prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Loni napisal/-a:Sem imela krasno družbo treh mladcev od začetka do konca. Pridem spet, sem kar malo pozabila, kako fletna zna biti ta Golada.

Vidim, da si bila v izbrani družbi :D Ah... :clap:
Hoj!

:) V cetrtek vem, da boste vsi jamrali, da so blizu trojke. :twisted: Ampak jutri je torek in bi lahko eno tako miceno in kratko Golado zakrožili. :P Anedale. :D Ura po običaju. Izbira tisti, ki pride. :)

Lp, Jusuf :P
Jusuf napisal/-a:Hoj!

:) V cetrtek vem, da boste vsi jamrali, da so blizu trojke. :twisted: Ampak jutri je torek in bi lahko eno tako miceno in kratko Golado zakrožili. :P Anedale. :D Ura po običaju. Izbira tisti, ki pride. :)

Ali pa pridete, na tradicionalno torkovo KRožnikarjenje.... vabljeni.... :D :D
http://www.tekaskiforum.net/viewtopic.php?p=222528#p222528
Jusuf napisal/-a:Hoj!

Hm... jaz bi... če ne bi šli pred 18-to... pa če pride še Oranžni slon :) ... pa glede na to, da me že celo večnost ni bilo... a je zbor tam, kot je bil preden so se lotilih gradbenih posegov?

LP, june
Pozdrav!
june napisal/-a:Hm... jaz bi... če ne bi šli pred 18-to... pa če pride še Oranžni slon :) ... pa glede na to, da me že celo večnost ni bilo... a je zbor tam, kot je bil preden so se lotilih gradbenih posegov?

LP, june

Ja, vredu naj bo ob 18:00 + . :)

Lp, oranzni slon
Po več kot tednu ni sem spet treniral ravnino na Golovcu in potem na PST-ju. Tek v visoki vlažnosti mi vedno zelo paše in tudi danes mi je. Zato mi je uspelo izvesti enega boljših treningov na ravnini v zadnjem času. Menim da bi morala biti večina treningov takih.

Podlaga PST-ja je bila rahlo mokra in zato je pesek prijel. Kadar je tisti pesek suh kot poper spodrsava in zdi se da tečeš kot po tekočem traku. Danes pa je letelo.

Na take treninge!

LP, Bojan
Dragi moji

Saj vem, da vam je dal Jusuf vetra v torek. Ali ga je se kaj ostalo za danes popoldne, za klasiko? Jaz bi prisel ob 18 h, za zlo zlo pocasno varianto. Zbiram pa tud predloge.

Vas skoraj izgubljeni in tudi komaj najdeni

Nadvodovojvoda
  • 1
  • 211
  • 212
  • 213
  • 214
  • 215
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA