prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

ker zgleda, da v tej državi tiste, ki se rekreiramo udarijo z lisicami po žepu je to čista svinarija, ampak zgleda, da postaja trend, ker tudi smučanje, pa pohodnišvo pa kolesarstvo in še kaj prihajajo na črno listo pri zavarovalnici.
zgleda, da je bolje, da vsi pijemo pa kadimo in se nažiramo kot pujski ter za to dobimo še popolno zdravniško oskrbo.
grrrrrrrr................... :evil:
sem si moral dušo olajšat........... :mrgreen:
P.s.
vabim vse v grosuple na moj krožnik.......ccca 9,5 km je proga in ima samo eno napako, ker večina poti poteka po cesti,ampak na srečo ni preveč prometa.
p.s.2
parkirišče zagotovljeno in brez lisic :clap:
No, pa še nekaj od ene skoraj že pozabljene:
Jakica se je po "milijon letih", verjetno nekako bolj ali manj po polžje v primerjavi z dolgoletnimi K-rožnikarji, od okoli 17.00 do 18.00 potikala po Šišenskem hribu z okolico. Bilo bi mi v veliko veselje, če bi srečala kakšen znan obraz :wink:.
Pa mogoče ob kakšni drugi-torkovi priložnosti.
Lp, M.
bobr napisal/-a:In eni zganjamo ekspresno rehabilitacijo :cry:

Več nas je :( Jaz sem se v tej fazi odločila le za počitek... mogoče bo pomagalo :wink:
Nazadnje spremenil nana, dne 15 Sep 2009, 22:27, skupaj popravljeno 1 krat.
Parkirišče pred Živalskim vrtom je sprejelo 5 tekačev, ki se bojijo Zoranovih redarjev. Mojca je v izbrani družbi naprej odtekla naprej midva pa lepo počasi zadaj kot ponavadi. :D
Bobr drži se!
Nazadnje spremenil pajo, dne 16 Sep 2009, 12:49, skupaj popravljeno 1 krat.
pajo napisal/-a:Parkirišče pred Živalskim vrtom je sprejelo 4 tekače, ki se bojijo Zoranovih redarjev. Mojca je v izbrani družbi naprej odtekla naprej midva pa lepo počasi zadaj kot ponavadi. :D
Bobr drži se!

Ja, me je Pajo določil, da sem hitrejša :-- in naj špilam vodičko po Rožniku rainesu in njegovemu bratu (žužiju :? ), ki sta prvič prišla na Krožnik :clap: . Sem bila kar fajn počaščena in nalogo kar resno vzela :lol: . Meni je bilo prav super, upam, da sta bila tudi sotekača zadovoljna...sta kar mogla bit, kakšnim hitrejšim se bosta lahko drugič priključila...Aja, pa hvala vama, zdaj saj vidim, da sem sposobna tudi v en majčken hitrejšem tempu KRožnik odlaufat. Je šlo prvič (z odšteto čakalno pauzo na vrhu) pod eno urco. Na koncu pa še slastni grški piškotki :clap: ...samo Pajo, maš ti še možgančke na off :-- , jst sem nas pet pred ZOOjem naštela.
Ojla,

Ob 18:00 sva bila na klasičnem mestu samo dva (jest in Vidukl - z psičkama). V najinem pogovornem tempu in malo zvedavosti kužic nama ni uspelo ujeti skupine, ki je štartala pred ZOO. Tako smo sami zaključili Krožnik ob polno dobrih pasjih nasvetih... :clap:

PS o lisicah pa ni bilo nič duha... :--
Loni napisal/-a:Namesto da bi jaz zdajle finiširala K-Rožnik, čepim tle doma in se skušam prepričat, da ne smem obut superge. :--( Ma ne deluje ravno najbolj.

In mislim, da si kmalu popustila. Obveščevalna služba te je opazila pri tekanju za bežigradom. :shock:
jakica napisal/-a:No, pa še nekaj od ene skoraj že pozabljene:
Jakica se je po "milijon letih", verjetno nekako bolj ali manj po polžje v primerjavi z dolgoletnimi K-rožnikarji, od okoli 17.00 do 18.00 potikala po Šišenskem hribu z okolico. Bilo bi mi v veliko veselje, če bi srečala kakšen znan obraz :wink:.
Pa mogoče ob kakšni drugi-torkovi priložnosti.
Lp, M.

Ma, mi je prou žou...
Kar tako bumf na enkrat, pa brez poročila kaj se je zgodilo potem...
ROSI64 napisal/-a:In mislim, da si kmalu popustila. Obveščevalna služba te je opazila pri tekanju za bežigradom. :shock:

Deluje od danes naprej, v planu je pisalo za včeraj še lahkotni tekec dolžine 5km in če se temu, kar sem jaz včeraj zganjala reče tek, potem pa res ne vem. Tako sem šla pa sosedu umerit njegovo progo, naredila prekrške in jo odmaširala mimo stadiona, vse to pa v onih copatah brez podplatov, feelmaxicah, ki se na asfaltu super obnesejo. Potem ko sem nekajkrat peto pribila, mi ni prišlo več na misel kakršnokoli stopanje na ta del stopala, jo preveč čutiš.:wink: No, vsekakor sem podrla rekord v času na 5 km (seveda z napačnega konca :-- ).
Softi je na forumu zapisala:
"Včeraj ob 19.uri sem med tekom opazila, da imajo skoraj vsi avtomobili parkirani v prvem dovozu v Mostec(tisti, ki pelje do skakalnice), tiste prav nič lepe rumene lisice na kolesih.
In potem sta se ravno mimo pripeljala še možakarja iz Mestne kazenske divizije, ki sta mi zaupala, da so se včeraj večkrat peljali preko parkirišča vse do Mosteca in avtomobile dodatno obuli v lisice, ker se tam pač ne sme parkirat. Kot kaže jih dež ne moti, ker sta delo opravljala zelo vestno.
Torej za vse tiste, ki parkiramo pred Mostecom, morda bi bilo smiselno parkirat, kje drugje , ker kazen menda ni ravno nizka.

Če je bilo res pri poročilih ne vem, se mi vseeno zdi prav da povem....

Imejte se fino

N."

Šef bobr, a bomo start K-Rožnika predstavili na parkirišče ZOO vrta :?:
Nekaj podobnega so zganjali tudi lansko leto, vejo, da se vsi pripravljajo za maraton, pa da lahko dobro služijo. No, pa ker je pol centra zaprtega za promet, so morali najti drugo lokacijo za delovanje
Folk tudi jaz sem videl lisice na avtih prejšnji teden ko sem se mimo peljal. Nimamo kej raf ima prav, očitno smo izobčenci ker radi kaj naredimo zase dobrega :cry: Prokleta okoliška banda nevoščljiva.
Naj se ljudstvo odloči kako in kaj s parkiranjem. Običajno se parkirišča najdejo tudi pred Tabu poslovno hišo na križišču šišenske - pod hribom. Ampak kakor se boste zmenli tam boste parkirali. Jaz če že tečem v tem koncu grem tako ali tako od doma peš in nimam težav s kovinskimi lisicami :).

Drugače pa mene boste le še redkokdaj videli na uradnem torkovem krožniku. Na žalost in veselje se mi v življenju postavljajo druge prioritete. Preprosto mi ne bo zneslo v tem terminu tečt tako da se pa več beremo na forumu 8) Lepo tekajte in držite tradicijo še naprej :!:

Naj živi Slika
Ma, mi je prou žou...
Kar tako bumf na enkrat, pa brez poročila kaj se je zgodilo potem...

Nobene posebne tragičnosti ni v tem in luzer ni ti potrebno nič kaj dosti dramatizirati.
Vedno se najde še kakšna priložnost.
No, vse skupaj nekako ni tako na bumf, samo prav posebej zadev nisem evidentirala ali pa o tem na dolgo in široko poročala. Gre dejansko za okoli enourni odklop, kjer se združi prijetno s koristnim. Pa tako ubijemo tri muhe na en mah :wink: .

Pa se vidimo in beremo, lp vsem.
  • 1
  • 201
  • 202
  • 203
  • 204
  • 205
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA