prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Ja pa tak deževen dan....ampak midva z Medotom se nisva dala, res da nisva tekla klasičnega kroga ampak sva jo usekala v Kamniško bistrico in nazaj. Pri žičnici naju je fajn opralo od gamsa naprej pa pogrelo toplo sonce....se vidmo.
Eden več kot prejšni torek, torej pet tekačev:Cicman kot šprinter, moja malenkost kot pravokator v klanec nato pa še Zvone, Bojan B. IN Tone P. Časi od 1:11,06 do 1:20,00.....SE VIDIMO NASLEDNI TOREK....če ne boste že na dopustu.
Torek je skoraj mimo, tudi nevihta je že mimo, prav tako tekaško druženje. Družili smo se: Tekač007, Fritz, Zvone, ki je tekel sam prejšnji torek, B. Bojan, Roman in Tone P. Druženje smo prijetno zaklučili pri mene doma ob Laškem PIVU..... SE VIDIMO....seveda na tekaški rundi in ne na PIVU, ha,ha,ha
Po dolgem času spet dekle na druženju, tako je imel Tone spet žensko družbo. Ja pravokator Cicman se je vrnil z dopusta in smo imeli zadnje tri KM tempo za 3:40 na koncu je to zneslo 1:11,30. Teklo nas je šest, vreme pa super ravno prav se je pooblačilo da ni bilo preterane vročine.....se vidmo nasledji TOREK...
Moja zadnja torkova runda pred dopustom. Vreme nam je malo zagodlo ampak JAZ, ANDREJ in GREGA F. se nismo ustrašili. Zanimivo malo pred šesto je dež prenehal in takoj po koncu runde spet začel, res je pa da smo odtekli malo krajšo varianto. Nasledja dva torka bom manjkal zato vam želim čim več užitka ob druženjih... se vidmo sredi avgusta.
  • 1
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 63

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA