prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

mojculja napisal/-a:Jaz bom danes majčken prej na unem koncu tekla. Mogoče pa se vam ob 17.30 pridružim na "enga takratkega" :wink:

Temno bo za po koreninah skakat. Sploh če gremo čez mostičke. Mislim, da boste še službah ko bom šel okoli.
pajo napisal/-a:
mojculja napisal/-a:Jaz bom danes majčken prej na unem koncu tekla. Mogoče pa se vam ob 17.30 pridružim na "enga takratkega" :wink:

Temno bo za po koreninah skakat. Sploh če gremo čez mostičke. Mislim, da boste še službah ko bom šel okoli.

Pajo, očalca na nos, to je veljalo za prejšnji teden... :--
Sem mislil tudi jaz priti. Žal zaradi faksa ne morem priti pred šesto uro.

Bi šel kdo jutri z mano K-Rožnik laufat? Imam čas kadar koli po 11. uri. Lahko tudi Golado. Karkoli.

No in še nekaj o posledicah polmaratona: muskfiber + močna migrena, ki sem si jo ublažil z nažiranjem Lekadolov. Musklfiber je danes tudi v veliki meri izginil, ker sem opravil nekaj malo hitrejše hoje.
Tako, preživeli pomaratonski Krožnik, ki je minil v lepem sproščenem vzdušju in tempu kot se tudi spodobi po takšnih in drugačnih podvigih..... :D :D

...se pa pozna da smo prestavili uro in da nas vsak dan sonce prej zapusti....ja, bo treba naslednjič kar lučke s seboj vzeti.... :D

Tokrat smo se za vas trudili: Asterix, Vidkul, MiciM, Marjan z Goric, Maj, Helena, Andreja in moja malenkost...upam, da nisem koga pozabil... :oops:

P.S. Včeraj smo nekako razmišljali, da bi klasični Krožnik majčkeno podaljšali in mu dodali kakšne 4 dodatne kilometre...in si tako še malo podaljšali sladkobo torkovega tekanja.... :lol: :lol: ...morda kakšen predlog za kakšno dodatno potko... :D

....seveda klasika ostaja....to bi bila ena od variacij KRožnika za tiste bolj neutrudne... :lol: :lol:
  • 1
  • 207
  • 208
  • 209
  • 210
  • 211
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA