docca napisal/-a:Če sem zadovoljna?
Ja - no...neki je že. Konkretno naj si pa sami iščemo, ne?
tae napisal/-a:Sorry, docca ti dejansko ne potrebuješ nobenega programa, poleg tega itak že lahko pretečeš polmaraton, če si jih že pred kratkim 20.
spela* napisal/-a: Nima smisla, da se sploh držiš kakršnih koli programov, če te že misel na to utruja. Tudi meni kakšni natančni programi ne ustrezajo, ker potem bi se ukvarjala le s tem, ali se držim programa ali ne - namesto da bi tekla iz užitka. Ker pa želim izboljšati svoj čas, se vendarle bom držala nekih sicer zelo okvirnih programov, ki jih potem tako ali tako sproti prilagajam glede na trenutno počutje, čas, zdravje itd.
ZdravkoC napisal/-a:spela* napisal/-a: Nima smisla, da se sploh držiš kakršnih koli programov, če te že misel na to utruja. Tudi meni kakšni natančni programi ne ustrezajo, ker potem bi se ukvarjala le s tem, ali se držim programa ali ne - namesto da bi tekla iz užitka. Ker pa želim izboljšati svoj čas, se vendarle bom držala nekih sicer zelo okvirnih programov, ki jih potem tako ali tako sproti prilagajam glede na trenutno počutje, čas, zdravje itd.
Zanimivo @spela praviš, da nima smisla, se držati kakršnih koli programov, sama pa se vendarle boš držala nekih programov.
spela* napisal/-a: Narobe sva se razumela.![]()
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA