prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 lojzeP
čestitke Sabina tudi iz moje strani :clap:

ali bomo sedaj moški nejevoljno zapuščali vodo na triatlonih, in se divje podili s kolesi za teboj, da vsaj malo zmanjšamo razliko ...... :?

vidim, da je "vrag uzeo šalu", in, da bomoi morali tudi zamudniki nekaj narediti okoli teme, ki se ji reče voda :idea:
Uporabniški avatar
 Binch
Uf...Ninocka, pocasi :lol: En velik respect imam pred vsemi novimi-daljsimi podvigi, ker zaenkrat se vedno (ne vem sicer zakaj, ker mi vedno vse rata) dvomim vase taprvic. Je pa res, da sem zato toliko bolj vesela vsakega novega podviga, za katerega sem bila prej v dolocenem trenutku v zivljenju prepricana da ga ne zmorem, potem sem zacela dvomiti v to da ne zmorem :D , naslednja faza je bila trenirati za to, da bom zmogla in potem seveda, se vrzes v vodo in splavas... Tako in drugace :)

LojzeP, men je vedno vsec ce se kdo podi za menoj :--
Uporabniški avatar
 Binch
Uf...Ninocka, pocasi :lol: En velik respect imam pred vsemi novimi-daljsimi podvigi, ker zaenkrat se vedno (ne vem sicer zakaj, ker mi vedno vse rata) dvomim vase taprvic. Je pa res, da sem zato toliko bolj vesela vsakega novega podviga, za katerega sem bila prej v dolocenem trenutku v zivljenju prepricana da ga ne zmorem, potem sem zacela dvomiti v to da ne zmorem :D , naslednja faza je bila trenirati za to, da bom zmogla in potem seveda, se vrzes v vodo in splavas... Tako in drugace :)

LojzeP, men je vedno vsec ce se kdo podi za menoj :--
Uporabniški avatar
 runner
Ninocka napisal/-a:Bravo, Binch!!! :P :P :P
Prava bodoča ironmanka! :wink: :P

Ninocka kaj ni dobro opisala obcutke

IRONBINCH napisal/-a:...matr, lih fajn je ratal, teh 750m je skor mal premal...sej u bistvu bi zmogla tut ene 1500m...." Laughing Preden pridem do ironmana hvalabogu zacnem cutit posledice in se postavim na realna tla ...

Hej BINCH oz. IRONBITCH khm pardon ... mislim IRONBINCH
:-) (malo sem se zapitkal) :-)

mogoče sedaj zveni vse kot tvoj podpis

..:It'sjustanillusion:..

ampak čez par let sem siguren da ne bo iluzija.

Še enkrat:

Bravo carice!!!
 mojA
Bravo, čestitam ! Jaz pa bijem boj s časom in antibiotiki, ampak plavanja se bom lotila sigurno, po svojem kratkoročnem planu (prva petletka :wink: ).
Uporabniški avatar
 davor123si
ja tkole je;
treningi so ob pondelkih in sredah oz. z drugimi besedami iz pondelka na tork in iz srede na cetrtek zaspim namest ob 1ih kot obicajno ob 3h;
vedno sm totalno naspidiran od plavanja; poskusu sm ze vse mogoce od tega da nc ne jem po plavanju, da se normalno najem, berem dolgocasne knjige, delam vaje za staticno apneo, ki mi pulz zbijejo na 55 na minuto, sam zaspat pa ne in ne :); pa kr skoz se v polsnu analiziram kaj vse narobe delam in tega je kr precej...in pol to traja.:)

zanima me kako se tisti, ki plavate z nami al pa kdo k tut sporta intenzivno v poznih vecernih urah spopadate z pripravo na spanec :roll:
Vem da imate nekateri na treningu podobne tezave kot jaz, pa ker se v vodi bolj tezko govori, lahk tuki napisete vase tegobe :)

men po pravici povedano ze preseda tale nespecnost, muči me pa samo po plavanju, na kolo grem lahko ob 9ih za dve uri(sm hodu poleti skoz) pa sm zaspau ob polnoči kot dojenček.

vsem sotrpinom vnaprej hvala za odgovore,

lp,
Davor
Uporabniški avatar
 pegaz
Živjo,
Za vse nespečneže in ostale zaspance sem odprl novoTemo o spancu.
LL, Pegaz :)
P.S.: Primus, happy? ;)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA