prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Loni napisal/-a:Baje pridem :shock:

Nič baje, sem kar prišla, prvič v svojem življenju tekla v futki vseh futk, še dobro, da človek kaj že toliko vnaprej obljubi. Ma je bilo luštno. Pa še na nič mi ni bilo treba mislit :D Ana in Liza kot vedno v Kresnički uspela. Dva Marjana, Avi in moja malenkost.
Avi, oni drugi hitri Marjan in Yogo so se zapodili posebej, oddelali 14 km, midva z Loni sva pa lepo v miru odčofotala 10 km. Da na Krožniku srečaš samo 2 človeka, pa ni vsak dan (aja vsake 15 let :D )

Imejte se,
Marjan

p.s.Marjan hvala za rundo
marjan napisal/-a:Avi, oni drugi hitri Marjan in Yogo so se zapodili posebej, oddelali 14 km, midva z Loni sva pa lepo v miru odčofotala 10 km. Da na Krožniku srečaš samo 2 človeka, pa ni vsak dan (aja vsake 15 let :D )

Imejte se,
Marjan

p.s.Marjan hvala za rundo

Vsaj enkrat, da prideš na K-Rožnik laufat, da te ne bolijo meča po teku :lol:
Danes popoldne sem bil jaz na svojem zadnjem K-Rožniku letos. Od ponedeljkovih -12°C do današnjih + 10 °C je torej minilo le 3 dni. Take nenadne otoplitve še nisem doživel. Če sem prej tekel v ta debelih pajkicah s pod hlačami bi mi sedaj prišla prav kratka oprema.

Proga je bila grozno poledenela, tako da mi je samo sreča mila ohranila cele gležnje. Sicer pa sem užival v dobrem vremenu. Srečal sem samo dva tekača. Čas pa je bil drsanju in umikanju ledeni podlagi primeren - 48 min oz. več kot 11 min počasneje od osebnega rekorda.

PS: Bobr ali moj rekord ne velja? viewtopic.php?f=9&t=7559&start=3180
AVI napisal/-a:...danes je ponedeljek...in jutri je torek....torej čas za Krožnikarjenje.... :lol: ...sicer bo jutri malo kriza s časom...ampak mislim, da tja do 17-ih bi se lahko narisal pri ZOO... :lol:

...se vidimo....

LP

.....vsak torek....ob vsakem vremenu...ne glede na družbo.....skratka pohvalno :clap: :clap:
AVI napisal/-a:...danes je ponedeljek...in jutri je torek....torej čas za Krožnikarjenje.... :lol: ...sicer bo jutri malo kriza s časom...ampak mislim, da tja do 17-ih bi se lahko narisal pri ZOO... :lol:

...se vidimo....

LP

Vidimo se - upam naslednji torek. Lep tek želim jutri.
Očitno je, da je nekomu Krožnik popoldne premalo in on to piči dopoldne še malo ogrevanja po Dolenjski cesti. :D
  • 1
  • 215
  • 216
  • 217
  • 218
  • 219
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA