prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Loni napisal/-a:Jezik in jaz prideva...

A ti ne hodiš na tisto drugo skupinsko varianto? Ali pa si privoščiš dvojno dozo? Samo ne se skurit do Berlina, prosim :D
nana napisal/-a:
Loni napisal/-a:Jezik in jaz prideva...

A ti ne hodiš na tisto drugo skupinsko varianto? Ali pa si privoščiš dvojno dozo? Samo ne se skurit do Berlina, prosim :D

Pssssssstttttttttttt, uni ta drugi mislijo, da sem ta mesec še na off.
mojculja napisal/-a:
Loni napisal/-a:Jezik in jaz prideva, za Mojculjo pa še ne vem - a si že z dopusta, soseda?

Nič ne bo z mano jutri, grem še za par dni mal Slika , tokrat grejo superge z mano :--

A švic ni zadosti slan? :--
Loni napisal/-a:
mojculja napisal/-a:
Loni napisal/-a:Jezik in jaz prideva, za Mojculjo pa še ne vem - a si že z dopusta, soseda?

Nič ne bo z mano jutri, grem še za par dni mal Slika , tokrat grejo superge z mano :--

A švic ni zadosti slan? :--

:clap: joj, pa res :lol: :lol: ...jih bom pa na suhem pustila... :wink:
FREE888 napisal/-a:Hello jutr se mislim udeležit K-rožnika,zanima me kdaj je štart in od kje..oz kdaj,kje...???
Vnaprej se zahvaljujem.. :?: :?: :?: :roll: :roll: :D :D :D

trenutno je standardna ura ob 18-ih...vse ostale variante so po želji in po občutku.... :lol: :lol: :lol: ...glede kraja štarat in o samem poteku K-Rožnika pa tukaj http://www.tekaskiforum.net/viewtopic.php?f=9&t=7559#p101400
Prav lep tek je bil. Čeprav ravno tokrat, ko sem prišla po dolgem času, ni bilo analize. :twisted: :D
Vroče ni bilo, eni so se celo o smučanju pogovarjali. :shock:
Mudilo se mi ni nikamor, a kljub temu sem za krog sem potrebovala malo manj kot 58 minut (neto :mrgreen: ), tako da sem tudi s tem zadovoljna, sploh glede na Domžale.
Se bom pa še jaz malo považila, rabila sem še dobro minuto manj, pa okoli sem šla, speli* se je videlo, da je tekla v Majevi družbi. :-- Pa še celo dva km za iztek mi je ratalo naredit, tale Berlin je mene kar noter potegnil, dobro, preden me spet kaj luzne.
Je pa bilo fajn po dolgem času srečati Asterixa, manjkala sta mi pa Lili in Mazi, sem se kar navadila z njima tečt, zadnji cajt, da prideta z dopusta.
Teti Ana in Liza pa ali sta ali ne, sem rajši letela k sestri po domače dobrote.
  • 1
  • 195
  • 196
  • 197
  • 198
  • 199
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA