prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 milkec
tini napisal/-a:
milkec napisal/-a:
NA žalost me je ujela noč, ampak izpit sem pa z 10 naredil!

Cestitam. :) :) :)
Torej lahko v kratkem pricakujemo kaksno rundo iz tega naslova! :) :) :)

LpTini

Ja kaj naj rečem.... Ja en četrtek po Holerju seveda, kaj pa drugega!
Uporabniški avatar
 H2O
četrtek, ura 18.05, močvara holmer, dve tekačici neznanega porekla, nekaj nevarnih metalk krogel in diskov, dva do trije rovokopači....and me and me only :? :? :? :? pa sem si privzdignila tekaške hlače, tako na način...ste brali andersenovo pravljico svinjski pastir? ko so princeska in dvorne dame privzdigovale krinolince, da so prišle do pastirja s pojočim lončkom? no, na ta način sem jaz odstopicala nazaj do avta :? :? :? :?
Uporabniški avatar
 ero
H2O napisal/-a:no, na ta način sem jaz odstopicala nazaj do avta

kam se ti je tako mudilo? če bi počakala še pet minut, bi pozdravila naju s Pio. na holmerju sva potem krožila vse do sedmih.

veš, včasih je težko priti točno ob času. po četrti iz službe, nekaj vase vržeš, robo vkup zmečeš, postoriš še kaj nujnega in čas kar leti...
Uporabniški avatar
 H2O
ero, saj se mi sploh ne bi mudilo, če ne bi bilo takih mlakuž. čeprav sama, bi sigurno ostala, pa odtekla kakšne pol urce. ampak sem sklepala, da vas zaradi močvare pač ne bo in sem šla domov skledce pa trebušnjake delat :D
naslednji četrtek torej :D
Uporabniški avatar
 tini
ero napisal/-a:
H2O napisal/-a:no, na ta način sem jaz odstopicala nazaj do avta

kam se ti je tako mudilo? če bi počakala še pet minut, bi pozdravila naju s Pio. na holmerju sva potem krožila vse do sedmih.

veš, včasih je težko priti točno ob času. po četrti iz službe, nekaj vase vržeš, robo vkup zmečeš, postoriš še kaj nujnega in čas kar leti...

Hoyla!

Tudi jst sem prisel mimo, samo sele ob 8-ih, ker sem imel guzvo v sluzbi! :(

LpTini
Uporabniški avatar
 H2O
jutro vsem,
nekje sem včeri zvečer zasledila, da je ta četrtek ponovno cooper. pa sem bila preveč zaspana, da bi šla raziskovat o cooperju dalje...
torej bom ta četrtek spet sama tekala po holmerju? :? :? :?
Uporabniški avatar
 ero
H2O napisal/-a:torej bom ta četrtek spet sama tekala po holmerju? :? :? :?

ta četrtek je cooper na Kodeljevem, tako da bo holmer verjetno sameval... naslednji četrtek pa predlagam trening na Brdu pri Kranju, kot uvod v županov tek

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA