prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Scooby napisal/-a:Neki ne razumem v članku. Vstajala sta vsak dan okoli 4:00 zjutraj in šla odtečt maraton. končala sta ga pa okoli 16:00. Se pravi 12h za en maraton. A sta ga odtekla po vseh štirih? :lol:

Odtekla, prehodla saj je vseeno. Marsikdo izmed nas nebo v njunih letih zmogel niti enega maratona na leto...

Sicer pa sta za nas kar Polde in Lojzka velik vzor in motivacija za vnaprej. :laola
Čez Golovec ne prideš nikamor,prideš samo iz smeri Bizovik po ta strmi samo do klopc
pa že tam so podrte 3 velike smareke tako da komaj prideš mimo nato se pa začne velika
podrta drevesa tako da se moraš zelo mučit da prideš kakšen kilometer v hrib.Tako da ne moreš tečt.Tako da je zdaj to neprimerno za tek ,na kakšen sprehod se pa še nekako zmore.
robertos napisal/-a:Čez Golovec ne prideš nikamor,prideš samo iz smeri Bizovik po ta strmi samo do klopc
pa že tam so podrte 3 velike smareke tako da komaj prideš mimo nato se pa začne velika
podrta drevesa tako da se moraš zelo mučit da prideš kakšen kilometer v hrib.Tako da ne moreš tečt.Tako da je zdaj to neprimerno za tek ,na kakšen sprehod se pa še nekako zmore.

ja, res je. jaz sem se mučil iz petrolove črpalke v štepanjskem. nekje so dobesedno podrti tudi 100m odseki. no, potem sem lutal in se nekako zgubil (iz začrtane poti). šel sem seveda samo navzdol po drevju in snegu in prišel nekje v bizoviku ven. najbolj žalostno je to, ker glede na videno lahko rečem, da bo tale sanacija traaaaaaaAAjala.
zajc napisal/-a:Ali je že kdo tekel po delu PST, ki gre čez Golovec?
Zanima me kakšno je stanje :?:

Zajc ker čez Golovec še lep čas po mojem ne boš šel: od tvojega doma do pošte na Viču se da lepo tečt. Danes so ravno pri pošti na veliko pucali. Ni ravno cel PST nekaj km pa le je. Čeprav mislim, da se bo kmalu dalo tečt do Rudnika.
Sprehod čez Golovec...zadeva je taka, da lahko samo :shock: :shock: ...prav po PST-ju je nemogoče, je pa mogoče čez Golovec v kombinaciji s cesto in nekaterimi "obvozi" po gozdu. Danes je bilo dokaj vetrovno tako, da je še marsikaj priletelo na tla. Tako, da pozornost ni odveč... :wink:

Takole nekako pa zgleda:
Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika
  • 1
  • 193
  • 194
  • 195
  • 196