prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 Fotr
Dule napisal/-a: Fotr se vidimo okrog 10 ure v Zaki :wink: !

Nastal je nesporazum :shock: glede datuma, planiral sem tek okoli jezera v soboto, s Tuaregom sva ga tudi izvedla. Mogoče ( vse je mogoče), ampak še nisem čisto siguren, bi pa en krog (bolj počasen :? ) odtekel še v nedeljo, bosta pa s Tuaregom naredila še en ali več krogov. Tuareg je rekel, da bo prišel tudi v nedeljo. Tako da se morda res vidimo okoli 10 ure v Zaki. :?:
Pa tudi Miro ima v nedeljo v načrtu tek okoli jezera, on bo ob 10. uri pred festivalno dvorano. Glej njegovo sporočilo.
Uporabniški avatar
 Dule
Žal je danes pri nas na delu višja sila (beri ledeno) tako da se nismo odpeljali na Bled :cry: . Pa kdaj drugič :roll: !
Uporabniški avatar
 Fotr
Dule napisal/-a:Žal je danes pri nas na delu višja sila

Tudi pri meni, telo mi govori, naj ne pretiravam, :shock: pa še popoldne grem drsat. :o Tuareg je zagotovo prišel, bo pa šel sam malo naokrog, saj bo gotovo srečal Mirota.
Uporabniški avatar
 miro
Hojla
Na žalost sem kar sam tekel okoli jezera in to samo dva kroga , ker kaj več tudi vremenske razmere niso dopuščale , saj sem imel kmalu še eno blaženje - plast vode v copatih , tako , da se noga ni preveč grela.
Na jezeru sta bila samo dva čolna blejskih veslačev , ki so tu pa tam lomili tanko kopreno ledu navodi, pa tudi malo bolj megleno je bilo , tako da z odsevom Simi ni bilo nič , jo bom pa drugič videl v odsevu ali pa srečal na kakšnem teku.
Deževalo niti ni premočno samo čobodra. Na cesti sta bila tudi dva podrta drevesa , za popestritev, kar škoda , da sem tekal sam , saj ima Bled tudi ob takem vremenu svoj čar.
Lp
Miro
Uporabniški avatar
 Tuareg
Tuaregi nismo ravno ljubitelji drsalnih panog po ledu, bolj nam paše
suha podlaga. Zato vsa čast Mirotu, ki je vztrajal tudi v takem vremenu.
Ostali, ki smo danes "špricali", bomo pa prihodnjič pretekli kakšen krog
več, če se strinjate.
Uporabniški avatar
 simi
Pa še moje poročilo nedeljskega teka :arrow:
pri nas je bilo tudi malenkost ledeno, ni pa bilo tako kot vi pravite, na srečo :roll:
Okolica našega jezera ni asfaltirana, tako da sem se poleg še malo drsala po kamenčkih in zamrznjenem blatu. Zunaj ni bilo žive duše, razen strička, ki skrbi za parkirišče in pa policijska patrulja me je dvakrat obvozila :shock: , kar niti ni bilo slabo, ker sem res zalutala globoko v gozd (policija zato, ker je pred leti državno mejo prečkalo veliko 'izbeglic' in so t.i. varuhi meje :wink: ).
To je res pravi skriti paradiž :wink: , tak da se kdaj morate odpraviti tudi na ta konec SloLOVEnije :!:
Uporabniški avatar
 Fotr
simi napisal/-a:To je res pravi skriti paradiž :wink: , tak da se kdaj morate odpraviti tudi na ta konec SLOVEnije :!:

S Tuaregom sva se med tekom okoli Blejskega jezera pogovarjala, da bi bilo fajn organizirati kakšen tridnevni (ali več) tabor tekaškega foruma. Kako bi se to naredilo še nisva potuhtala, je pa ena ideja :idea: in možnost, da tečemo ob lepotah, kot je Bukovniško (in druga) jezero. :)
Uporabniški avatar
 Z*
Madonca, Fotr, to pa JE ideja! :idea: Dajta vidva s Tuaregom kar še naprej lepo skupaj potekati, bosta gotovo zgruntala, kje, kdaj, kako :?: tako akcijo pripraviti. Bukovniško jezero je res poezija v malem :!:
Že ob sami misli na ta pomurski biser se mi vklopi kurji značaj in ob spominskem prelistavanju biotočk energija s potenco po telescu zaokroži. :wink:
Bo treba kuj novo temo "Srečanje" odpreti, pa hop v knjižnico po karte Slovenije in monografije o slovenskih jezerih ter takih in drugačnih stoječih in bolj opotečih vodah.
Kaj bi mi, deca, brez tebe, Fotr?! :oops:
Uporabniški avatar
 ero
Fotr napisal/-a:S Tuaregom sva se med tekom okoli Blejskega jezera pogovarjala, da bi bilo fajn organizirati kakšen tridnevni (ali več) tabor tekaškega foruma.

hja, podaljšano vikend šotorjenje v Martuljku, Zaki, Bohinju, Logarski, ... (vstavite svoj predlog...) - super ideja :!:

naredimo jutranji in večerni tek, vmes še kake hribe ali kolesarjenje...
Uporabniški avatar
 simi
Fotr je napisal:
S Tuaregom sva se med tekom okoli Blejskega jezera pogovarjala, da bi bilo fajn organizirati kakšen tridnevni (ali več) tabor tekaškega foruma.

Ero je napisal:
hja, podaljšano vikend šotorjenje v Martuljku, Zaki, Bohinju, Logarski, ... (vstavite svoj predlog...) - super ideja

Same dobre ideje :!:
Dajmo odpret novo temo in zberimo predloge...vem, da bo DOBRIH predlogov še preveč :wink:
Uporabniški avatar
 Tuareg
Idej je več kot dovolj. Bi pa predlagal, da o takem projektu zainteresirani
najprej rečemo besedo ali dve na kakšnem izmed "občnih zborov", da
"začrtamo smernice", kot se reče v političnem žargonu.
Uporabniški avatar
 miro
Pomlad nepreklicno prihaja!!
Danes sva s prijateljem na teku okoli jezera videla , kar nekaj deklet , ki so pričele z "urejevanjem" postave , tako ,da sem si lahko malo spočil oči.
Opazil sem tudi eno "zaubr" deklico- članico našega foruma, ki pa se je samo sprehajala s starši.
No odtekla sva samo tri kroge , ker je prijatelj še čutil včerajšni tek v Bistrici.
Upam , da bova skupaj prišla na pomladanski tek , jaz skoraj zagotovo pridem.
Se vidimo!
Lp
Miro
Uporabniški avatar
 Staša
Podatek sem nekje enkrat že zasledila, pa ga sedaj ne najdem - koliko je 1 krog okrog Blejskega jezera?
Hvala za odgovor!
Uporabniški avatar
 Tuareg
stasa napisal/-a: koliko je 1 krog okrog Blejskega jezera?

To zanima tudi mene. Z varianto ob jezeru pod "Titovo" vilo ali ob cesti
navzgor mimo odcepa za Bohinj. Bo kdo rekel, kakšen domačin sem,da
tega ne vem, ampak tako pač je. Teka okrog jezera sem se izogibal,
dokler nista Fotr in Miro objavila svojih "tekopisov" s zanimivimi doživetji.
Če podatka ne bo, bom kje kakšen malo daljši meter poiskal in ob prvi priložnosti šel pomerit. V slučaju, da kdo pride pomagat, bomo pa še malo prah pobrisali po jezeru.
Uporabniški avatar
 H2O
živjo,
matevž je napisal, da meri krog okoli jezera 5,8 km.
vsekakor ga bom jaz enkrat to pomlad pretekla undercover, da si slučajno ne bi, v primeru, da se vam kdaj pridružim, naredila prevelke sramote :? :? :? :?
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA