prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Heeej, mojculja, kar kolcilo se mi je od dobre volje, ko sem ugledal ime trase, ki si jo prilepila. Rolada.
Biz, v resnici je trasa nek kompromis med mojculjino in tvojo.
Ne vem kdo je avtor; predvidevam, našla sta nek stari bobrov osnutek.

Biz, oglasi se mi kaj in odtečeva katerikoli dan. Če boš prišel v torek pa sploh lahko računaš na množico forumašev.
pajo napisal/-a:Nekdo je pred predkratkim pretekel 2000 km. Ni dejal, da se bo oglasil na Krožniku? Pa se nisem sam na to spomnil nekdo ima pač boljši spomin od mene. Nekateri bi pa prišli jutri na dotično lokacijo. Ni nujno, da samo na tek.

Pas masters...šele sedaj sem tole videl. A tako me ti v zobe daješ. Užaljen, da veš. Ob prvi priliki ti vrnem cepke, ti pa meni vse medvedke...une ta plišaste.
No sedaj pa resno...takoj, ko bo možno da spravim skupaj en normalen torek, se vam pridružim. In tudi kremšnite bodo.

LP
Matjaž
luzr napisal/-a:Heeej, mojculja, kar kolcilo se mi je od dobre volje, ko sem ugledal ime trase, ki si jo prilepila. Rolada.
Biz, v resnici je trasa nek kompromis med mojculjino in tvojo.
Ne vem kdo je avtor; predvidevam, našla sta nek stari bobrov osnutek.

Biz, oglasi se mi kaj in odtečeva katerikoli dan. Če boš prišel v torek pa sploh lahko računaš na množico forumašev.

Ja, z veseljem se bom kdaj pridružil, če le niste prehitri; jaz pod 5:00 še po ravnem ne tečem, kaj šele v hrib. To so torki ob 18h pred ZOO za eno urico?

Sem pa šel včeraj zvečer ob 22h do Mosteca in srečal eno lepo lisico, tako čisto pravo, ki pa zame ni bila zainteresirana, tako da sva se hitro razšla. Je imela zelo lep košat rep, definitivno ni bila muca, saj je bila precej večja, pes pa tudi ni bil.
Biz napisal/-a:Ja, z veseljem se bom kdaj pridružil, če le niste prehitri; jaz pod 5:00 še po ravnem ne tečem, kaj šele v hrib. To so torki ob 18h pred ZOO za eno urico?

Brez skrbi, luzr tudi ne. Vsaj upam. :roll: :shock:
(Sicer pa njega na uradnih k-Rožnikih verjetno tako ali tako ne boš srečal, ker on menda teče ob lihih dnevih.)
K-Rožnik je ob torkih, načeloma start ob 18.00, vendar spremljal forum, ker velikokrat kdo napove tudi tek ob drugi uri po isti trasi. Start je pa, če se ne motim, zdaj res tudi uradno prestavljen pred ZOO.
Biz napisal/-a:včeraj zvečer ob 22h do Mosteca in srečal eno lepo lisico, tako čisto pravo, ki pa zame ni bila zainteresirana, tako da sva se hitro razšla. Je imela zelo lep košat rep, definitivno ni bila muca, saj je bila precej večja, pes pa tudi ni bil.

Olala, pa ravno včeraj nisem šel v tisto smer z beštijo. Bilo bi zelo veselo, če bi srečal rdečerepko. Namesto pecanja rdečelaske se je cucek dovolil šraufati mali divji terierki.

Biz, pokazal mi boš točno lokacijo, kje je to bilo. Ker, če je res in ni bila irska seterka, bo treba poklicati veterinarsko... Sicer vem da so lisice tudi na Grbi, še bližje naselju...

Spela* si od sedaj sploh ne bo upala na večerne sprehode...
Že res, da sem imel samo rudarsko lučko in to ponoči, ampak to ni bil pes. Bilo je točno na križišču, kjer se makedam, ki gre od večne poti proti vodovodu odcepi za mostec (zgornji odcep). Jaz sem prihajal iz mosteca, lisica pa od smeri večne v gozd med vodovod in mostec.

Veterinarsko praviš - torej to ni normalni habitat lisic? No ja, jaz sem jo prvič videl tukaj, je pa res, da se ponoči ponavadi ne potikam po šišenskem hribu.
Bomo kaj migali jutri ob 17h? Mojca vem ti ne moreš,Lenči je zasedena,Lucija žal jutri ne utegne,Jakici ne znese,žena je po dežurni,Ira okreva,za Loni prekratko,Maca in Mušnica sam Bog ve,5trca ima skriti trening ob ponedeljkih,Dolsko okreva... ostali pa baje pridejo. :D
  • 1
  • 203
  • 204
  • 205
  • 206
  • 207
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA