prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

bobr napisal/-a:Na pobudo zbranih ob Lonelyevem rojstno dnevnem praznovanju razpisujem prvi kRožnik ob obali!
Ideja je odteči lahko 10ko ob prijetnem druženju in čudovitem okolju naše obale. Da ne bo cela slovenija hodila na kRožnik bomo tudi mi malo potovali po naši lepi deželi :lol:

Lonely bo poskrbel za traso in organizacijo analize. Če se zadeva razvije bomo gostovanje ponovili. Vem da so časi dopustov a če bomo pozabili na idejo potem nismo nič naredili. Tek bo organiziran ne glede na vremenske pogoje!

Osnovni podatki
Kraj teka: Avtokamp Izola - Koper (ob obali)
Datum: torek 18.8.2009
Začetek teka: 18:30 oziroma po dogovoru
Zbirno mesto v Ljubljani: Tivoli

Prevoz: osebni avtomobili, lastna režija
Štart prevoza z Ljubljane: 17:00
Dolžina teka: cca 10km
Analiza: avtokamp Izola
Predviden povratek ob: 22:00

Glede prevoza se bomo vsekakor združili v čim manj avtomobilov.
Za uspešno organizacijo se obvezno čimprej preštejmo:
- Lonely
- Bobr
- Avi in Andreja
- Mazi?
- Špela*?
- raf
- ...

Komentarji in predlogi dobrodošli. Sem na kaj pozabil?

Slika gre na morje :lol:

P.s.: moj madžarskijaponc ima še 3 proste sedeže tako da narod navali s prijavami...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
No,pa smo opravili z eno prijetno zadevo.

Sodelojoči TF-team: bobr-raf-kengurujko-tini-arabo-riba-admiral-lonely

Združili tek...klepet...spoznavanje...analizo...in pri tem se imeli lepo.

Utrinki: http://picasaweb.google.si/ebmarathon/TFTekNaObali#
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Bobr, ker se nisi vrgel v murje si zamudil najbolši del tega krožnika :mrgreen: .Sem ugotovil, da ga ni boljšega, kot se vreči (ampak v dobesedenm pomenu besede) v vodo ves prešfican in še kopalk ne rabiš, ker lahko izkoristiš kar pajkice za to opravilo in kar je najboljše pri tem opravilu je to, da voda ni čisto nič mrzla in je topla kot kropček. pa še komarjev ni bilo in se je dalo v prijetni družbi debatirati do onemoglosti.
Proga super in tudi vročina ni bila pretirana, ker je prijeten vetrič pihal iz murja.Sem večino poti pretekl v družbi ribice v prijetenm čvek tempu in samo zadnja dva km sem dal gasa in sem bil še sam presenečen nad tempom.4,40 v zadnjih dveh km. :oops:
Drugače smo pa zvedeli, da bo ta proga čez mnogo let v prihodnosti postala samo še sprehajalna oaza, ker bodo cesto ukinili in jo spremenili v rivo in če bo pope še župan bodo sigurno palme zrastle vzdolž obale.
Priporočam vsem TF, da se morajo udeležiti tega obalnega krožnika, ker je res nepozabno doživetje in pravijo , da prvega nikoli ne pozabiš.........
Tako fajn je bilo, da sem skoraj pozabila na neznosno vročino :oops: (na slikcah se namreč ne vidi). Tekla sem v polžjem tempu z Rafom, za kaj več ni bilo moči. Pred nami so bili: Arabo, Bobr, Tini. Za nami Lonely in Kengorujko. Na koncu osvežitev v morju, potem mrzel tuš… tako da sem bila na analizi kot nova :lol: . Tam se nam je pridružil še Admiral. Hvala vsem za odlično družbo :clap: . Upam, da še kdaj ponovimo.
Prvo gostovanje Krožnika se je uspešno končalo... in pričakujem na skorajšnjo pnovno srečanje. Upam, da bomo še številčnejši.

Druženje z forumovci je vedno čudovito doživetje predvsem pa me vedno znova veseli spoznavanje novih forumovcev in širjenje kroga poznanstev prijetnih ljudi.

Tekli smo po pasji vročini in sopari, tako da je osvežitev in krajša pavza na polovici proge (Bonifika) prav prijala. Kot je omenil že Raf, pa je na koncu teka bila osvežitev v "mlačnem" morju prav cesarska.

Žal sta bila Bobr in Tini prehitra, pa jih nisem mogel dosti slikati. Poskusil sem ovekovečiti trenutke teka in prvega gostovanja. Povezava je naslednja

http://picasaweb.google.si/arabo.hest/K ... directlink

Upam, da so slike in posnetki (posnemanje tehnike teka) dovolj kakovostni, čeprav kot sem že večkrat omenil nimam fotografske žilice.

Seveda smo se na kasnejši analizi dobro hidrirali :drink in nadomestili vse pokurjene kcal z morskimi jedmi.
Čeprav prvič v tako "groznih" temperaturah- je blo luštno. Posebne zahvale Lonley-u ker je solidarno tekel v mojem tempu, Ribi za pobudo se it kopat v morje-CAAARSKO!!!!! in posojo brisače, ter Bobru za hiter in udoben prevoz :D Lepo je bilo spoznati tudi vse ostale TF-jevce-smo vse skupaj proslavili s slastno pozno večerjo :wink: :wink:
tista pipca pr Bonifiki je pa res zakon, ker ti da še en zalet za nazaj. Kar se pa tiče organizatorjev pa samo čestitke za dobrodošlico in seveda ne smem pozabiti bobra, ki se je žrtvoval, da sva midva z Lucijo veselo uživala v prijetni vožnji.

P.s.
za drugič imamo ze par deset evrov na računu :drink .......se splača priti...... :laola
Veseli me, da ste se imeli lepo na Obali.

Ponovimo še nekajkrat...vsaj dokler je morje 26°C...po zimi itak.
Strošek prevoza iz Ljubljane imate cca.20 eur (na vozilo),od včerajšnje analize je ostalo nekaj eurov,tako da bomo subvencionirali prevoz...vožnje imate cca. 1 uro iz LJ.

VABLJENI...ni pa nujno da je prav torek...vsak dan med tednom vas pričakujemo.

Da preveč ne smetimo po vaši temi- k-Rožnik....lahko se menimo pod temo Obale sekcije TF viewtopic.php?p=193998#p193998
  • 1
  • 194
  • 195
  • 196
  • 197
  • 198
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA