: :D :twisted:

še1PR napisal/-a:Smo te pogrešal! Ob obujanju tvojih šal sem skoraj predčasno zaključila zadnjo Golado...(smehPRESS). ..... Vidim, da boš imel ta teden malce manj ZEN družbo. :)

He, he, nekaj novih mastnih je spet na zalogi. (testiram stanje zavesti PRESS) :twisted: Tudi sam sem zaznal, da bo ta teden ZEN sel na dopust sem vceraj tako na skrivaj in potiho z namenom pregledat pot ugotovil, da se niti ne pozna zelo mesec dni tekaskega premora. :) Ali je temu kriva tekaska baza ali nadmorska visina je pa nagradno vprasanje za strokovnjake :?: :) :D

lp, Jusuf ali Islami
Uporabniški avatar
 milkec
oranzni_slon napisal/-a:Ma, ja, ni blema, greva midva eno izi Golado ob 1745, ostali naj se pa ponoci gonijo po tisith hribih. :) :) Torej, petek 2.7. oranzni in bajsi startata ob 1745 na obicajnem mestu.

A bi imela častitiljiva gospoda, kaj proti, če bi se jima pridružil ponižen vedno mladi mladenič z belo brado. Obljublja, da bo tekel tiho kot miška 6,23 metra za vama!

p.s. Kje pa je običajno mesto? Bi velemastnost Bajsi mogoče pobral ali se pustil pobrati njegovem dvakratskorajsokrajanu?
Uporabniški avatar
 Bajsi
Helou!
Dragi moj belobradi Kranjčen!
Bodi ob 17.15 pri meni!
Uporabniški avatar
 milkec
Bajsi napisal/-a:Helou!
Dragi moj belobradi Kranjčen!
Bodi ob 17.15 pri meni!

It's a deal!
Uporabniški avatar
 pegaz
No, ko smo že tko ribelalni (Snežinka, Slon, Jusuf, velkom bek!), pa da še jest probam:
- iz Ohrida pridem v soboto izjutraj. In potem bom SPAL. Ampak računam, da se bom enkrat spet zbudil in potem bi šel kaj tečt. Ohrid ima izvrstne pogoje za tek, samo okol jezera je mal daleč, pa na albanski strani so eni bunkerji na 50m, tko da...
-> a gre kdo kako goladalike tek v soboto? Al ste vsi u Grosupljem?
(ok, lah tud nedeljo).
(al pa hribe)

Skoraj priletajočise konj
Pegaz :)

...
Te noći su Pišonja i Žuga
maznuli kasetaš iz Doma invalida
a malo kasnije još i autobus
avtoprijevoznika sa Ohrida
...
-- Zabranjeno Pušenje, Balada o Pišonji i Žugi
  • 1