prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Če se ne motim sva z Vidkulom "pridelala" 17 km v zelo podobnem tempu kot zadnjič, morda 100m manj. Šla sva po isti poti kot smo šli zadnjič, le na začetku sva mal goljufala, da bi ujela Classixa :D In sva ga :D Mal je dež ponagajal, ni blo hudga, mrcini sta pa tud uživali. Jst pa spet volčjo lakoto :wink: Luštn je blo, tekačev pa res zelo zelo malo-lahko jih preštejem na prste ene roke :wink:
Naslednjič bom zenal 05.07. ob 7:00. V planu imam 14 K, to je od Galjevice do Pošte v Murglah in nazaj. Tako mi namreč veleva program za ''lopovičko'' na LM. Ta pa je na vrsti čez 120 dni.

LP
Matjaž[/quote]
Pridem - prideva - pridemo...
Sicer ni vikend in nepravi del PSTja, ampak stanje ob pol šestih zjutraj porazno - nikjer nikogar, šele nekaj čez šesto sta se prikazali dve Zen tekačici in en tekač. Sem že mislila, da sem narobe na uro gledala.

Aja, ugotovila sem, da imam gnilobe (beri počivanja) zadosti, saj PST je lepo ravninski, In Zen tempo je Zen tempo, torej ubogam zdravnike, hribe spuščam, gledam pulzmeter in diham. Še dobro, da mi sploh rata še tečt zraven.

Torej, če bo slučajno kdo v nedeljo šel kako krajšo varianto kot Pajo, se morda priključim.
Loni napisal/-a:Torej, če bo slučajno kdo v nedeljo šel kako krajšo varianto kot Pajo, se morda priključim.

Ja, jst, ene 6-8km čist na izi, mam jutri nekaj mal daljšega v planu :wink: , pa če želiš te poberem ob 6.45.
mojculja napisal/-a:
Loni napisal/-a:Torej, če bo slučajno kdo v nedeljo šel kako krajšo varianto kot Pajo, se morda priključim.

Ja, jst, ene 6-8km čist na izi, mam jutri nekaj mal daljšega v planu :wink: , pa če želiš te poberem ob 6.45.

Bi šlo, te še jutri zvečer pokličem :D
Oj!

Jaz sem pa en mal bol tafrišen na forumu. a sprejemate tut še kakšne nove v to vašo druščino za tek?
Jaz bi tudi jutri verjetno prišel, ker bi moral spraviti ven današen piknik, ki se obeta.

lp
raines napisal/-a:Oj!

Jaz sem pa en mal bol tafrišen na forumu. a sprejemate tut še kakšne nove v to vašo druščino za tek?
Jaz bi tudi jutri verjetno prišel, ker bi moral spraviti ven današen piknik, ki se obeta.

lp

Vsak je dobrodošel, tako da le pridi. Piknik...hm... tudi mene nekaj silijo pred vrtni kamin. Tole jutri bo ultra mega zen tempo...

Se vidimo.

LP
Matjaž
Ekolalalala...bilo je luštno in soparno. Na ''štartu'' so se pojavili moja malenkost, Pajo, Starbucks, Mojculja, Loni in raines. Slednjemu še posebna pohvala, saj se je na tek pripeljal iz Doba pri Domžalah. Upam, da mu je bilo všeč in da se bo še kdaj pojavil v naši družbi. Prvi K sem zastavil (za moje pojme...) nekaj prehitro, tako da sem potem majčkeno popustil in z Pajotom in Starbucks odzenal dalje. Loni, Mojculja in raines so jo zastavili še malo bolj pogumno, tako da smo jim tja do 5K veselo gledali v hrbet. Dami sta tam obrnili, pobje pa smo jo potegnili še slaba 2K. Tako se je nabralo 11.5K, kar je nekaj manj kot sem si zamislil, ampak tudi jaz še nisem čisto fit.
Kako bo z zenanjem naslednji vikend še ne vem, saj se v soboto zvečer vidimo na Bledu. Pajo navija za nedeljski večerni iztek...bomo videli.
Lep dan želim vsem skupaj.

LP
Matjaž
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 19

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA