prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uživancija 100 na kvadrat, super vaja za lovljenje ravnotežja, če vprašate mene. Je pa prav fletno, ker lahko opazuješ, kako se daljša dan.
Absolutna zmagovalka miciM, ki je pritekla na štart skoraj dobesedno na tekaških dilcah, zamenjala obutev in odtekla še K-Rožnik. Ostali kot napovedano, 1x podaljšana in 5x klasika se sliši skoraj tako kot bi naročali pice ter finiš v Kresnički.
Ja res je včeraj sem tekla 2x po eno uro, prvo uro na smučeh v prekrasnem suncu in meglicah,ki so se začele rahlo spuščati :D , drugo pa v nabiranju kondicije z lovljenjem po zasneženem Rožniku :lol: :lol: , na analizo nisem šla, ker me je že preveč prezeblo in me je ogrel šele vroč tuš :oops:

:wink:
jutri še zadnji krožnik pred TS...tako, da je jutri na jedilniku 3x klasika na izi....tokrat se moram odpovedati podaljšani varianti KRožnika...morda še na klasiki kakšno bližnico usekam... :D :D ...potem pa bežimo naprej...tako, da bosta Ana in Liza tokrat dobili košarico.... :lol: :lol: :lol: ...se vidimo....ob standardni uri na standardnem mest... :D :D

LP
  • 1
  • 219
  • 220
  • 221
  • 222
  • 223
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA