prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

anja
Živ! Ker ne poznam tega okoliša prav dobro, bom zelo vesela, če se da dobit kakšen opis, kje je trgovina (verjetno pa se je ne da zgrešit....). Sama zagotovo pridem, morda še s sabo pripeljem kakšnega tekača....
Juhej!
anja
Nazadnje spremenil anja, dne 28 Jul 2004, 12:39, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
 Fotr
anja napisal/-a:Živ! Ker ne poznam tega okoliša prav dobro, bom zelo vesela, če se da dobit kakšen opis, kje je trgovina (verjetno pa se je ne da zgrešit....). Sama zagotovo pridem, morda še s kakšnega tekača s sabo... Juhej!
anja

Če bo kaj pomagalo!

Slika

Se vidimo!
 Nataša
jest morm na žalost na morje (kok trpim, a ne? :lol: ), mi je pa res žal, da bom zamudila ta tek, predvsem bi vas rada že vidla. no, pa drugič :cry:

Matejki že grozim, da jo bom gnala po Krku sem pa tja, navsezgodaj. Upira se. Fotr, prosim, da to raportiraš vašim šefom pri poletu.

špeckahlaPRESS :wink:
 anja
Huh, tole pa je super nazorna slikica zemlovida! Super hvala, zagotovo najdem..... Hvala!
ANja
Uporabniški avatar
 simi
mene tudi ne bo, žal, višja (zelo visoka) sila. moram domov...

Lepo se imejte, pa se kje kaj kmalu vidimo!
Uporabniški avatar
 Filipid
Ejga, je včeraj Pečenko povedu da bo v soboto Slika potem pa pride tudi Filipid, sam ne tisti iz Grčije ampak iz Krope :wink: .
 Lučko
Barb napisal/-a:Gremo dalje
Mislm,vse mora bit arhivirano, zato pa rabim red

Sicer sva udeležbo 100% že potrdila v drugem postu, vseeno, če da "šefica arhiva" komando :oops: , pol je to to:
8= Tjaša
9 = Lučko

:wink:
Uporabniški avatar
 lojzeP
Tako se govori - komanda mora biti kratka in jasna - Lučko PRESS :shock:

2x LP

P.S. dobrodošla na Gorenjskem :D
Uporabniški avatar
 TAJO
Pozdravljeni!
Tudi jaz sem za luno - pardon - nočni tek!
Vendar se bojim, da sem ŠE bolj počasna! :oops:
V tolažbo mi je dejstvo, da pride Tjaša, ki jo poznam, saj sem že tek(a)la z njo, no ja, jaz bolj počasi. :cry:
Škratov in pošasti se sicer ne bojim, a če bom ostala kje zadaj in potem ... :shock: , boste organizirali reševalno akcijo :?:

lp jožica
Uporabniški avatar
 Fotr
TAJO napisal/-a: Pozdravljeni! Tudi jaz sem za luno - pardon - nočni tek!
Vendar se bojim, da sem ŠE bolj počasna! :oops: V tolažbo mi je dejstvo, da pride Tjaša, ki jo poznam, saj sem že tek(a)la z njo, no ja, jaz bolj počasi. :cry: Škratov in pošasti se sicer ne bojim, a če bom ostala kje zadaj in potem ... :shock: , boste organizirali reševalno akcijo :?:

Za bolj počasen tek in začelje je zadolžen Fotr, :shock: ki je tudi bolj počasen in je tudi edina pošast, :twisted: ki jo boste srečali. :D Zato brez bojazni v vilinsko noč v triglavsko dolino ob spremljavi ščipa :shock: do živosrebrne padajoče vode, :shock: ki se ji reče slap Peričnik.
Peričnik smo včasih rekli tudi kravati. :D
Se vidimo! :D :D
Uporabniški avatar
 Tjaša
TAJO napisal/-a:V tolažbo mi je dejstvo, da pride Tjaša, ki jo poznam, saj sem že tek(a)la z njo.... (zadnji del ne drži)

TAJO, ne samo razmišljat, da prideš. NUJNO moraš priti na tek k Peričniku, da bova lahko spet skupaj tekli. Kolikor jaz poznam TF, so hitri in poskočni kot gamsi. Nasrka pa vedno Fotr, ker je preveč solidaren. Tako ga bova vsaj dve šarmirali med potjo, da ne bo obžaloval, ker mora teči počasi. :D
Fotr, obljubim, da bova uporabili vse ženske čare, pa če zraven dodaš še romantično luno, ti povem, ne bo žal. :oops: :oops: :oops:

V pričakovanju sobotnega večera,
Uporabniški avatar
 TAJO
8) Sem že pomirjena! Pridem!! :P
lp jožica
Uporabniški avatar
 Fotr
Tjaša napisal/-a:...Fotr, obljubim, da bova uporabili vse ženske čare, pa če zraven dodaš še romantično luno, ti povem, ne bo žal.
:oops: :oops: :oops:

Wauu, potem bomo pa šli po bližnjici, skozi gozd, kjer je temno in žarki zlate mesečine pronicajo skozi iglice stoletnih jelk in intimno osvetljujejo romantični ambient....kaj, a dve sta, bomo šli kar po cesti! :D :D :D
Uporabniški avatar
 miro
V torek sem preveril progi za počasne in bolj počasne ,obe sta v redu.
Za počasne , ki bodo tekli tudi po peš poti je bilo sicer nekaj luž , ki pa se jih je dalo zaobiti ,vverjetno pa jih do teka ne bo več, za bolj počasne pa je proga OK.
Včeraj sem se dogovoril z najemnikom koče pri Peričniku ( je v adaptaciji ) da bo nekdo v koči , kjer se bo dalo oskrbeti z vitamini , pa tudi eventuelni navijači bodo lahko tam počakali tekače.
Koliko časa bomo pri koči se bomo dogovorili na licu mesta, analizo pa se bo potem lahko vršila tudi v Mojstrani.
Toliko za sedaj, samo Fotr bo moral pred tekom še kaj lepega napisati , da bo prepričal še zadnje omahljivce.
Tek bo ne glede na vremenske razmere.
Lep tekaški pozdrav!
Miro
Uporabniški avatar
 Dule
miro napisal/-a:Koliko časa bomo pri koči se bomo dogovorili na licu mesta, analizo pa se bo potem lahko vršila tudi v Mojstrani.
Miro

Evo še eden, ki pride lajat v luno :juhuhu: .

Se vidimo :wink: .

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA