prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

...včeraj je bil pa res nepredvideno podaljšan tekec....ravno ob zaključku sem srečal še Loni in marjana in seveda se dobri družbi človek kar težko odpove...in tako je sledilo še enkratno prečenje golovca....super je bilo... :D :D :D

P.S. marjan hvala za pijačko.... :D :D :D
Dragi moji,

mene na uradni štart Golade včeraj ni bilo, ker sem imel druge obveznosti. A ko sem jih obvezal do konca, sem okrog 20h pujsnil na "Golado JP2" preko Golovca v smeri klasike, a s štartom na Janeza Pavla II, torej 100m naprej od okljuke pri vojašnici na Roški. Deževalo ni, bilo je prijetno in mokro, gremlin pa je nameril 1:02 za 10,42 km, torej povprečni tempo 5:52.

A ne bi bilo fino, ko bi nam garmin še kako pesmico zašpilal in čokolado zdownloadal, ko bi jo rabili?

No, delamo na formi in se kmalu vidimo!
Dragi "mucki(/ke)"!

Tudi ta teden ima četrtek. :) In tudi ta četrtek ima Golado(ki je seveda ne pozabimo tudi stanje duha). Vsaka strvar se enkrat začen in sedaj vas sprašujem, kdaj bi vam ta teden sedel začetek? Takoj po službi? Pozno zvečer? Predloge udeležencev zbiram do četrtka zjutraj ob 08:30 CET. Velja tudi mujo ali zs.
Orazni slon seveda pride, ker je že zacelil rane s teka trojk in pomil posodo. ;) Obljubil je, da ne bo divjal ali opravljal Angelce. :) Sam se bom v tem času posvečal drugim opravilom (ala izležavanje na preprogi). :twisted:
Toliko za danes. :P Ostalo sledi v četrtek. :D

Srečno!
Jusuf
V ponedeljek sem naredil relativno dober trening po Golovcu glede na to da je bilo koamj dan po tekmi.

Včeraj pa sem se spet počutil odlično in imel namen naresti hiter trening. Pa mi ni uspelo, ker so se mi že po manj kot kilometru vnele stopalnice. Zato sem trening raje prekinil da ne bi prišlo še do hujših poškodb.

Malo sem se tudi igral in uspel pri merilcu hitrosti na Prulah doseči hitrosti 31 km/h na uro in tako prvič v življenju uspel peš preseči omejitev hitrosti (30 km/h).
Hoj!
raziskovalec napisal/-a:Se bom prilagodil, kakor se odločite. In pridem.

Torej, stanje je tako, da je start ob 18:00 na obicajnem mestu. :D Ali bo leva ali desna se se ne ve. :twisted: (zanalasc PRESS)

Lp, Jusuf
Pridem tudi jaz. Če bom preglasovan, bomo pa tudi tekli :) :)

Po predvčerajšnjem jurišu na vrh Golovca sem povsem konfidenten, da mi bo Slonov počasni tempo v pogovorni fazi prav prišel. (Nisem čisto gotov, kaj pomeni konfidenten PRESS)
Uha, danes smo ga kar žgali - leva Golada, Razy in Slon (če ni bil Jusuf?), 59:10
Sem se malo spotikal ob jezik, ki mi je molel iz goflje...

Vmes srečali Eggy, ki je v formi prikruzala dol z Golovca - siguurno smo se zaklepetali VSAJ za 1, če ne 3 minute... :roll:

Ja nič, bo treba mal potrenirat, ne? :oops:
Hoj!
pegaz napisal/-a:Pridem tudi jaz. Če bom preglasovan, bomo pa tudi tekli :) :) ...snip, snip...

Orazni mi je vse priznal in vas zaspecal. :) :D Kazni so v pripravi Lufer. :D
Skratka, udelezba je bila primerna. Tempo ravno pravi, da so pripujsali okrog v manj kot uri. Razi se je izkazal kot carovnik saj je iz toyote pricaral neskoncno vrsto steklenic pijace takoj po teku. Beseda je menda tekla tudi o ugodnem nakupu copat.
Naslednji cetrtek bo Golada prej, saj je treba preznojena telesca se uredit za otvoritev razstave (nanedese1prdanesmejosmrdet PRESS).
Toliko sem lahko razbral iz slonovega brbljanja tik pred spanjem v katerega je revez takoj po vecerji omahnil. :)
Lp, Jusuf
Loni napisal/-a:
Laufer napisal/-a:V planu da se pojavim :laola

Plan B :-- Laufer je šel z mano na kavo.

Loniii :D a se nista mogla pogovorit na Goladi :D No naj vama bo. :wink: 8)
Ja včeraj je bila po dolgem času ena (po spolu in smeri) uravnotežena Golada. Trije smo tekli, dve dami sta nas štartali (in pričakali v cilju), eno smo pa še srečali na teli levi varianti, ki je leva v smeri in po tem, da ima manj klancev kot desna (je pa zato na njen en neskončennnnn vzpon).
Debatirali smo (pravo moško debato) in prišli kljub dolgemu ..... :D klepetu s še bolj vitko Goladarko, kot smo jo imeli v spominu, in (deloma) rahlo podaljšani varianti, pod uro v cilj. Še dober, da je Pegaz imel uro, drugače sploh ne bi vedeli, kako hitro je šlo.
Naslednji teden pa Golada ob 17:00, a ne (razstava press).
  • 1
  • 213
  • 214
  • 215
  • 216
  • 217
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA