prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Kam bi želeli oditi na analizo po treningu v Kamniški Bistrici?

v dom v Kamn.Bistrici (kjer so po Duletovem pričevanju srnce, čeprav je vprašanje, koliko jih je v četrtek zvečer)
4
36%
v Kamnik v kavarno, kjer so po Natašinem pričevanju na voljo dobre dobrote
7
64%
Uporabniški avatar
 Staša
runner napisal/-a:Nataša,
prišel bi z dedičem in parimi sodelavci z Hermesa (redno berejo TF samo so malo sramežljivi). :)

Je to OK? Želiva ti čimprejšnje okrevanje.

LP runner & dedič

Ej sodelavci s Hermesa, dej oglaste se, no... :wink:
 daša
Z veseljem se vam pridružim na treningu, bo eden prvih po prisilnem bolniškem odmoru (razbito koleno press) :P . Upam, da se bo formirala tudi kaka skupina v zmernejšem drncu, da ne bomo preutrujeni za dobrote, ki sledijo po teku. Jaz sem kar za obe možnosti, ki jih ponuja anketa.

LP, Daša
Uporabniški avatar
 mojcej77
Živjo!
Gotove se bo formirala ena taka skupina, Daša!!!
Ker pridem jaz, pa še Alja, pa še dva prjatla, ki bost jutri šla na krstni tek...tako, da se ni treba bat - boš imela kar nekaj družbe oziroma nog za sabo :wink:

m
Uporabniški avatar
 landlord
Staša napisal/-a:
runner napisal/-a:Nataša,
prišel bi z dedičem in parimi sodelavci z Hermesa (redno berejo TF samo so malo sramežljivi). :)

Je to OK? Želiva ti čimprejšnje okrevanje.

LP runner & dedič

Ej sodelavci s Hermesa, dej oglaste se, no... :wink:

Sramezljivi?

Je pa res, da ima runner precej izrazeno sposobnost komuniciranja (gobec ko krava :lol: ) in da ze v RL skoraj ne pridemo do besede, kaj sele da bi se ga upal izzivat na forumu.

Landlord pride jutri v prelepe kraje odtect par kilometrov, seveda pricakuje sprejem vreden Philippidesa, ko je pritekel v Atene (hec,hec). Je pa ze bil na teku po PST-ju, kjer pa je bil po dejanju majckeno zmatran in je v mislih imel samo beljakovine (umesana jajca s slanino in sirom na moj nacin) in posteljo (140x200), ter tudi iz tega razloga ni ravno verbalno blestel v druzbi clanov TF.

Se bom potrudil in poskusal popraviti vtis jutri.....

lp

:D
Uporabniški avatar
 Staša
landlord napisal/-a:
Sramezljivi?

Se bom potrudil in poskusal popraviti vtis jutri.....

:D

No, sej si ga že popravil. Kar nekaj podrobnosti o sebi si nam izdal... :) Jajčka, velikost postelje... tko no, že kr tu mač za tak javni forum! ;)

No, jest se prav veselim novih obiskov! Da ne bomo sam Duleta pa unih ta starih, naveličanih skoz gledale...

Sicer pade krajša varianta z Matejko! Pol pa unu ta dobr (pa to ni :twisted: dule :twisted: )!
Uporabniški avatar
 landlord
Staša napisal/-a:Jajčka, velikost postelje...

:oops:
Uporabniški avatar
 Dule
Staša napisal/-a:No, jest se prav veselim novih obiskov! Da ne bomo sam Duleta pa unih ta starih, naveličanih skoz gledale...

Ej fantje tale Staška nas pa izziva, mi pa stari pa naveličani, ji že bomo dal vetra.. :evil: :rol:

Te bomo imeli na teku pred seboj na očeh (da ti ne bo treba tastarih gledat) in če bo ritem dolgočasen jih dobiš po riti, da se bomo smejal in ne bomo prav nič naveličan :lol:
Uporabniški avatar
 Staša
Ja Dule, sam si iskal... srnce pa to...

Pol pa tko predlagam: na začetku novi Hermesovci, pol TFjevke in še kakšne srnce, pol pa Dule in ostali stari naveličani.
 Nataša
Juhu, gužba bo, gužba!! jeesssss!! :D
vabljeni seveda tudi hermesovci inu tudi herpesovci :oops:.

Organizacija bo pa taka: na daljšo progo vam postavim oznake, da se ne boste izgubili, ker ne bom tekla z vami.

Če bom le lahko, bom tekla krajšo progo, ki je res tudi za začetnike. Sicer bo to skupino vodila Matejka.

Če sploh ne bom mogla tečt, pa vas nekje počakam (= z grozovitnim bojnim krikom padem z drevesa :D ).

Se vidimo jutri ob 18h na parkirišču pri gondoli za Veliko planino (parkirišče je na desni strani ceste, gondola pa na levi).

Čau!!!
 Nataša
Staša napisal/-a:Pol pa tko predlagam: na začetku novi Hermesovci, pol TFjevke in še kakšne srnce, pol pa Dule in ostali stari naveličani.

zadi pa gozdar s sekiro... :D
pa palčki od sneguljčice...
pa sneguljčica, ki bo iskala palčke...
pa krave, ki vedno pridejo za fotrom...
pa partizani, ki so se zgubl med 2.svetovno vojno in še niso najdl poti iz gmajne...
pa familija, ki je pulila repo...
Uporabniški avatar
 Barb
A na "kriple" si pa pozabila
A imaš kakšne rahle in predvsem zanimive "aktivnosti" pripravljene tudi za nas :idea: :arrow: :?:

Kako je pa s tole zadevo v primeru mokrote :?:
Uporabniški avatar
 Filipid
Barb napisal/-a:Kako je pa s tole zadevo v primeru mokrote :?:

Ta pravga tekača ne moti nič, tud mokrota ne, kajne Nataša :wink: . Vsaj vroče ne bo :roll: .
 Nataša
Barb napisal/-a:A na "kriple" si pa pozabila
A imaš kakšne rahle in predvsem zanimive "aktivnosti" pripravljene tudi za nas :idea: :arrow: :?:

Kako je pa s tole zadevo v primeru mokrote :?:

Seveda nisem pozabla na kriple. Glede na to, da sem tud sama nekak v tej kategoriji, z veseljem prehodim krajšo progo s kakšnim sokriplem. če pa le-teh ne bo, potem bom pač morala tečt. hodiš lahko??

sicer pa - sej veš...analiza vabi...
hja, če bo huda nevihta...ne vem...bomo zavili kam pod streho na vitamin b, če bo pa kaj manj od hude nevihte pa...glejte prejšnji Filipidov post.
Uporabniški avatar
 Barb
Nataša napisal/-a:hodiš lahko??

Čist odvisno-enkrat ja enkart ne.
Odvisno tudi kakšne bodo še reakcije na terapijo.
...se bom že znašla
Uporabniški avatar
 matejka
Heljou!!!

Danes se torej dobemo! Za Ntin zdravje, pa za zdravje še enih par, k maroderate. Tut jaz se vam bom pridružila, ker se moje vnetje želodca noče in noče pomirit.., ampak tekl pa bomo, tekl!

Edin na analizi bom bl trpela...če boste razne sladkosnede Nataše in Lučkoti in še kakšni, tortice in sladolede basal, k est ne smem! Tko da jest sem za dom u Bistrci, k moram itak b12 jest vsako jutro, k mam slabo kri...

Ta krajša proga je torej neka moja odgovornost, čeprav verjentno od vseh še najmanj časa tečem...upam, da ne bom prepočasna, ker nas v Poletu učijo, naj tečemo na izi...sklepi pa to.
Če bo komu prepočasen tempo, naj se dela, k da ni nč...da mi ne boste moralo zbijal, he he...res he he!!! vsak po svoje, sej se ne bomo zgubil, če se pa bomo pa tut nč hujšga, bo še bl pestro, k se bomo po grmovjih v temi iskal...ups!

Važn, da gremo 'veselo u Kamnik in urno naprej'. Bistrca je tok lepa, samo klopi so pa tut strupeni, tko da autan prineste, da se jih obranimo!

p.s. a ste že kej videli današnji Polet!!!! Končno slika! Tjaša je pa sploh frajerka!!!

juhu!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA