prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

K-rožnik 9,1 km
Podaljšani k-rožnik 13,22 km

Kaj bi bilo 11 km? Hm, npr. če greš navaden k-rožnik, med Rožnikom in Tivolijem pa greš po poti podaljšanega (okoli Šišenskega hriba in proti cekinovem gradu, namesto direktne poti proti kopališču).
Hvala vama

Ja že, saj zato pa ne morem iti vsak dan. Ampak tiste kiloemtre do štarta pretečem tako počasi da popolnoma nič ne štejejo. Pa ne zato, ker nočem, ampak preprosto ker ne morem zaradi semaforjev.

Še enrkat me morate peljat na Golado. Golovec mi je bližje kot Rožnik. Zadnjič sem laufal na Golovec in je blo čist super.
Mini posadka, a je bilo vseeno fajn, Avi je enkrat za spremembo meni špilal kavalirja, vmes je še kak ovinek naredil, ampak je zmeraj prisvetil nazaj. Odločitev je padla, ob torkih se dela samo do pol štirih, na kake nadure naj kar pozabijo. Mi je KRožnik precej bolj všeč kot čepenje v pisarni.
Potem si bil sam med ženskami :mrgreen: :D …. Sem ti že nekaj omenil, da si res gonilna sila te proge, termina, za kar ti izrekam vso čast :cast: … tu ni verjetno samo želja po teku za sebe, ampak mogoče v odgovornosti do drugih, da jih zbereš :clap: ? Me prav zanima koliko nepretrganih torkov si že na Rožniku :lauf: ? Jaz sem si vzel malo odmora kar mi prav paše in potrebujem, da se malce psihično spočijem od teka, da bom potem z večjim veseljem tekel. Ne verjamem da bom lahko dolgo zdržal v pavzi, zato sigurno še pridem. Novih tekov zame Golovec in PST pa sigurno ne želim zamuditi.
jaz pa bom ob torkih tekala bolj zgodaj, še posebno če bo sonček saj je bolj prijetno, tudi včeraj sem.
imam novo proga od doma do doma - 11km, z možnostjo krajsanja za 2,5km :D

:wink:
Jozgol....ja na to pa nisem niti pomislil, da sem bil "blažen med ženami"... :lol: :lol: ...nepretrganih torkov...ma ne prav dosti....sicer prav nič ne spremljam svoje prisotnosti ampak se mi zdi da me v septembru sigurno enkrat ali dvakrat ni bilo... :wink: :wink: ..
...res pa je, da se kar velikokrat prikažem na Krožniku pa morda spotoma še kakšnega vzpodbudim, da nam pride delati družbo... :lol: :lol: :lol: ...tako sva lansko zimo z miciM prav lepo krožila po rožniku tudi v snegu in ledu.... :lol: :lol: :lol:

miciM...ko bi imeli vsi to srečo.... :wink: ...eni bomo kar obsojeni na temo...ampak se ne damo motit.... :lol: :lol: :lol:
AVI napisal/-a:Ja, včeraj se je pa poznalo, da je bila v nedeljo Palmanova.. :lol: :lol: :lol: ...vendar najbolj vstrajni vstrajajo :D :D ....tokrat smo za vas tekli v prvi skupini Mojculja, Andreja in Helena, v drugi pa Loni in AVI...ma, je bilo prav fino tako, da drug teden ponovimo... :D :D

Ja, tokrat je bila naša skupinica res prva (na cilju) :lol: ... ampak zgolj zato, ker smo si bile enotne, da je za naše po Palmanovi utrujene tačke skrajšana varianta Krožnika čist dovolj. :wink:
  • 1
  • 212
  • 213
  • 214
  • 215
  • 216
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA