prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Ne glede na izjemne okoliščine, ki so nastopile na sami lokaciji z gradbenega aspekta, poleg seveda povečevanja naravnega prirastka v becirku, bi nekateri od goladarskega ljudstva vseeno radi odcapljali rundo Golov'ca.
Pozdravljeni,

iskrena hvala vsem za čestitke in dobre želje!

Z malo Ajdo sve danes prispele domov, obe sve v redu. Če bo tekačica bomo videli, kot kaže dete ne bo ravno mirno in leno. Bomo videli.
Nataša, iz tvojega predloga za ime na srečo ni bilo nič, je dobil tale več glasov :)

Se kmalu kje vidimo, danes na Goladi še ne :)
Ajda in Simona
oranzni_slon pa bi se lahko šel malo nadihat na Golovec, bo sam povedal
No, če že rojstni dan nimava skupaj, je pa vsaj ime tudi v familiji. Imam namreč nečakinjo Ajdo :D Pa nečaka Jerneja :lol:
Slon, se mi zdi, da imata z mojo sestro enak okus za imena :D
Nazadnje spremenil nana, dne 23 Jul 2009, 18:20, skupaj popravljeno 2 krat.
mami napisal/-a:oranzni_slon pa bi se lahko šel malo nadihat na Golovec, bo sam povedal

Mogoče pa pride amidža Jusuf, če slonče ne more dihati od frišnih kakcev.
T'm neekaamm na kon'c KOSoveLove uL'ce čimboLJ okoL' 19 Ćasova.
Grešnik, priznavam, 23. malega srpana nisem uspel priti na Goljado in sem se odpravil goladarsko gostovati na drugo lokacijo.
Pot Spominčkov po Viču, od Grbe do Rakove jelše, je v nočnem času prijetna popestritev. Sploh za kakšne preplašene punce. Vračanje čez Cesto dveh cesarjev pa je za nekatere polmestne deklice lahko nekaj povsem novega... 10 km ravninskega zabušavanja v 60 minutkah in 45 sekundah je zanikrn rezultat, ker me niso preganjali domorodci, niti ne priganjali leteči sloni...

Zato danes ne bom napovedoval intervalov na bivšem travniku barona Codellija. Še posebej ne, ker goladarji ne zahajajo tja....
Nazadnje spremenil luzr, dne 28 Jul 2009, 11:05, skupaj popravljeno 1 krat.
Pozdrav!
slovon napisal/-a:en ne-oranzni slon sprasuje, ce bo jutr kej okol teh lukenj in slonov in gol-ad? Ob 18, 19, 20, vse je dobr :)

8) Sem včeraj dobil namig, da bi se lahko danes malo zmigal. :) Govori se, da ima reševalni obroč že dovolj mase, da se ne bom zlahka utopil v vodi. ;) Torej? :twisted:
:D Seveda bo jutri ob 19 prav ustrezna ura za sprehod slonov po Golovcu. :) Dobrodošle so tudi ostale domače, tuje, divje, pravljične, .... živali in (njih) raziskovalec. :) In seveda tudi vsi ostali sipatizerji, prijatelji, sovražniki in sorodniki. :twisted:

Lp, oranzni slon
@neoranžni slovon: Končno.... ;)

@
oranzni_slon napisal/-a:ob 19 prav ustrezna ura za sprehod slonov po Golovcu
Pride antipatnični si(m)patizer s prijateljskimi nameni spopasti se s traso sovražno njegovim sposobnostim.
Sorodnikov si ne želim videti, dasi včasih šnjofljajo tam okoli za mano ali treniram...

Najraje ob 1900, kot je zaukazano, na eno levo (ki je lažja), čimbolj proti babilonski urici, ali pak na počasen Gol-o-Urh...
luzr napisal/-a:@neoranžni slovon: Končno.... ;)

:-) avec plaisir!

luzr napisal/-a:Najraje ob 1900, kot je zaukazano, na eno levo (ki je lažja), čimbolj proti babilonski urici, ali pak na počasen Gol-o-Urh...

Lazje, leve -> gut. Ampak kje je Treffpunkt? Sem malo prekopal, upam da se vedno Kosovelova in da je prijazno okolje za kaksno uro pustit tam pecikeljn.
Pozdrav!
slovon napisal/-a:
luzr napisal/-a:Najraje ob 1900, kot je zaukazano, na eno levo (ki je lažja), čimbolj proti babilonski urici, ali pak na počasen Gol-o-Urh...

Lazje, leve -> gut. Ampak kje je Treffpunkt? Sem malo prekopal, upam da se vedno Kosovelova in da je prijazno okolje za kaksno uro pustit tam pecikeljn.

8) Jusuf je na hitro konmentiral tole v stilu, eto spet bo ena sama zajebancija na Goladi. :P Eh, eh, mladinci. :)
Slovon, pecikelj se lahko skrije pri meni na Goce Delčevi. No, potem je treba samo še pazit na pasti za slovone ob poti proti Kosovelovi in pol zmage je tukaj. :) Lažna je misel, da je leva lažja. Višinci so enaki, dolžina je enaka, hej, še celo ceste so enake. ;) Bolj je vprašanje ali se s problemom raje takoj soočiš ali pa ga nekoliko odlagaš. Tako bi jaz opisal razliko med levo in desno verzijo. :) Seveda se smer določa demokratično. :) Vsaj tako se govori. ;)

Lp, oranzni slon
  • 1
  • 198
  • 199
  • 200
  • 201
  • 202
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA