prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

marjan napisal/-a:Aljaževega stolpa še niso odmontirali :D Sem že nazaj s Triglava - krasen dan - poezija Julijskih alp. :laola

Čao,
Marjan

Bravo Marjan, čestitke :clap:

P.S. A vam nisem napisal, koga potrebujemo za narekovanje tempa, pa smo v enem dopoldnevu že nazaj. :lol:
Joj, a bi lahko še o čem drugem govoril kot o tempu? Ker tempo in gore mi nekako ne grejo skup. Meni je leta nazaj nekdo pametno rekel, da če bom po hribih tako divjala, se ne bo v redu končalo. Pa sem potem trenirala "pešhojo". No, jaz sem še tu, osebe, katera mi je to rekla, pa ni več. In Triglav je bil tisti vrh, na katerega sem se šla poslovit od njega. 15 let po tem, ko se je še zadnjič odpravil v hribe. Ga pa vsakič, ko nekdo omeni Triglav, vidim.

Mikro je napisano, ker ne paše pod temo, ampak mi že cel dan po glavi hodi.
ROSI64 napisal/-a:Me kar mika, da namesto intervalov na žak, pridem tečt intervale na Rožnik. :D

avi, kolk je planiran tempo intervala :idea: :lol:

uf...kaj pa vem, ker tečem skoraj brez vse elektronike....tako, da recimo, da bi porabil za cel "ravninski" krog cca. 42-45 min... lahko pa poveš tudi svoje želje pa se uskladiva.... :D :D :D ....morda še bobra zvabiva.... :lol: :lol: :lol:
Nakon 30 god. življenja u Sloveniji, Mujo i Haso
zatraže domovnicu. Kažu im da se svaki pravi Slovenac
mora prvo popeti na Triglav. Tako njih dvojica krenu.
Na pola puta kaže Mujo : Ajde ti bolan sam, pa ponesi i
moju knjižicu i udari pečat na vrhu Triglava. Haso ode Vraća se, a samo sebi udario pečat.

"Zašto i meni nisi udario pečat?"

"Ma htio sam i tebi, ali sam se onda sjetio da sam ja
sada pravi Slovenac, pa nisam mogo. Jebo ga, takvi smo
ti mi!"

:wink:
mojculja napisal/-a:
lenči napisal/-a:Saj jaz tudi še nisem bila na Triglavu, samo jaz ne grem dlje kot do Kredarice :oops:

Sva že dve, do Kredarice sem bila že parkrat, pol pa cviknem. Pa tolk rada hodim v hribe, samo višine me je pa strah :roll:

Jaz imam višine za letos dovolj, prelaz Stelvia 2757m in Gavia 2621m sta bila več kot dovolj, u hribe pa bi šla, tako lepo pohodniško za dušo, lepih mislih in za sprostitev, čisto tako, kot pravi Loni :clap: . Samo nekam se mi zdi, da bo lepih vikendov zmanjkalo :lol:
Zato pa grem danes čisto lepo pohodniško osvajat Rožnik :laola v odlični družbi :laola
Intervale po Rožniku izvedel po planu. :) Imel prave zajčke pred sabo, tako da sem moral kar pritiskati na plin, še dobro da nimam števca obratov, ker bi bil stalno na rdečem :oops: (no nekaj malega rezerve je pa še bilo). Čas je pa pokazal meni 48:03.

Pred mano so tekli avi, asterix, yogo, peterM,...potem nekaj metrov nič, potem pa jaz. Fantje hvala za družbo, se še priporočam.

Danes se nas je pa kar veliko zbralo na K-rožniku, družba pa kod vedno odlična. :clap:
  • 1
  • 198
  • 199
  • 200
  • 201
  • 202
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA