prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Bilo je vroče ampak sedem tekačev, štiri proti tri v korist daljše proge. Čas dalše 1:09,30 kar ni tako slabo če upoštevamo razmere. Pogrešamo pa žensko družbo nevem kaj se jim je zamerilo, družba ali proga. Se vidmo....
Krasen torek, mogoče mal toplo ampak krasno druženje.....Sebo, Denis in moja malenkost na dalši progi...na takratki pa, Tone P.,Miha H. in Bojan B.....bosonogi Cicman se je pridružil v Godiču in bos tekel cca 3 km. Se vidmo naslednji torek....
Vidi se da bliža se LJ maraton, vsi smo tekli na daljši progi; moja malenkost, Fritz, Bojan G.,Bojan B.,Tone in Miha. Časi od1;09.40 do 1;22,00. Pogrešam pa kar nekaj tekačev,ki so že hodili na druženja no ja se vidmo naslednji torek....
Mark, škoda da nisi prišel že danes, no pa dobro došel naslednji torek......Danes se nas je zbralo devet. Po dolgem času se je vrnil na rundo organizator zimske lige na sv. primož Cvelenti, Cicman je spet tekel bos, Medo nas je spremljal del poti na kolesu. Ostali....Tekac 007, Fritz in Denis smo lovili ubežnika na tadolgi progi Bojana G. Časi od 1:08,15 do 1;13,30. Grega, Tone P.in Miha so pa tekli krajšo progo. SE VIDMO.....
Tekač007, tako kot sem garal včeraj, nisem še nobeno rundo. Ko sva se vračala s Ferbežarjev sva imela debato, samo on je govoril lahotno, jaz pa sem komaj lovil samo :)) mi manjka km........ sej bo. Družba pa 5+ :clap:
  • 1
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 63

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA