prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

nana
@tamt: Si dobila v Palmanovi dodaten elan? Al pa je to (skrivni) trening za Velenje? :shock:

Jaz bom danes še preskočila, naslednji teden pa upam, da zopet pridem delat slab vtis. :oops:
Lepo se imejte! :D
 tamt
dannae napisal/-a:tamt, pa ne vseh fantov prestrašit s svojim tempom.... :wink: sploh, zdej, k boš mela svojo lučko... :rol: d

ah kje, kam bi hiteli, tema nam itak ne uide :wink: ; pa končno mi ne bo treba lovit lučk pred seboj :D

nana, palmanova je res mela nek poživljajoč učinek, kdo bi si mislu :roll:
za Velenje pa me ne skrbi tak fejst, tistih 18 minut bom pa že zmogla, vsaj upam :wink: :lol:
Uporabniški avatar
 bobr
Kakšnih 18 neki :roll:
Zdaj ko si dokazala hitrost ni povratka nazaj na počasneje :twisted:
 tamt
khm, veš, v Palmanovi me je še veter malo ponesel (priznam :oops: :wink: )
kdo me bo pa v Velenju čez tiste klance :?:
 nana
tamt napisal/-a:kdo me bo pa v Velenju čez tiste klance :?:

Dva klanca :!: :) Ne bo problem :wink:

Bom navijala tudi za vas :D
Nazadnje spremenil nana, dne 20 Nov 2007, 17:30, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 dannae
tamt napisal/-a:khm, veš, v Palmanovi me je še veter malo ponesel. kdo me bo pa v Velenju čez tiste klance :?:
tamt, klanci so vendar tvoja specialnost. na rožnik šibaš kot gazelaca. pa velenjčani bodo navijali... to bo šlo kot strela. :lauf:

pozdravček
d
Uporabniški avatar
 bobr
10 izdaja K-Rožnika vključno z analizo je uspela brez težav :wink:. 8 rekreativcev se nas je pognalo na klasičen krog.

Domača naloga: Climber-Z sestavi K-Rožnik štafetno ekipo #2 za Barbarin tek :!:

p.s.: nizka temperatura ob dobri družbi ni ovira.
Uporabniški avatar
 milkec
bobr napisal/-a:p.s.: nizka temperatura ob dobri družbi ni ovira.

Temparatura ni ovira... Ampak kaj ko sva bila z Wego tako lačna, da sva se med potjo že spogledovala z Mazijem :D :D :D

No saj če dobro pomislim, njega sploh ni bilo z nama v cilj... Le kaj se mu je zgodilo :?: :roll:
 tamt
lučka se je dobro obnesla in mi že skoraj preveč razsvetljevala pot :) ..kljub temu sem se (verjetno iz navade :?: ) držala "ta hitrih", čeprav sem jim komaj sledila :oops: . ne vem od kod jim tak zagon (pa saj smo ravnokar iz palmanove prišli :!: :!: ), sploh bobru, ki je odtekel solo finish :arrow: očitno se je kar izkazal, ker smo se mu končno pridružili v cilju, se je kar kadilo iz njega :twisted: :wink:
sledila je seveda analiza :D
Uporabniški avatar
 climber-z
Kakšen mraz, hitreje kot tečeš bolj je vroče :D

Vsaj iz bobra se je kadilo kot iz termoelektrarne, ko je udaril finiš na koncu :D

Torej kot je že bober napovedal, sestavljam še eno ekipo Krožnik 2 za tek sv. Barbare v Velenju.

Še dva kerlca in ena rožica :D

Javite se!
Uporabniški avatar
 bobr
U mater saj res kje je mazi :?: :?: :!: Se mi je zdelo da en manjka v cilju. Hmmm mazi nam sporočiš kam si odtaval?

Mah kadil se je z moje glave zarad kape :lol:. Brzina do cilja je samo priprava na štafete...
 nana
... sem napisala v napačno temo :oops:
Nazadnje spremenil nana, dne 20 Nov 2007, 23:15, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
 Wega
Slika
Uporabniški avatar
 Asterix
Spet smo imeli lep K-Rožnik. Kljub Palmanovi in odličnimi rezultati ste bili vsi polni elana in energije. Res dobra druščina!!! Mraz pa kar pritiska - Bobr se je po odličnem finišu res kadil in proizvajal meglo :lol: . Pridite prihodnjič še ostali in mogoče boste videli tudi vi!!

lp
Uporabniški avatar
 5rca
jaz imam vsak torek namen prbremzat do vas ... pa vedno kaj umes pride, da ne morm :evil: :evil: :evil:
  • 1
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA