prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Pa smo ga, zadnji letošnji Krožnik. Mini ekipica štirih se je pri Čadu razdelila, "hitri Marjan" in Loni sta odfrčala v hrib, midve s Heleno pa lepo počasi...

Glede na majhno zasedbo smo Kresničko izpustili...naslednjič, ko uspem priti (naslednji teden sigurno ne) pa lepo vabljeni na :drink
:laola
:wink: Tako je zgledalo v prvem ovinku, pa drugem, tretjem, potem pa vuiiiiiiiiiiiš in hitrega Marjana ni bilo opaziti več vse do cilja.

Tako pač je, če eni rajši zganjajo diktaturo nad nemočnimi :--
Pa sem oddelal še zadnje kroženje....v soju lučke z meglicami in dežnimi kapljicami, je bilo prav luštno... :D :D ...ja, tudi tako vreme je lahko lepo.... :lol: :lol:

Naj na tem mestu zaželim še "rednim", "izrednim", "sezonskim", "lepovremenskim" in vsem ostalim "KRožnikaricam" in "KRožnikarjem", kakor tudi vsem ostalim članicam in članom ali samo naključnim obiskovalcem Tekaškega foruma eno prav posebno, uspešno predvsem pa zdravo, veselo in ljubezni polno leto 2010. Imejte se radi in "ostanite normalni".....heheheheheh :lol: :lol: :lol: :lol: ...

P.S. V torek 5.1. se pa začne Krožnikarjenje 2010... :lol: ...da slučajno kdo ne pozabi... :lol:
AVI napisal/-a:In začelo se je: KRožnik 2010

...se vidimo jutri ob 17-ih.... :D :D ...ma, bo prav božansko če bo takole belo ostalo.... :D :D :D

Ja, krasno, moj avto je tako lepo bel, da me prav zanima, če ga bom uspela jutri sploh najti na parkirišču - rekreacija lopata magari. Bomo videli.
  • 1
  • 216
  • 217
  • 218
  • 219
  • 220
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA