prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 tini
oranzni_slon napisal/-a: Za petek je tini predvidel nekaj hitrih krogov. Tini, kdaj? Kdo se mu bo pridruzil? Pegaz, prides tudi ti naredit kaksen izi krog? Evo, lipi moji, drzite pesti, da ne bo se treba pluzit. :)

Predlagam zbor ob 16h na Slovanu - kdo je za ?

lptini
 Ninocka
Smo v petek ob navijanju Natase in Oranznega slona pretekli kar nekaj ta hitrih krogov.
Kar nekaj meni novih obrazov je bilo na progi, tako da je bil prijeten spoznavno-intervalni trening. :P
Z Ivanom (upam, da nisem pomesala vseh imen :oops: ) sva se dogovorila, da bi opravila se en intervalni trening v ponedeljek na Holmerju, a zal se meni ne bo izslo zaradi drugih obveznosti.

Sem pa za intervale v torek ali sredo, a se trenutno ne vem, kdaj bom imela cas.
Uporabniški avatar
 vidkul
Jaz bi se tudi pridruzilv torek ali sredo ob 16.00

lp Vid
 Nataša
jaz se bom pa ta teden intervalom odpovedala, ker mam rahle probleme s kolenom. :cry:
Uporabniški avatar
 tomaz ny
V soboto ob 10:30 intervali pri vojašnici Moste častim intervale 8 * 1000m (2min pavze=1min hoje, 1min džoginga). Navali narode! :D :!:
Lahko se kdo priključi tudi na krajših razdaljah ali kaj podobnega.
 Pirat
Kako pa konkretno zgleda intervalni trening?
Uporabniški avatar
 tomaz ny
Pirat napisal/-a:Kako pa konkretno zgleda intervalni trening?

Za začetek se ogrejem: 4-5 km teka , naredim dinamične raztezne vaje, sledi tekaška abeceda in 3 ali 4 stopnjevanja.
glavni del: odtečeš intervale (načrtovanih razdalj in hitrosti), med katerimi imaš počitek v obliki hoje, lahkotnega teka. V soboto sem naredil 8*1000m, z 2ema minutama počitka med pos. intervali(1min hoje, 1min lahkotnega teka)-hitrost 3:16/km povprečno.
iztek: po intervalih se iztečeš (jaz prakticiram: kolikor ogrevanja minimalno toliko izteka, če nisi čist adijo :D ).
Uporabniški avatar
 tomaz ny
To sredo popoldne častim intervale 8*1000m pri vojašnici Moste (PST).
Navali narode!:D
Uporabniški avatar
 tini
tomaz ny napisal/-a:To sredo popoldne častim intervale 8*1000m pri vojašnici Moste (PST).
Navali narode!:D

Ura ?

Lptini
Uporabniški avatar
 tomaz ny
Evo ti mene-ko se nekdo zanima pa jaz spremenim plan :roll: . Še včeraj sem razmišljal o tem, da se še nihče ni prijavil, sedaj ko pa se je pa... a glede na to da imam jutri zjutraj prosto na faksu, ker sem danes zvedel, da mi nekaj odpade in bom šel okrog 10ih zjutraj-torej bom okoli 10:20 tam. Popoldne pa seveda iztek, če bo možno.
 jakaski
našu tole temo čist po naključju pa me zanima če ma trenutno tud kdo interes za kšno tako stvar...? (tempo od tomaža sicer ne vem če bi čist sledil, bi se pa trudil :oops: :)
Uporabniški avatar
 tomaz ny
Jutri častim intervale pri vojašnici Moste (PST), in sicer 3*1000m (3min pavza), 3*500m(2min pavza) če se bom počutil dobro pa še 5*200m.
Ura: okrog 12:00. Če je kdo za akcijo se lahko tudi drugače dogovorimo :wink: .

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA